CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 1343|Reply: 14

Didenda RM2,000 Angkara 'Kentutkan' Polis

[Copy link]
Post time 17-6-2020 06:57 PM | Show all posts |Read mode
Seorang lelaki didenda 500 euro (RM2,412) hanya kerana terkentut dengan kuat ketika ditahan untuk pemeriksaan.


Menurut laporan AFP yang dipetik Harian Metro, lelaki terbabit mengadu kepada portal berita, O24 bahawa dia diperlakukan tidak adil hanya kerana kesalahan yang tidak dapat dikawalnya itu.




Gambar hiasan




Bagaimanapun, polis Austria menerusi Twitter mempertahankan tindakan mereka dengan menegaskan bahawa lelaki berkenaan sengaja kentut dengan kuat ketika mengangkat sedikit punggungnya dari bangku dengan merenung ke arah polis.


Malah, mereka mendakwa dia menyukarkan kerja polis apabila enggan memberi kerjasama ketika pemeriksaan.


Lelaki terbabit juga disarankan mengikut prosedur undang-undang jika mahu mencabar undang-undang berkenaan. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 17-6-2020 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Kentut bau durian ke
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2020 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Atau bau petai
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2020 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Balas je balik cari bilik tahanan yg paling kecik pastu ajak gang polis lain kentut blah dan tutup pintu.

Bilik tahanan kan takda tingkap. Biar dia rasakan kuasa ‘kentut tak sengaja’ dia tu kuikuikui
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2020 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasa nye berita ni lagi Best baca dri berita almy nadia mood swing sbb durian dlm keta. Chooi sgt.

Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2020 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni mesti pakej bau x hingat sekali. Pencemaran bunyi and bau. Tu yg polis saman tuh

Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2020 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Siot la....mngekek bace tajuk...kejadahnye kentut kat polis.....tringt satu kes pnjenayah mase kena gari dia ciritkan dua org polis.....hareyyyy.....
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2020 11:46 PM | Show all posts

Bau bacang kot
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 18-6-2020 12:54 AM | Show all posts
keranamu kentut..alahaiii
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 08:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Eewww... busuknya pangai
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
May the force be with you...
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 09:46 AM | Show all posts
Haha dengan kentut pun polis ni nak berkira.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Sham143 at 18-6-2020 05:54 PM

Hi..hi.. Kentut dah la kuat.. Siap angkat punggung lagi.. Dah kentut merenung tajam pulak tu kat polis.. Mana polis tu tk angin..
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
{:thief harus polis tekup hidung tak hingat ni. Sengaja khennnn
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 02:35 PM | Show all posts
durian buah tahi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 06:17 AM GMT+8 , Processed in 0.097083 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list