CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Azza

Umur 18 Tahun Dah Mati Pucuk, Tengok P*orn Ke Onani?

[Copy link]
Post time 8-6-2020 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 8-6-2020 10:46 PM
Tak boleh bayangkan. Nnt minggu depan bila iols free, iols cuba gugel. Kalau ingat lagi laa...

Ni.. Iols cari seller malaysia.. X jumpa lagi..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-6-2020 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 8-6-2020 11:19 PM
Iols walau ada double lock dan chain lock iols guna juga door wede yg ada alarm walau ada guard dn ...

Door wed? Nanti cari... Iols tgh fikir cara nak improve security rumah tok ni..
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 8-6-2020 10:58 PM
Door wed? Nanti cari... Iols tgh fikir cara nak improve security rumah tok ni..

https://shopee.com.my/product/216419716/7619206090?smtt=0.0.9


Cheap but it works sbb dia jamkan pintu xleh tolak dari luar plus alarmnya bunyik kuat namatey. Kalau duduk hotel pun boleh bawa. Sbab chain lock tu ada je cara penjahat nk buka. Sometimes simple is the best.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 8-6-2020 10:58 PM
Door wed? Nanti cari... Iols tgh fikir cara nak improve security rumah tok ni..

Yaaa ampun typo. I meant wedge hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 9-6-2020 12:11 AM
https://shopee.com.my/product/216419716/7619206090?smtt=0.0.9



Cun...jap nak skodeng.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 9-6-2020 12:12 AM
Yaaa ampun typo. I meant wedge hehehe

Hahaha.. Mampos.. Karang org ingat ganjaa.  Yap.. Skrg ni kita kena ambik langkah keselamatan lebih..
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Zep replied at 8-6-2020 07:59 PM
Setuju. betul sangat apa yang bangkem cakap tu. kebanyakan member2 I pun macam tu makan luar padah ...

Hehehehe sungguh bagai dikata malah lebih dari tu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by LadyCarefree at 8-6-2020 11:19 PM
Tinot7 replied at 8-6-2020 10:20 PM
Lepss perstaim?
Tak paham la
Lady ni mcm byk gila pengalaman.. lady org apa ye?


Tetek kalau 1st time kena main, akan rasa sakit. Pastu dia akan membesar sikit.

Kalau tanya hannah muntahna dia kata iols kafeeerrrrr kalau tanya si bawahtanah dia kata iols amoiiiii hehehehehee iolz pon xtau iols orang apa sbab banyak mix gitchuuuuwwwwww LOLz
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-6-2020 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 8-6-2020 11:14 PM
Hahaha.. Mampos.. Karang org ingat ganjaa.  Yap.. Skrg ni kita kena ambik langkah keselamatan lebi ...

A ah. Pepepr spray pun iols ada kt kunci kereta, kat rumah, dalam hembek. Gitcccchuu iols mcam orng paranoid tp apedehal bukan menyusah pon nak ada benda2 ni.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 9-6-2020 12:21 AM
A ah. Pepepr spray pun iols ada kt kunci kereta, kat rumah, dalam hembek. Gitcccchuu iols mcam orn ...

Hahaha.. X paranoid la... Benda utk keselamatan.. Org malaysia ni kurang persediaan bab2 kecemasan.. Tu yg pepper spray apa depa x ada. Iols dok tengok stun gun.. Ada jual kat lazada
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 12:24 AM | Show all posts
Tinot7 replied at 7-6-2020 10:31 PM
rasa nyesal pulak tanya...

Iol yg SR komen Kemaruk tu jdi cringe. Dia ni mcm lubuk utk crita2 gelap.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 12:28 AM | Show all posts
Tinot7 replied at 7-6-2020 10:43 PM
fake vagina tu fleshlight ke?

betui ka ada jual ka watson? bkn brg haram kat mesia ka?

Fleshlight tu utk llaki.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 12:32 AM | Show all posts
Tinot7 replied at 8-6-2020 12:25 AM
woah bangkem! tulus ikhlas bangkem citer

bangkem tak takut penyakit kelamin berjangkit ke masa  ...

Iol seram je bca crita c Kemaruk ni, lgi2 part dia kta klau laki main placur, mknanya setia ftw.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Chopppp.. Kenapa abg kem x custom play dgn isteri?

Dgn cara tu tak yah pi jumpa pelacur?

Thie my advice kat kwn yg ada mslh bilik tido.. Iols siap tlg cari baju yg sesuai dgn dia dan suami
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
capiloton replied at 8-6-2020 08:45 PM
senaman bangun tido.
ikut yang basic jer, kasi lancar darah di celah kangkang

Waiza tu.. Pak tuan anak tok ajar aku baca utk sakit lutut..
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 12:34 AM | Show all posts
Tinot7 replied at 8-6-2020 12:45 AM
iols nak tanya lagi...bangkem ckp awal2 tadi, nak mkn yg berbeza2.. apa maksud bangkem ...

Go2 Tinot, I'm counting on u.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-6-2020 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 9-6-2020 12:23 AM
Hahaha.. X paranoid la... Benda utk keselamatan.. Org malaysia ni kurang persediaan bab2 kecemasan ...

Boleh ke bawak stun gun?
Kat negara mana ntah, iols baca takleh bawak pepper spray
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 12:35 AM | Show all posts
clarizsa replied at 8-6-2020 01:00 AM
Omg
Kelakar la pengakuan bangkem
Hadoiiiiiii

Iol plak seram mmbcanya, lgi2 part klau llaki main placur mknanya dia setia, totally wtf lh woi. Mungkin c Kemaruk ni crita psl diri dia je, tu yg semacam tu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 8-6-2020 11:57 PM
Ni.. Iols cari seller malaysia.. X jumpa lagi..

Takde grill pintu kat luar ke?
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 9-6-2020 12:17 AM
Tetek kalau 1st time kena main, akan rasa sakit. Pastu dia akan membesar sikit.

Kalau tanya h ...

Okies.. ni mmg mcm too much info bg iols..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-10-2022 12:25 AM GMT+8 , Processed in 0.085187 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list