CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 35634|Reply: 274

Pergi Sekolah Pakai Beg Prada, Bapa Minta Mall Tutup Sejam Untuk Azharina Shoppi

  [Copy link]
Post time 14-6-2020 12:34 PM | Show all posts |Read mode
Dari kecil lagi Azharina sudah dimanjakan oleh ibu bapanya.


Bapanya pernah mengarahkan sebuat pusat membeli belah untuk menutup operasi kepada orang ramai selama satu jam semata-mata untuk memberi laluan kepada dia dan adiknya untuk berbelanja.


Foto: IG


"Sewaktu sekolah rendah, ibu beri saya beg Prada sebagai bag sekolah. Beg itu adalah beg bundle yang dibawa dari luar negara," kongsinya kepada Media Hiburan.


Tambah Azharina dia jarang membeli belah dalam negara, sebaliknya lebih gemar berbelanja di luar negara.


  



"Selalunya saya akan membeli belah tiga hingga lima tahun sekali dan akan terbang ke luar negara. Saya bukan manusia yang suka shopping.

"Saya tidak akan pergi membeli jika hanya mahu sehelai seluar. Untuk jeans dan baju, saya tak pernah mecuba dan akan terus beli selepas melihat saiz. Satu kedai saya hanya perlukan 15 minit sahaja."

  



Menurut penyanyi Elegi Sepi ini lagi, dia amat mementingkan kualiti jika mahu membeli sesuatu barang.


"Dari kecil ibu bapa pesan, jika mahu beli kena lihat kualiti supaya ia tahan lama," tambahnya. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-6-2020 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow sampai tutup mall. Anak org hado hado ke sheols
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2020 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Motip up kan cerita lama

Riak pulak tu???????
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2020 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Emm tp kalau anak billionaire skalipun slalunya org lain yg ckp dia tu anak org have2. Bkn diri sendiri g citer sana sini ckp "masa kecik saya mmg shopping x tgk price tag main beli je"
Apa relevan citer tu ngan karier dia sbg penyanyi  
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2020 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
woww..kayangannye die, ntah2 bpk nye ade rasuah balak ke, cube tag sprm..
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2020 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Bangga ke dapat guna influence macam tu sekali? Macam salah guna kuasa je.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2020 01:06 PM | Show all posts
Datuk dia dato berpengatuh juga
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2020 01:09 PM | Show all posts
tapi naper baca kat twitter, orang2 sabah kata dia propa,
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-6-2020 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa dia nih? Tak kenal. Kenapa fashion style tak berapa nak cantik?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2020 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepamnye acikkk rina.. Pakai mahal pon nmpk so pasar malam. Hoho
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2020 01:22 PM | Show all posts
mase tgk mhi dulu2 dia umur awal 20an, dia bgtau dia org susah...
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2020 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
bapak dia sape?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2020 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
you are neither beautiful inside nor out bila baca caption dan content story ni kuikuikui
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2020 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg 2 pic Kat atas tu dia ke..
Awat lain benor muka..
Dia ni sama baya dgn aku.. Tapi bile tgk.semula..mcm.seganda umur dia dgn aku
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2020 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
mesti kat sekolah dulu kawan2 sheols have fun sesama sendiri tak mengira status sementara sheols usap2 beg prada sheols sambil judge orang yang mana layak jadi kawan sheols
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2020 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
teen_angelJB replied at 14-6-2020 01:22 PM
Yg 2 pic Kat atas tu dia ke..
Awat lain benor muka..
Dia ni sama baya dgn aku.. Tapi bile tgk.semu ...

Tu diva AA lah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-6-2020 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa motif dia nak cerita shopping luar negara semua ni... sedangkan marhaen lain tgh hidup tersepit dengan tak ada kerja etc?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2020 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Meolls ingat lagi masa Nina nih mula2 menang bintang rtm sheolls pernah beritahu reporter yg dia yg tanggung adik2 dia kecik2 lagi masih bersekolah sebab itu sheolls gegeh & rajin bekerja serta berniaga... mungkin perniagaan warisan keluarganya yg kaya rayaaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2020 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
siapa bapa dia?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2020 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
sjam tak cukup nk shopping
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 02:07 PM GMT+8 , Processed in 0.126218 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list