CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 3249|Reply: 21

Diperkosa Pakcik Sampai Hamil, Remaja Buang Bayi Di Sawah

[Copy link]
Post time 15-6-2020 01:02 PM | Show all posts |Read mode
Remaja 15 tahun membuang bayi baru lahir di sawah dipercayai hamil angkara diperkosa bapa saudaranya.


Berikutan itu, lelaki berusia 65 tahun terbabit ditahan untuk disoal siasat berhubung kejadian.




Gambar hiasan




Menurut laporan Tribun News pada Isnin, perbuatan lelaki itu terbongkar selepas mangsa mengalami pendarahan pada organ intimnya yang pada mulanya disyaki darah haid.


Kes pembuangan bayi itu diketahui selepas mangsa dibawa ke klinik kesihatan Sukaluyu, Jawa Barat oleh ibu bapanya sebelum disahkan pegawai perubatan bahawa dia sebenarnya baru lepas melahirkan.


Ketua Polis Daerah Sukaluyu, Anaga Budiharso mengesahkan pihaknya menerima panggilan mengenai remaja yang membuang bayi baru dilahirkannya daripada klinik berkenaan.


Difahamkan, bayi berkenaan dibuang di pinggiran sawah yang tidak jauh dari lokasi bilik air, tempat mangsa melahirkan.


Sebaik mengetahui nasib bayi itu, bidan bersama staf dikerahkan ke lokasi untuk membawa mayat ke klinik berkenaan.


Kata Anaga, suspek tergamak melampiaskan nafsu dengan darah daging sendiri ketika mangsa berkunjung ke rumahnya dan mengaku sudah melakukan perbuatan jijik itu sebanyak tiga kali.


Tambahnya, suspek mengancam mangsa supaya tidak membuka mulut mengenai kejadian itu.


Menurutnya, kes masih dalam siasatan bagi mengenal pasti sama ada bayi itu dibuang sendiri ibunya kerana malu atau disebabkan paksaan pihak lain (suspek). - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-6-2020 01:16 PM | Show all posts
kalau jumpa indon dan sis vokuru jaga social distancing. tak perlu pukul2.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2020 01:22 PM | Show all posts
indonnnnn mendonia
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2020 01:22 PM | Show all posts
Indon lagi, pagi tadi baca salah masuk bilik pun Indon jugak
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2020 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh ngak reporternya stop ulang2 berita seginian dr seberang. Gue kesel ni.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2020 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedih betul baca news mcm ni..  
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2020 01:50 PM | Show all posts
teruk ya amattt ye indon skrg nihhh. pelik2 tapi bener semua dr deolsss
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2020 02:05 PM | Show all posts
MissLana replied at 15-6-2020 01:50 PM
teruk ya amattt ye indon skrg nihhh. pelik2 tapi bener semua dr deolsss

malaysia pun sama banyak teruk2 ni...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-6-2020 02:54 PM | Show all posts
Tak guna betul perangai lebih teruk dari haiwan. Sebagai pakcik sepatutnya melindungi anak buah bukan menjahanamkan hidup anak buah tu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2020 03:50 PM | Show all posts
waduh..yang aneh2 aja berita dari seberang...
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2020 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg dah x de issue dh ka kat malaysia ni smpai nak kena ulas negara seberang..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2020 07:35 PM | Show all posts
Semoga pakcik tersebut dihukum dengan hukuman yang setimpal
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2020 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Tua bangka pun pangai mcm hanat

Berikutan itu, lelaki berusia 65 tahun terbabit ditahan untuk disoal siasat berhubung kejadian.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2020 01:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Indonesia lg.
Byk je kes Indonesia sejak covid19 reda sket nie..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2020 01:35 AM From the mobile phone | Show all posts
65 pon masih lg berjaya bunting kn anak dara. Tp syg. Secara paksa. Sialan
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2020 01:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak guna punya pakcik
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2020 03:24 AM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 15-6-2020 01:16 PM
kalau jumpa indon dan sis vokuru jaga social distancing. tak perlu pukul2.

Aduhai nma sis Vokuru d sbut2 lgi haha.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2020 03:26 AM | Show all posts
missyL replied at 16-6-2020 01:35 AM
65 pon masih lg berjaya bunting kn anak dara. Tp syg. Secara paksa. Sialan

Iol prnh trbca yg llaki smpai tua mmg dpt mmbuntingkn pompuan tpi pompuan kna stop branakkn anak around 40+.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2020 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Apohal? Dah umo 65 pun bertuhankan napsu serakah lagi kah?
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2020 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
MissLana replied at 15-6-2020 01:50 PM
teruk ya amattt ye indon skrg nihhh. pelik2 tapi bener semua dr deolsss

Indon mmg jelik dr dulu smp sekarang yachhhh
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 03:27 PM GMT+8 , Processed in 5.369858 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list