CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

Kurus Sebab Ambil Barang Terlarang? Ayie Floor88 Puas Melantak Nak Tutup Mulut O

  [Copy link]
Post time 18-6-2020 02:16 PM | Show all posts
Dah memang petit nak macam mana lagi.  Makan tu tetap kena jaga-jaga dik oii.  Tak pepasal muda-muda dah tinggi kolesterol.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2020 02:19 PM | Show all posts
lil_honey replied at 18-6-2020 06:05 AM
suara dia ni sedap betul...

khuenzzz.. dengan husky nya, jantan nya..
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 02:28 PM | Show all posts
iolss ada sorang kawan laki ni. dia kalau naik 1g pun dia dah menggelabah.
tapi dia tinggi la. N 'lemah lembut'
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
suka tgk dia ni, humble aje bila dtg menyapa
Dan suka dgr suara dia
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Biar je la badan gitu ayie lantak la apa org nak cakap
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 03:34 PM | Show all posts
budak ni hensem okay..mujur la budak2

Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 03:48 PM | Show all posts
untung laaa makan banyak tk gemuk.kita ni catu makan pun mcm.dipam2
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 04:11 PM | Show all posts
x pe la dik..badan kurus xpe..jnj kesihatan jaga...org ckp..kurus dan gemuk tu bukan ukuran kita tiada penyakit..janji makan secara sihat dan menepati berat badan ideal..


kata akak sambil mengunyah kacang..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2020 04:43 PM | Show all posts
Zack8hunter replied at 18-6-2020 12:07 PM
ok la tu.. mmg ada jenis badan mcm ni kan.. yg tak menahan tu iklan Fit Gun by Zizan Razak.. siap dg ...

zizan tu jenis kurus, tapi nampak la potensi dia nak boncit.. bolehla nnti berlaga perut dgn johan.

Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Biar lah kurus gitu..yang penting cergas dan sihat

Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 05:34 PM | Show all posts
bergumbira la sementara kuruih.. nnt bila jadi mcm iols, cecah 60kg, muram la pulak..

berat saya tetap dalam lingkungan 50 kilogram sahaja.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 18-6-2020 01:25 PM
Yeap. Apendiks, diabetes, darah tinggi, etc, tetap boleh kena. Orang2 kurus sekitar aiol rata2 ber ...

Mcm adik ipar iols plak dia pun penah operet sbb apendiks 2-3 tahun lepas.
Pastu baru2 ni sblm PKP tu dia rasa mcm kena serangan jantung.Kena la jumpa doktor wat ujian itu ini.
Umur lewat 30an dan masih bujang. Tu pun masih la juga berasap,dahla arwah pak mentua iols pun sblm ni pun mengidap sakit jantung.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 06:23 PM | Show all posts
iols keding  tiap kali lps mkn mst nak timbang..check berat..jeles tgk org mkn cpt jer naik..ni klu skip jer lunch or dinner cpt sgt trun..
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 09:54 PM | Show all posts
Muda rumajah lagi nihhh .... Biasa klu dh kawen esok bagaikan dipampam bdnnya ituuu
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurus sgt
50kg jer

agak2 kalau makan appeton weight gain naik x?
Teringin i nak try
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunggu dh kahwin nanti... perut ke depan lah kalau x jaga..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2020 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak nak komen pasal berat penyanyi ni.

Tapi first time kenal kumpulan floor88 and penyanyinya minggu lepas.
Masa tgh flip channel, rancangan apa tah kat RTM.
Wow, mmg impress dgn band ni. Nyanyi live relax je, suara OK.
Baru tau diorang ni produk Aswara, so no wonder bagus.
Sbb in recent years byk vokalis band suara xok, even band2 famous pon.
Cuma genre lagu2 floor88 ni bukan my interest, so setakat tu je la, xde rasa nak explore lebih.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 07:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Ayie ni cover lagu Peluang Kedua sdap sgt....iols like....
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 07:43 AM | Show all posts
Suchi replied at 18-6-2020 12:56 PM
Org lelaki mmg tak selesa badan dorang kurus kecik.
Mcm adik ipar iols marah sokmo kalau naik pen ...

Kan? Macam kawan iols sejenis badan chubby, sheols tak pandang langsung lelaki badan kurus kecik. Tak sesuai katanya
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 07:47 AM | Show all posts
kalau iols, sekadar hidu bau makanan pun, dah naik 100gram apetah lagi kalau makan tak control. hahahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 11:31 PM GMT+8 , Processed in 0.084851 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list