CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

Kurus Sebab Ambil Barang Terlarang? Ayie Floor88 Puas Melantak Nak Tutup Mulut O

  [Copy link]
Post time 19-6-2020 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Lelaki kurus kering sgt tak elok. Kena ada tegap sikit. Jgn overweight jgk.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2020 08:13 AM | Show all posts
Edited by nad014 at 19-6-2020 08:15 AM

org bercakap - cakap tu sebab tulang pipi dia ke dalam kot

sebelum


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 18-6-2020 11:57 AM
pernah gak nampak beliayau dari jauh
sejenis humble happy2 gila2 gitew
and cute dan kacak

Gf dia plak mcm lebih berumur dr dia.. Masih lg ke dgn gf tu ye
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Zack8hunter replied at 18-6-2020 12:07 PM
ok la tu.. mmg ada jenis badan mcm ni kan.. yg tak menahan tu iklan Fit Gun by Zizan Razak.. siap dg ...

Zizan dlu yee laa cicak kobing.. Skg ni perut pn dh kedepan dlu
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 18-6-2020 12:56 PM
Org lelaki mmg tak selesa badan dorang kurus kecik.
Mcm adik ipar iols marah sokmo kalau naik pen ...

Uee ini betul.. Adik kawan gigih minum weight gain tu sbb malu kurus sgt
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 18-6-2020 01:22 PM
Ex kelig ai gitu la. Punya la happy bila berat dia naik pi 57-58kg, sebab berat heols dalam 54-5 ...

Smlm tertgk post redza minhat gmbr khwin.. Wifey sikit punya hot gilee.. Slim kurus free hair time tu.. Now redza masih lg menten.. Wifey dh kembang semangkuk dgn hidung2 skali.. Cuma muka masih lg menten comel
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 09:58 AM | Show all posts
Suchi replied at 18-6-2020 12:56 PM
Org lelaki mmg tak selesa badan dorang kurus kecik.
Mcm adik ipar iols marah sokmo kalau naik pen ...

50kg tu ringan sangat tu? berapa tinggi dia? hahaa
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dua_chzy at 19-6-2020 10:03 AM
rayray28 replied at 19-6-2020 08:18 AM
Smlm tertgk post redza minhat gmbr khwin.. Wifey sikit punya hot gilee.. Slim kurus free hair time ...


Biasanya, if anak2 masih kecik, memang kembang semangkuk la macam Almy tu, lagik2 if jenis mak komited jadi mak and wife ni. Bila anak2 dah besar dah reti urus diri sindri, ai lehat masa tu la mak2 kepam ni jadik hot balik.

Nak slim, sila soh laki or maid buat suma keja termasuk jaga anak dan masak. Macam kelig ai. Badan macam anak dara sebab laki buat suma keja rumah. Tukar pampers anak berak pun tamau, geli katanya. Hasilnya, dari hensem terus jadik buruk dan boroi laki sheols.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2020 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 18-6-2020 01:22 PM
Ex kelig ai gitu la. Punya la happy bila berat dia naik pi 57-58kg, sebab berat heols dalam 54-5 ...


Jauhnye kelig sis S to XL....seram plak...tp kalau pregnant ok je saiz gitu.....
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Kembar marissa yasmin ni...kihkih
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dua_chzy at 19-6-2020 01:43 PM
Xim replied at 19-6-2020 01:37 PM
Jauhnye kelig sis S to XL....seram plak...tp kalau pregnant ok je saiz gitu.....


Bukan kelig. Wife ex kelig. Tapi sekarang macam dah kurus pi L sheol. Subur sis. Beranak setahun sorang. Pehtu masuk anak ketiga, terus setop. Tak mau dah. Lepas kelig dan wife tu pindah sekolah, dan wife tu tak lagik terbeban banyak urus anak sorang, barulah sheol dapat diet, melawa kembali.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Hidung dia LOL
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 06:22 AM From the mobile phone | Show all posts
rayray28 replied at 19-6-2020 08:18 AM
Smlm tertgk post redza minhat gmbr khwin.. Wifey sikit punya hot gilee.. Slim kurus free hair time ...

Itulah. Terkejut giler. Tapi mereka sayang menyanyangi adanya. Cepat org perempuan berubah
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 09:35 AM | Show all posts
mmg ada org jenis susah sgt nak naik berat badan padahal tak diet pon...iols ada 2org kawan mcm ni, kesian gak tgk diorg...makan mcm2 supplement, susu, makanan manis utk gemok tp tak jg gemoknya, aku plak yg gemok tgk tgk diorg ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Annehamid replied at 20-6-2020 06:22 AM
Itulah. Terkejut giler. Tapi mereka sayang menyanyangi adanya. Cepat org perempuan berubah

Tulaaa takat ni x ternampak lg dia like gmbr2 pmpuan lain kt ig hihiii...
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
biase bdn kurus2 mcm ni brg bwh nalla..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-6-2020 02:22 PM | Show all posts
Untung kau dik, boleh makan bnyk tak gemok

tapi elok lah dia kecik, lompat lompat atas pentas nmpk comel

Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 03:21 PM | Show all posts
Sama ada anda kurus atau gemuk, anda juga perlu berpakaian untuk menarik perhatian orang lain. Salin beg dan jam tangan, belanjakan wang paling sedikit dan buat yang terbaik untuk anda, WhatApp+8618100140127  https://www.zhongximaoyi.com
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 01:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Adik besor x



Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 02:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Bdn die ni lebih kurang sama dgn aku..mkn byk tapi tak tahu gi mane...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-9-2022 09:36 PM GMT+8 , Processed in 0.088441 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list