CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Azza

Umur 18 Tahun Dah Mati Pucuk, Tengok P*orn Ke Onani?

[Copy link]
Post time 8-6-2020 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
isseliparjepun replied at 8-6-2020 08:08 PM
I percaya apa yang bangkem cakap tu ada betulnya. I saw among my spouse's circle of friends, rata ra ...

Wow... tak sangka ramai yg mcm tu.
Iols bersyukur sgt2 yg iols dikelilingi org2 baik. Or so I think.
Kat porem je iols baca psl sisi gelap orang ramai di dunia sebenar.
Sisi gelap iols sekadar masuk porem utk membawang.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-6-2020 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Patutlah betina cari Nigger,Bangla
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 08:59 PM | Show all posts
isseliparjepun replied at 8-6-2020 08:08 PM
I percaya apa yang bangkem cakap tu ada betulnya. I saw among my spouse's circle of friends, rata ra ...

Setuju. betul sangat apa yang bangkem cakap tu. kebanyakan member2 I pun macam tu makan luar padahal anak2 dah berderet.
Tu belum cerita yang lobai yislulmik tapi hujung minggu pegi cari pusat massage cari ayam. senang cita wanita2 luar sana takyah caya la dgn laki korang 100% walaupun laki korang nampak baik pijak semut pun mati. tang sex life hanya dia sendiri yang tahu. ikhlas dari seorang lelaki.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
capiloton replied at 8-6-2020 08:32 PM
adik tak naik ni banyak sebab ;
1. blood circulation
2. stress

Khuens.. i second u... its more to lifestyle related la.. takde kaitan porn and masturbation pun....

Budak2 and belia zaman skang jenis main game je, tak aktif.. pemakanan pun mengarut high sugar high carbs...
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Zaman dulu pon sng acces benda gini skrg apa tah lagi semua pon ada hp sndri
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 8-6-2020 08:46 PM
Wow... tak sangka ramai yg mcm tu.
Iols bersyukur sgt2 yg iols dikelilingi org2 baik. Or so I thi ...

Mana ada org baik nak cerita dia jahat terang2 kat luar. Bangkem ni pun aku caya kalau dia kata kat luar agaknya jenis pijak semut tak mati..tapi belakang..fuhhh..dasat. Cuma nya dengan org camni, kalau ko tak layan gatal..takde lah dia gatal. dia diam je lah. Pandai makan pandai simpan. Kita yg tau peel dia..dendiam dah..asalkan jangan usik kita..sudah.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 8-6-2020 08:41 PM
Byk kes pecah masuk rumah adalah.. Sebab kunci.. Dgn door blocker tu.. Rumah kita diseal dari dala ...

Tak boleh bayangkan. Nnt minggu depan bila iols free, iols cuba gugel. Kalau ingat lagi laa...
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
capiloton replied at 8-6-2020 08:45 PM
senaman bangun tido.
ikut yang basic jer, kasi lancar darah di celah kangkang

Ramainya pompan tgk tu?
Pi massage lagi best. Tapi dgn pkp ni, ntah reflexology massage sume tutup atopon tak.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-6-2020 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 8-6-2020 12:30 PM
kata kuncinya = bosan

kalau kongkek dengan izara aishah setiap hari pon bosan gak

Bangkem pernah ke jumpa pelacur mcm Nur? Ke Juita? Ke ala2 mak ayam Bintang Malam ahkak Ogy tak settle payment?
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 10:55 PM | Show all posts
kesiannya muda2 dah sakit bdk zmn sekarang
menyeksa bini jer nanti
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
yuki812 replied at 8-6-2020 09:34 PM
Mana ada org baik nak cerita dia jahat terang2 kat luar. Bangkem ni pun aku caya kalau dia kata ka ...

Iols suka org yg jujur. Walopon citer bangkem mengejutkan iols, sekurang2nya dia jujur dlm porem ni. Kat luar, takkan org nak ngaku terang2an yg depa kontek ayam?
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 8-6-2020 11:30 AM
kata kuncinya = bosan

kalau kongkek dengan izara aishah setiap hari pon bosan gak

High class call girl esp yg exclusive atau simpanan kengkawan yng boleh dipinjam barulah selamat semua boleh buat except kissing.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Covid19 replied at 8-6-2020 11:40 AM
Lepas baca curahan hati thread forumer2 yg bergelar isteri di forum cari, i conclude seks ni penti ...

Seks penting xkira timeline hidup.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 8-6-2020 11:41 AM
15 minit reload

ini mitos je tinot

Ada je la. Hang xpernah jumpa kot. Setakat 2nd round nk ngeseks memancot xde hal. Kdg 2nd round lg lama tahan.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 8-6-2020 11:50 AM
orang lelaki tau la, kalau lepas melancap akan rasa melecet (kalau teknik melancap yang tak betul) ...

Labia melecet sakit time kencing
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by LadyCarefree at 8-6-2020 10:19 PM
Tinot7 replied at 8-6-2020 03:59 PM
ya Allah, sarah... nasib baik hang ni pompan...
iols tak tau la apa yg baguih..
kalau dah saiz ...


Tetek boleh lepas perstaim kena main dn masa ada susu. Klau nk bagi besar caranya ialah bg tegang muscle dada yg sapot tetek. Tetek tadok muscle.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-6-2020 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
isseliparjepun replied at 8-6-2020 07:08 PM
I percaya apa yang bangkem cakap tu ada betulnya. I saw among my spouse's circle of friends, rata ra ...

Well you are free and should judge for yourself tapi tang orng lain itu semua pilihan mereka.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by LadyCarefree at 8-6-2020 11:16 PM
sarah82 replied at 8-6-2020 07:41 PM
Byk kes pecah masuk rumah adalah.. Sebab kunci.. Dgn door blocker tu.. Rumah kita diseal dari dala ...


Iols walau ada double lock dan chain lock iols guna juga door wedge yg ada alarm walau ada guard dn orang xleh naik tingkat iols kalau xde kunci pintu tangga atau card utk elevator.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 8-6-2020 11:15 PM
Tetek boleh lepss perstaim kena main dn masa ada susu. Klau nk bagi besar caranya ialah bg tegang  ...

Lepss perstaim?
Tak paham la
Lady ni mcm byk gila pengalaman.. lady org apa ye?
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 8-6-2020 10:55 PM
Bangkem pernah ke jumpa pelacur mcm Nur? Ke Juita? Ke ala2 mak ayam Bintang Malam ahkak Ogy tak se ...

Ehh.. bkn ke mak Nur yg pelacur? Nur tak sempat jadi pelacur, kan?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-10-2022 06:36 PM GMT+8 , Processed in 0.190536 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list