CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 8461|Reply: 30

Bila Makcik Bawang Sakit Hati, Pakai Macam Elizad Pun Dicercanya

  [Copy link]
Post time 10-6-2020 04:47 PM | Show all posts |Read mode
Nampaknya, Siti Elizad yang gemar mengikuti aktiviti permotoran mengundang rasa kurang senang seorang 'makcik bawang'.








Difahamkan, dalam perkongsian foto bersama Shamsul Baharin Abdul Rahman dan kumpulan mereka ketika menyertai aktiviti permotoran pada hujung minggu, individu berkenaan meninggalkan komen jelik terhadap pelakon berusia 36 tahun itu.

"Eee, macam jantan," tulisnya yang kemudian memadam komen berkenaan selepas 'dihentam' peminat Elizad.




Kredit foto: mStar/IG Elizad




Berkata kepada mStar Online, Elizad tidak kisah dengan pandangan orang kerana baginya, dia selesa berpakaian sesuai dengan imej penunggang motosikal berkuasa tinggi.

"Tak kisahlah orang nak kata macam jantan pun, bawa motor takkan nak pakai skirt pula.

"Yang penting makcik tu sakit hati pula kita pakai macam itu. Makcik ada masalah ke dengan kita?

"Kalau gambar seksi bukan main lagi semua kecam, ini kita pakai baju tiada yang terdedah pun kena kecam!" katanya kepada mStar.








Pakai begitu pun menjadi isu ya? - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-6-2020 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
berangan je nok  pompuan bawak superbile semua ni. kalau jatuh motor tepi jalan tu pun harap mat rempit tolong angkat. yg bawak motor kurang ajo tu semua bikers part timer yg weekend je menyemak highway karak.  oops jgn terasa pulak ye

geli tgk pompuan fake bawak superbike je kononnya  spesis pompuan bawak moto besar kat malaysia ni mcm lindaong ke erra ke same je fake. yg orinyer makcik2 merempit pg pasar malam naik kapchai. tak pun adik2 student pegi kelas bawak c70 moto atuk, tukar minyak hitam pun buat sendiri.

psstu yg akak tgk fulltime bikers ni moto kapchai pun ok je bawak gi surau jalan2 petang.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2020 04:59 PM | Show all posts
yang kau buat issue pasal komen orang tu apa pulak..
baca relax-relax sudah la..
bukannya dia cerca ke apa..
takat komen mcam jantan pun nak jadi story..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2020 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah la jadi dj ntah pape
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2020 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Alolooo komen makcik seciput gitu pon mstar siap buat artikel khas..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2020 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Hihi.. mil aku dlu rempit kesana kesini dgn c70 n ex5 ja.. bedesup! laki dia bonceng kt blkg
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2020 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Biar la dia nak komen. Yg lain terkoyak tu nape? Komen acik2 bawang kg lagi pedas.

Bekas cikgu iols bonceng motor bekas stodeng yg kendian jadi somi dia.. takde pun kecoh.. tapi dia bkn retis la.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2020 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni berlakun tak natural nampak fake je dia berlakun jd dj pun x best
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-6-2020 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Toksik nya. Jeles le tew hidup dia sendu di angin lalu orang lain ada motor besar
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2020 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Xkan dye nk naik moto pakai jubah pulaaa
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2020 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
baju kotak kotak tu macam baju aku la{:smile
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2020 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau acik tu cakap, ‘eeee kepala besor dari kepala’ baru di ok kot sebab kenyataan
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2020 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik ni mesti yg jenis naik moto,kain batik terselak smpai lutut ye cik...dosheeee tau
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2020 09:48 PM | Show all posts
rogayahtop replied at 10-6-2020 04:55 PM
berangan je nok  pompuan bawak superbile semua ni. kalau jatuh motor tepi jalan tu pun harap mat rem ...

lelaki kala tergolek ngan superbike pun harap mat rempit angkat jugak...  hehehe...  superbike memang sejenis makhluk yang berat...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2020 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik je iol tengok sesuai dgn aktiviti. Kang pakai kain mati terjerut pulak
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2020 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok jer si elizad ni if jumpa depan2.. Da nape makcik tu sakit hati dgn dia? Jeles tgk dia merambu bermotor ker?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-6-2020 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Habis, kene pakai baju kurung ke? Pakai ikut kesesuaian aktiviti, tak salah pun
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2020 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
I ok je ngan dja..berlakon best..makin cantik lak tu....n dia kurus tinggi..pakai apa2 pn nmpk elok je....
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2020 08:00 AM | Show all posts
Makcik tu bosan duk rumah saja bergurau manja kot..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2020 09:23 AM | Show all posts
patut elizad jangan layan komen macam tu.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-10-2022 02:24 PM GMT+8 , Processed in 0.094005 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list