CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 44786|Reply: 306

Lelaki Haram Pakai! dUCk Tarik Balik Jualan Tali Leher Marvel

  [Copy link]
Post time 18-6-2020 02:09 PM | Show all posts |Read mode




Baru saja peminat dUCk berbangga kerana melancarkan koleksi terbaru hasil kerjasama dengan Marvel.


Mana tidaknya, cantik betul rekaan tali leher yang diinspirasikan oleh adi wira Iron Man. 'Memang ngam' untuk dijadikan hadiah sempena Hari Bapa!




  



Malah, ia adalah satu sejarah apabila dUCk menjadi jenama fesyen pertama di dunia yang berkolaborasi dengan Marvel.


Malangnya, syarikat itu terpaksa menarik semula jualan tali leher berkenaan ekoran penggunaan bahan sutera yang diharamkan buat lelaki Muslim.








Menerusi hantran di Instagramnya, dUCk mengumumkan untuk menderma tali leher Marvel kepada petugas barisan hadapan bukan beragama Islam sebagai hadiah Hari Bapa.




Kredit foto: IG dUCk




Selain menarik balik jualan tali leher berkenaan, mereka akan memulangkan semula wang kepada mana-mana pihak yang sudah membeli koleksi itu dalam masa terdekat. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2020 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Despite of haters from forumer,  duck ni terkedek2 juga kehadapan.

Tarik balik produk,  kira rugi la ek..  Opss...  
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 02:17 PM | Show all posts
Knp model pompuan tu mcm dh tua je..
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Huhuhuhu takkan sorg pun yg muslim dalam Duck x tahu pasal sutera haram utk lelaki?
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak minat dah aku dgn marvel lps ni.. balik pada Batman la.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Hodoh tudung tu..byk corak camtu di pasar malam. So stupid
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 02:27 PM | Show all posts
malang bertimpa timpa pada mak itik.....
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa benda segi tiga kat tie tuh. Buruk seyh. Tergamak ke bapak2 nak pakai?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2020 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Huduh seppang tudung n tie kaler gitu
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
aik kenapa baru skang keluar marvel..kenapa tak kuar masa end game tayang..mesti berpusu2 orang beli
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 02:32 PM | Show all posts
Boomibulat replied at 18-6-2020 02:17 PM
Knp model pompuan tu mcm dh tua je..

umur model tu 39 tahun
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Nurul8001 replied at 18-6-2020 02:31 PM
Apa benda segi tiga kat tie tuh. Buruk seyh. Tergamak ke bapak2 nak pakai?

palladium kat dada iron man
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Langkah yang baik. Belajar dr kesilapan
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 18-6-2020 02:33 PM
palladium kat dada iron man

Oh. Jantung toni stak. Hahah. Lupa. Tapiiiiii, tetap buruks.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 02:34 PM | Show all posts
jap sebelum launch product ni, si bibi n faza tu x aware ke pasal isu material?
ke diorang selaku org islam pon xtau laki xleh pakai sutera?
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Nurul8001 replied at 18-6-2020 02:34 PM
Oh. Jantung toni stak. Hahah. Lupa. Tapiiiiii, tetap buruks.

aah buruk..sapa la nak pakai
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2020 02:42 PM | Show all posts
Macam gambar spender aje atas tali leher tu??
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 02:46 PM | Show all posts
mak itik takkan taktau laki muslim takleh pakai silk?? satu team tu takkan sorg pun taktau??
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 02:46 PM | Show all posts
macam tu punya corak, cantik??
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 02:47 PM | Show all posts
Alahai kenapa bimbo sgat nih, satu kampeni pon xtau ke sutera tu xboleh pakai? Anyway segitiga tgah tu pengaruh freemason ke apa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-8-2022 10:31 AM GMT+8 , Processed in 0.105822 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list