CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Lilrose

"Saya Suka Lelaki Berduit? Mestilah, Giler!" - Atikah Suhaime

  [Copy link]
Post time 12-6-2020 12:22 PM | Show all posts
Hak masing2 nakkan yang macam mana.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-6-2020 12:33 PM | Show all posts
Elok lagi pilih laki berwang dari pilih biawak hidup
Tahu mintak duit je
Keje taknak, sbb tahu bini dia berwang

Kalau dapat laki kaya I nak pergi saloon, pergi buat mani pedi, buat gigi biar nampak dari jauh, sialu2 gigi I dari jauh.. besar pulak tu

Ni angan2 jelah
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2020 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols tak rasa awi.. mungkin sheols tuju dkt ex2 dia sebelum awi kot.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2020 01:22 PM | Show all posts
zaman skrg semua perlu duit utk apa2.... ada ke yg sanggup kawin dgn lelaki xder duit?
cinta dan kasih sayang shj, blh ke bg bini dan anak2 mkn?
nk tak nak, duit tu penting...
kalau dpt laki yg jenis berusaha utk cari duit, utk tingkatkan kehidupan keluarga,dakpe...ni dpt laki yg jenis berserah je, goyang kaki..suruh keje, memilih keje...buang masa je layan
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2020 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Adakah awie bewak dulu?
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2020 02:04 PM | Show all posts
betul, ramai perempuan pasti nak laki berduit...

tapi dengan muka secantik atikah suhaimi, dia boleh dapat lelaki berduit DAN hensem...

kalau muka aku secantik dia, aku akan cari lelaki kaya yang jauh lebih hensem..
apa kan daya aku tak secantik atikah
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2020 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Memanglah waktu pilih laki aku pilih yg bekerja tetap. Bukan sebab aku nak duit dia tapi supaya dia jgn kacau duit aku  laki aku tau aku ni kedekut tapi mula mula je aku buat2 kedekut. Dah 4-5 tahun kawin masing2 dah kenal rentak sendiri barulah aku sudi share. So skrg tak ada masalah ungkit ungkit soal kewangan. Pandai pandailah urus masing2 ikut persetujuan bersama. Kalau pasangan susah kita tolong. Tapi nak membiawak dgn duit aku no. Dlm keluarga aku tak ada lelaki makan duit pompuan. Takde maruah namanya tu. So I setuju dgn atikah.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2020 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Okla benang tikah ni. Realistic jugak banding benang adik beradik 2org yang asik berdukung acah merajuk bagai tu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-6-2020 03:09 PM | Show all posts
zaman sekarang, dapat lelaki yang berduit kalau pakej sekali dengan jenis yang bertanggungjawab, takkan nak tolak....
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2020 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Masalahnya sekarang
Yang x ada duit je sibuk nak kahwin
Yg berduit masih nak enjoy
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2020 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Said one who had threesome kihkibkih..senyap2 sudah la tikah
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2020 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Ina munge suke laki tak berduit... Sukurrrr berlaki
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2020 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
aldinaa replied at 12-6-2020 10:52 AM
Takkan la awie.. lgpun awie yg minta putus. Kan?

nope...tikah yg putuskan...
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2020 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin ada bunyi2 dia mata duitan sebab pilih lokman teh?
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2020 06:27 PM | Show all posts
dewi_rina replied at 12-6-2020 12:33 PM
Elok lagi pilih laki berwang dari pilih biawak hidup
Tahu mintak duit je
Keje taknak, sbb tahu bin ...

Aamin...moga jadi kenyataan...
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2020 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
~boolean replied at 12-6-2020 02:04 PM
betul, ramai perempuan pasti nak laki berduit...

tapi dengan muka secantik atikah suhaimi, dia bo ...

Mungkin dia dah tak perlukan lelaki ensem sbb dia dh lawa. So biar lelaki je yg insecure ngn dia.
Ada kawan iols penah ckp nk cari pompuan rupa biasa2 biar pompuan tu rasa insecure dan tergila2kan dia.
Masalahnya dia pun kategori biasa2 juga huhuhu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-6-2020 07:04 PM | Show all posts
deris khan dan ammar pun boleh di kira ex sebab ada 3some sekali kan
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2020 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
No money no talks
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2020 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 12-6-2020 12:33 PM
Elok lagi pilih laki berwang dari pilih biawak hidup
Tahu mintak duit je
Keje taknak, sbb tahu bin ...

Lama mana2 hamg nk tersengih2 oi
Dr jauh dh nampak silau22
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2020 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Mademoisellee at 12-6-2020 11:24 PM

I tak minat this girl. But I kinda agree with her! Tunggu lah turn korang kena bela lelaki biawak. Hutang sana sini, korang yg berpeluh ketiak cari duit nak bayarkan. Keperluan isi rumah tak cukup, laki korang tak peduli langsung takde usaha nak cari duit lebih padahal hutang keliling pinggang. Time tu korang menangis lah puas puas meroyan cam orang gila sampai tahap depression, anak anak jadi tempat lepas geram korang. Baru korang faham apa yg si atikah ni cuba sampaikan.

Time ni yes korang boleh hina dia cakap mata duitan, but just wait for your turn, time tu baru korang terduduk, tersandar memikirkan betapa betulnya apa yang si atikah ni cakap.

But this doesn't apply to lelaki yang tak berduit tapi jenis berusaha keras, rajin and sentiasa make sure keperluan anak bini cukup even makan nasi dgn telur je. But nak jumpa lelaki mcm tu, ikut nasib la babe

Omg thank you momod for the tacangsss!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 09:40 PM GMT+8 , Processed in 0.097297 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list