CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Lilrose

"Saya Suka Lelaki Berduit? Mestilah, Giler!" - Atikah Suhaime

  [Copy link]
Post time 12-6-2020 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus ko jujur dek..tidaklah acah2 saya x kisah lelaki miskin atau kaya yang penting dia baik dan beriman gitteww
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-6-2020 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
GigaMom replied at 12-6-2020 03:31 PM
Masalahnya sekarang
Yang x ada duit je sibuk nak kahwin
Yg berduit masih nak enjoy

Betul jugak tu...
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2020 07:44 PM | Show all posts
ngata awie ka ni??
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2020 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Semestinya bukan bf si pilot.. Tp yang berangan sambil nyanyi lagu 'kalau aku kayaaaaaaa... " hihi
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2020 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Xde laki yg smpurna... klu dpt yg leh jg kite pun dah bsyukur. Bduit tp kaki ppuan, hensem sado tp mnat kaum sejenis... dsb...
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2020 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
She's realistic. X de duit camne nak hidup oii! Kat ig selalu ada org post gambo nasi putih+telur dadar+kicap dgn caption: Zaman sekarang ada ke lagi pompuan yg sanggup kawen dgn lelaki yg hanya mampu mkn lauk gini? "... Well kalu sekali sekala nk tukar selera mkn lauk yg simple x jd isu pun. Tp kalu hari2 kena menketedarah lauk gitu sbb laki x de duit, mmg bodo la pegi terjun masuk lubuk gitu. The point is, bkn isu pompuan sanggup ke tidak berkorban, tp yg penting effort lelaki tu utk kasi kehidupan yg baik utk org2 yg menjadi tanggungan dia. So in atikah's case, good for her sbb dia ada option utk pilih a guy yg blh bg dia hidup yg selesa. Hopefully d guy will treat her nicely. As for girls out there, keep ur options open ye. Don't just tangkap muat, don't resort to guys yg x malu utk ambik kesempatan atas u ols. Tak baloi kalu korang je yg asyik berkorban sampai terkorban. Giiteeww
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2020 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul je apa atikah ni cakap. Its better being a single rather than be with parasites. Tapi kalau lelaki berduit pun kalau kedekut x best jugak. Kalau berduit dan pemurah tu bagus. Kadang lelaki berduit ni ada je kedekut tapi kalau kat barang dia kemain dgn alat ganti motor la barang kete la rim tukar macam2 kaler dlm setahun beli itu ini. Tp barang utk wife anak2 berkira2 pun ada je. Ive seen a few men yang macam ni. I hanya mampu berdoa jela dijauhkan dr i dan anak2
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2020 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku paling menyampah dgr org yg baru bercinta cakap xkesah dpt pasangan yg xberduit. Hellow susu anak kau xbleh beli dgn cinta je okkeyh!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-6-2020 09:41 PM | Show all posts
setuju realistic she is. senjata lelaki tak berduit ialah mengata pompuan sebagai materialistic. kalau bini kaya, laki pun tumpang senang juga. huhu hipokrit
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2020 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Bab ni aku setuju dgn tikah. Cinta semata, tak kenyang beb.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2020 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Alah2 Tikah, xpayah la bkk aib org, konpem bahagia ka?
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2020 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 12-6-2020 09:07 AM
Ni tuju kat Awie kot?

Rasanya sblm dgn datok ni mcm ada kapel dgn org lain. Tp xingat siapa
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2020 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenabertaubat replied at 12-6-2020 10:20 AM
Siapa je tak suka laki berduit. I pasti semua perempuan ada keinginan sendiri lepas berkahwin. Yang  ...

Tau xpe. Kalau i pon nk yg kaya. I xkisah org nk ckp mata duitan . Lbh baik dipanggil mata duitan dari hidup tggung biawak hidup
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2020 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Mampu puas keeee dengan duitt jeee
Koserr
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2020 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Mestilah nak berduit or bekerjaya... dah kawin nak tenang2 je hidup berkeluarga... tak kuasa nak pening2 tambah masalah... but salute lah yg berkahwin kerana cinta semata2.. wang dan ringgit bkn ukuran gitu..  huhu
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2020 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
akak tak hadap yg berduit. yg berduit silap2 makin lama makin susut duit kalau duit bukan hasil keje sendiri. lainla kalau yg berduit old money hidup makan interest je.

better cari yg pandai buat duit, bijak menguruskan kewangan, rajin. ada je yg malas tp pandai cari duit.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2020 02:34 AM From the mobile phone | Show all posts
nuno replied at 12-6-2020 05:31 PM
Said one who had threesome kihkibkih..senyap2 sudah la tikah

Cantik pandangan mata lain2 tapi bagi i minah ni takde cantik
Seri dah takde
Mujur ada lelaki nak selepas 3some tu pun patut bersyukur
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2020 02:35 AM From the mobile phone | Show all posts
love_warrior replied at 12-6-2020 10:22 PM
Alah2 Tikah, xpayah la bkk aib org, konpem bahagia ka?

Tulah bukak aib org
Aib dia yg ber3some tu tak fikir ke?
Dia dgn tasya tu mujur ada jantan nak walaupun dah barai
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2020 07:19 AM From the mobile phone | Show all posts
alah bukan takat pompuan je nak laki berduit...lelaki pun sama nak bini berduit....cuci kaki gitu..
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2020 07:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Betul la tu. cari lelaki yang stabil dr kewangan.
Muka jambu , cakap manis..
last2 poket kering nak buat ape
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 07:55 PM GMT+8 , Processed in 0.084742 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list