CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 5941|Reply: 35

Siapa Kata Eizlan Yusof Dah Tak Boleh Berlakon, Mengarah?

  [Copy link]
Post time 18-6-2020 10:30 AM | Show all posts |Read mode
"Saya masih aktif menerima tawaran."



Siapa kata Datuk Seri Eizlan Yusof dah tak boleh berlakon dan mengarah selepas dilantik sebagai Ahli Perbadanan Filem Nasional Malaysia (FINAS)?




Kredit foto: IG




Dalam temu bual bersama Gempak, Eizlan menjelaskan bahawa beliau masih mengambil tawaran berlakon dan mengarah serta kerja belakang tabir.


"Saya masih aktif menerima tawaran. Benar, ada yang salah faham menganggap saya sudah memperlahankan kerjaya selepas nama saya diumum sebagai salah seorang Ahli Perbadanan FINAS.




  



"Tapi, sebenarnya saya masih aktif seperti dahulu dan bila ada yang anggap saya perlahankan kerjaya seni, itu cuma salah faham sahaja," kata Eizlan kepada Gempak.


Tegasnya, dia akan berusaha menjadi Ahli Perbadana FINAS yang bertanggungjawab untuk memperkasakan industri.




  


"Saya orang industri, semuanya rakan-rakan saya. Mereka yang lebih tua saya anggap sebagai kakak dan abang manakala yang lebih muda saya anggap sebagai adik-adik saya.

"Kami bagaikan satu keluarga. Apabila saya dan yang lain diberi tanggungjawab dalam FINAS, kami berazam untuk menjalankan tugas untuk memperkasakan industri kreatif tanah air," katanya lagi.




  



Eizlan juga bakal muncul dalam filem terbaru, Town Mall.  - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2020 10:34 AM | Show all posts
Tak, masalahnya siapa yang kata???
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 10:38 AM | Show all posts
town mall.. wow.. boleh la tgk t.. sama debar x mcm cerita dlm novel tu nanti..
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 10:45 AM | Show all posts
mieymiey replied at 18-6-2020 02:34 AM
Tak, masalahnya siapa yang kata???

hahah tergelak aku baca ayat ko.. mmg takde sape kata masalahnya..
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
apa itu kol. Bersekutu PA kat title dia tu?

Cantiknya anak2
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik sangat anaknya zara tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 10:53 AM | Show all posts
Dulu masa nak kawin bukan main rahsia  muka isteri muda nya.....kata nya cantik tak boleh di bawak bincang

ingatkan mesti lah meletop kalahkan Che pUan  juliana evans.
Tapi sekadar Muka typical sabah sarawak.  Majlis jutaan ringgit. Kelakorrr




Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 11:05 AM | Show all posts
ex isteri dia vie shanti dah bambam tapi raut wajah masih jelita  seindah puteri kayangan
tangkap ler gambar angel camna...tetap cantik cuma badan bambam yela anak empat kan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2020 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Putih gebunya anak2 dia

Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 18-6-2020 09:53 AM
Dulu masa nak kawin bukan main rahsia  muka isteri muda nya.....kata nya cantik tak boleh di bawak b ...

Oh ye? Hmmm biasa bebenor muka wife dia. Kaya ke dia buat majlis jutaan ringgit?
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 11:11 AM | Show all posts
terpaling replied at 18-6-2020 10:45 AM
hahah tergelak aku baca ayat ko.. mmg takde sape kata masalahnya..

Tiberrrr ada orang kata dia dah takleh berlakon.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 12:27 PM | Show all posts
comel2 anak dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 12:34 PM | Show all posts
234126 replied at 18-6-2020 10:46 AM
apa itu kol. Bersekutu PA kat title dia tu?

Cantiknya anak2

PA - Pertahanan Awam.  Ramai juga artis join PA ni.  Sama macam join Wataniah rasanya.

Dah ada Dato Sri, sesuailah di pangkat Kolenel, takkan setakat Sarjan.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
comel2 anak heols.. mak pak lawa.. anak pon eloklah kejadiannya...
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 04:34 PM | Show all posts
Edited by Boomibulat at 18-6-2020 05:17 PM
234126 replied at 18-6-2020 10:46 AM
apa itu kol. Bersekutu PA kat title dia tu?

Cantiknya anak2

Eizlan Yusof naik pangkat, kini kolonel APM

Mungkin rezeki bakal pengantin, pelakon Eizlan Yusof dinaikkan pangkat daripada Lt kolonel bersekutu (PA) kepada kolonel, pagi tadi.

Majlis pemakaian pangkat pegawai bersekutu Angkatan Pertahanan Awam (APM) itu disempurnakan Ketua Pesuruhjaya Pertahanan Awam KPj (PA) Roslan Wahab, di ibu pejabat APM di Bangi.

Eizlan telah lama bergiat aktif bersama APM dan istimewanya dia yang bakal melangsungkan perkahwinan pada 13 Disember depan akan tampil dengan persalinan pakaian seragam istiadat APM.

Selain Eizlan, Ketua Pegawai Eksekutif Perbadanan Kemajuan Filem Nasional Malaysia, Ahmad Idham Nadrzi turut dinaikkan pangkat kepada kolonel dalam majlis sama.


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Wife dye comel sungguh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2020 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
NekNgah replied at 18-6-2020 12:34 PM
PA - Pertahanan Awam.  Ramai juga artis join PA ni.  Sama macam join Wataniah rasanya.

Dah ada  ...

Ya lah kan. Kelakar pulak sarjan  nak bagi kat dato seri
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 18-6-2020 04:34 PM
Eizlan Yusof naik pangkat, kini kolonel APM

Mungkin rezeki bakal pengantin, pelakon Eizlan Yuso ...

oh dah lama dia aktif dengan APM ni rupanya. Tq chuol
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem: Dulu masa nak kawin bukan main rahsia  muka isteri muda nya.....kata nya cantik tak boleh di bawak bincang ingatkan mesti lah meletop kalahkan C ...

Hahahahah... Kan... Pastu terselit berlakon aritu. Ngelat.. tak keje hotel lagi ke.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 05:53 PM | Show all posts
tahniah.. comel anak2 hang
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-8-2022 09:43 AM GMT+8 , Processed in 0.089254 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list