CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Azza

Umur 18 Tahun Dah Mati Pucuk, Tengok P*orn Ke Onani?

[Copy link]
Post time 7-6-2020 10:20 PM | Show all posts
Jiddin replied at 7-6-2020 07:23 PM
Chuols akan demand bakal husband buat lab test uji kemampuan ereksi ka?

labtest mcm tu wujud ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-6-2020 10:21 PM | Show all posts
Covid19 replied at 7-6-2020 09:58 PM
Takut juga nak kahwin..tak tahu kesihatan bakal suami part tu mcm mana

lorr.. terima je la seadanya...
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2020 10:22 PM | Show all posts
kemaruk replied at 7-6-2020 10:15 PM
isteri member bangkem dulu pon pernah mengadu kat bangkem camni

dia cakap, asal nak kongkek je, k ...

member bangkem tak minat bini dia ke apa?
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2020 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Jiddin replied at 7-6-2020 07:23 PM
Chuols akan demand bakal husband buat lab test uji kemampuan ereksi ka?

Lupa pulak ni bukan ujian kesuburan
Tapi lelaki dah tau premature ejay pergilah cari rawatan. Jangan haraplah nak layan porn sama2
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2020 10:27 PM | Show all posts
Tinot7 replied at 7-6-2020 10:22 PM
member bangkem tak minat bini dia ke apa?

biasalah tinot

member bangkem ni couple dengan bini dia sejak zaman kolej

maksudnya dari zaman kolej dah berjimak bersama

bukannya bangkem tak tau, asal dorang sangap je, pinjam bilik kat rumah bangkem

zaman muda remaja sebelum kawen dulu memang nikmat

dah kawen, lama2 bosan la tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2020 10:31 PM | Show all posts
kemaruk replied at 7-6-2020 10:27 PM
biasalah tinot

member bangkem ni couple dengan bini dia sejak zaman kolej

rasa nyesal pulak tanya...
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2020 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 7-6-2020 10:15 PM
isteri member bangkem dulu pon pernah mengadu kat bangkem camni

dia cakap, asal nak kongkek je, k ...

suruh member hang beli Penis Trainer kat shopee.. katanya boleh train masalag penis cpt pancot
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2020 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Pemakanan jugak kot. Duk makan fast food. Takde eksesais. Jadi potato couch depan tv/hp.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-6-2020 10:36 PM | Show all posts
Tinot7 replied at 7-6-2020 10:31 PM
rasa nyesal pulak tanya...

itulah realitinya tinot
95% lelaki memang akan curang, makan luar atau kedua-duanya sekali

sama ada kantoi dengan tak je


tinot dah kawen?

bangkem doakan semoga suami tinot dalam golongan 5% tu

Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2020 10:41 PM | Show all posts
cicicumel replied at 7-6-2020 10:32 PM
suruh member hang beli Penis Trainer kat shopee.. katanya boleh train masalag penis cpt pancot

penis trainer ni camne cicicumel?
yagn bangkem tau, fake vagina dengan fleshlight (ada jual kat watson)

memang berkesan untuk yang cepat pancut dan stamina

bangkem pon dulu guna fake vagina gak (sebelum kawen)

instead of cikcap, bangkem akan sodok fake vagina ni kalau takde dapat pepek sebenar

rasa dia lagi sedap dari yang real sebenarnya kalau kena tekniknya

dan risiko untuk mati pucuk tu akan berkurangan berbanding kalau cikcap dengan tangan

eh cicicumel ni laki ke pompuan

camne tau sangat pasal benda ni?
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2020 10:41 PM | Show all posts
kemaruk replied at 7-6-2020 10:36 PM
itulah realitinya tinot
95% lelaki memang akan curang, makan luar atau kedua-duanya sekali

iols tak kawen lagi.. kebarangkalian pun tipis..

itulah realitinya tinot

95% lelaki memang akan curang, makan luar atau kedua-duanya sekali



yg 5% termasuk yg gayah, kunyit dan yg sewaktu dgnnya?
yg betul2 ok skang, sgt sikit.. sumer dah kawen.. iols rase laa
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2020 10:43 PM | Show all posts
kemaruk replied at 7-6-2020 10:41 PM
penis trainer ni camne cicicumel?
yagn bangkem tau, fake vagina dengan fleshlight (ada jual kat w ...

fake vagina tu fleshlight ke?

betui ka ada jual ka watson? bkn brg haram kat mesia ka?
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2020 10:47 PM | Show all posts
Tinot7 replied at 7-6-2020 10:41 PM
iols tak kawen lagi.. kebarangkalian pun tipis..

itulah realitinya tinot

bangkem bukannya nak takutkan tinot

tapi bangkem nak tinot bersedia je

kalau suami makan luar (cari pelacur), itu tandanya suami tinot setia

dia bukan main kayu 3, tapi biasa la tu, lelaki memang sesekali tukar selera

tipu la kalau ada lelaki yang makan nasi lemak je setiap hari

sekali sekala nak jugak makan bakso, popiah, tomyam etc

tapi ini one off je.. bukannya dia nak kawen pon dengan pelacur tu

ingat tu, kalau suami main pelacur = ok

kalau suami curang/selingkuh dengan pompuan lain = tak ok
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2020 10:53 PM | Show all posts
Tinot7 replied at 7-6-2020 10:43 PM
fake vagina tu fleshlight ke?

betui ka ada jual ka watson? bkn brg haram kat mesia ka?

eh takde la diharamkan.. banyak je kedai jual adult toys ni kat malaysia


fleshlight ni sekadar lubang je

fake vagina ni termasuk punggung, lubang punggung, pepek dan pinggang sekali

bangkem beli dulu harga dekat rm500, siap ada alat pemanas dan vibrator.. bila sodok fake vagina tu, rasa real panas2 becak bergetar-getar gittew
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2020 10:59 PM | Show all posts
kemaruk replied at 7-6-2020 10:47 PM
bangkem bukannya nak takutkan tinot

tapi bangkem nak tinot bersedia je

bangkem, iols dah kata, kebarangkalian tipis.. iols dah tua laa.. takkan kawen la..

tapi iols ingat pesan bangkem laa..
main pelacur sbb takde niat nak kawen = ok
main dgn pompan lain = not ok

bangkem ni ckp berdasarkan pengalaman ke?

yg 5% tu, ada GBT, tanpa L... saki baki sume dah kawen... terima je la kenyataan
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2020 11:01 PM | Show all posts
kemaruk replied at 7-6-2020 10:53 PM
eh takde la diharamkan.. banyak je kedai jual adult toys ni kat malaysia

bangkem start pangai ni dr kolej ka? tak addicted ka?

mmg benda ni tak dijual secara terbuka la. sbb takleh jual. kena jual secara sembunyi. iols tahu sbb iols dgr citer acik kat amcorp mall tu jual benda2 ni.


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-6-2020 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ke lelaki muda selalu dikaitkan dgn ejakulasi pramatang sbb tak pandai control.

Sebab asik tgk porn jugala yg tak abis2 nak bini yg putih2 pink jaa
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2020 11:09 PM | Show all posts
Tinot7 replied at 7-6-2020 10:59 PM
bangkem, iols dah kata, kebarangkalian tipis.. iols dah tua laa.. takkan kawen la..

tapi iols i ...

sememangnya melalui pengalaman sendiri

5% lagi tu LGBT la kot

kalau laki orang tu, memang confirm pernah makan luar atau ada skandal lain

bangkem tau la.. sebab bangkem ni dulu kaki langgan pelacur

jadi ramai la member bangkem mintak kontek ayam2 ni kat bangkem

dorang ni kalau tak langgan pelacur, confirm ada pasang awek lain

awek sama tempat kerja la, client la, awek kerja 99 speedmart  la, awek kerja hotel la

percayalah cakap bangkem ni

petanda awal, bila suami tak bagi isteri check henfon

ini confirm 100% ada sesuatu
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2020 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 7-6-2020 10:53 PM
eh takde la diharamkan.. banyak je kedai jual adult toys ni kat malaysia



eh x malu ke nk beli alatan melancp tu kt kedai? baik la beli online kan
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2020 11:16 PM | Show all posts
Tinot7 replied at 7-6-2020 11:01 PM
bangkem start pangai ni dr kolej ka? tak addicted ka?

mmg benda ni tak dijual secara terbuka la ...

bangkem dulu belajar kat universiti ternama tanahair

member bangkem yang tu belajar kat kolej swasta sebab resut spm cukup2 makan je

addicted? memang lumrah lelaki kot

wajib pancut at least sekali seminggu

kalau tak pancut, jadi tak selesa

jangan percaya la kalau ada lelaki kata dia tak pernah melancap

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-10-2022 03:09 AM GMT+8 , Processed in 0.079313 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list