CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Azza

Umur 18 Tahun Dah Mati Pucuk, Tengok P*orn Ke Onani?

[Copy link]
Post time 8-6-2020 04:04 PM | Show all posts
kemaruk replied at 8-6-2020 12:41 PM
15 minit reload

ini mitos je tinot

oh mitos rupanya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-6-2020 04:24 PM | Show all posts
sarah82 replied at 8-6-2020 03:50 PM
Minah blonde mmg buat boobs job usia muda.

iols tak tau la kalau brg hang pakai tu menjadi.. tak rase merbahaya ke?
bila dah capai tumbesaran max, boleh ke makin besar tanpa bermain dgn hormon dlm badan?
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 8-6-2020 04:24 PM
iols tak tau la kalau brg hang pakai tu menjadi.. tak rase merbahaya ke?
bila dah capai tumbesara ...

Iols ambik 7 hari saja.. Dan dah 6 bulan dah x ambik.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 04:44 PM | Show all posts
sarah82 replied at 8-6-2020 04:31 PM
Iols ambik 7 hari saja.. Dan dah 6 bulan dah x ambik.

iols tak brani nak amik.. dolu2 iols brani la sbb muda2. skang dah tua, kena hati2..
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 8-6-2020 04:44 PM
iols tak brani nak amik.. dolu2 iols brani la sbb muda2. skang dah tua, kena hati2..


Yg ni ok

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 04:59 PM | Show all posts

ya Allah, sarah... nasib baik hang ni pompan...
iols tak tau la apa yg baguih..
kalau dah saiz kanak2 tu, takkan berubah melainkan perubahan hormon atopon pembedahan la.. pendapat iols la..
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 8-6-2020 04:59 PM
ya Allah, sarah... nasib baik hang ni pompan...
iols tak tau la apa yg baguih..
kalau dah saiz ...

Hahahahaa.. Sebab iols suka cari benda2 pelik jat lazada.. Jumpa mcm2..hahahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 05:04 PM | Show all posts

why nak ubah2?

ada laki ni suka yg tembikai, ada yg suka lemping, petite..

mana tahu jodoh awak suka yg petite.. camner nak leperkan balik buah tu.

lagi pun masa pregnant dan post natal automatik buah membesar.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-6-2020 05:05 PM | Show all posts
sarah82 replied at 8-6-2020 05:02 PM
Hahahahaa.. Sebab iols suka cari benda2 pelik jat lazada.. Jumpa mcm2..hahahaha..

patut la bangkem suruh ko confirmkan yg mmg ada bebenda tu kat lazada dgn shopee.. iols pun tak tau
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 05:12 PM | Show all posts
kemaruk replied at 8-6-2020 12:35 AM
langgan pelacur sejak habis belajar

gefren pun on off je kan

pergh macam group sex story plak..

tepuk dahi aku (berlakon)

memang kau kaki cheong, fl, bohsia ek


nasib aku setiap kali nak buat maksiat terbayang muka mak pak..

alhamdulillah, terpelihara dari zina meski pun banyak kali hampir terjerumus.

member2 aku pun ramai je kaki cheong ni.. since sekolah. lagi2 kalau kawan dgn bebudak cina..

siap gangbang bawa adik, gf, bff etc

aku gelak je bila cina bangga sangat melayu byk kes rogol. kaum kau memang la takde, dah free semua siap tadah..

Alhamdulillah, aku masih setia pada yg satu.


Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
underground replied at 8-6-2020 05:04 PM
why nak ubah2?

ada laki ni suka yg tembikai, ada yg suka lemping, petite..

Bro.. Ni aku share.. Aku x ubah..
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 8-6-2020 05:05 PM
patut la bangkem suruh ko confirmkan yg mmg ada bebenda tu kat lazada dgn shopee.. iols pun tak ta ...

Mcm2 la iols jumpa.. Bukan sex toyd saja.. Jumpa benda yg x pernah kita sedar wujud tapi berguna..
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 07:32 PM | Show all posts
underground replied at 8-6-2020 05:12 PM
pergh macam group sex story plak..

tepuk dahi aku (berlakon)

k                  
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 8-6-2020 05:59 PM
Mcm2 la iols jumpa.. Bukan sex toyd saja.. Jumpa benda yg x pernah kita sedar wujud tapi berguna..

Iols takde la beli2 brg kat shopee sgt. Apa brg yg berguna tu?
Iols tgk sex toys tu pun, ada yg iols tak paham penggunaannya. Dan, kenapa perlu semua tu?
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 8-6-2020 08:04 PM
Iols takde la beli2 brg kat shopee sgt. Apa brg yg berguna tu?
Iols tgk sex toys tu pun, ada yg i ...

Mcm2..antaranya extension dgn usb port.. Paling latest extention dgn fast charging usb port.

Iols jumpa portable water filter utk penggunaan 5 tahun...

Jumpa door blocked utk extra pencegahan dari pencuri pecah rumah..
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 08:32 PM | Show all posts
Edited by capiloton at 8-6-2020 08:38 PM

adik tak naik ni banyak sebab ;
1. blood circulation
2. stress
3. gaya hidup - makan, rokok, porn

nak counter
1. praktis teknik pernafasan, garlic with honey, senaman rimau, kegel
2. jaga diri dari stress, anxiety, etc
3. light cardio 30 min sehari, jgn tengok porn, stop merokok, clean eating + eat aphrodisiac
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-6-2020 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 8-6-2020 08:13 PM
Mcm2..antaranya extension dgn usb port.. Paling latest extention dgn fast charging usb port.

I ...

Fast charging usb port tu ada dijual kat digital mall sini.
Portable water filter mcm menarik .. iols tak pakai tapi nak usha utk masa depan.

Pintu dah kunci. Nak block camana lagi?
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
capiloton replied at 8-6-2020 08:32 PM
adik tak naik ni banyak sebab ;
1. blood circulation
2. stress

Senaman rimau ni amender?
@kemaruk bangkem kena ikut nasihat ni. Bkn sbb bangkem ada masalah, tapi sbb nasihat ni baik utk diikuti
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 8-6-2020 08:39 PM
Fast charging usb port tu ada dijual kat digital mall sini.
Portable water filter mcm menarik .. ...

Byk kes pecah masuk rumah adalah.. Sebab kunci.. Dgn door blocker tu.. Rumah kita diseal dari dalam..

Rumah melayu lama mcm tu.. Seal dari dlm.. Maknanya tak ada yg boleh masuk tanpa org dalam buka.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 08:45 PM | Show all posts
Tinot7 replied at 8-6-2020 08:40 PM
Senaman rimau ni amender?
@kemaruk bangkem kena ikut nasihat ni. Bkn sbb bangkem ada masalah, tap ...




senaman bangun tido.
ikut yang basic jer, kasi lancar darah di celah kangkang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-10-2022 02:30 AM GMT+8 , Processed in 0.095371 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list