CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Azza

Umur 18 Tahun Dah Mati Pucuk, Tengok P*orn Ke Onani?

[Copy link]
Post time 8-6-2020 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
insulin replied at 8-6-2020 10:29 AM
Baik jangan beli. Membazir duit je tu.

Tak la.. Iols pernah share produk yg Bagus utk boobs.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-6-2020 10:36 AM | Show all posts
sarah82 replied at 8-6-2020 10:34 AM
Tak la.. Iols pernah share produk yg Bagus utk boobs.

Produk untuk boobs tu boleh dipercayai berkesan sebab ada kaitan dengan hormon, kan? Cuma i tak pasti sangat pasal kesan keburukannya.

Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
insulin replied at 8-6-2020 10:36 AM
Produk untuk boobs tu boleh dipercayai berkesan sebab ada kaitan dengan hormon, kan? Cuma i tak pa ...

Produk yg pernah iols share tak makan.. Cuma ala2 pump dan mesin urutan
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 10:52 AM | Show all posts
sarah82 replied at 8-6-2020 10:43 AM
Produk yg pernah iols share tak makan.. Cuma ala2 pump dan mesin urutan

Oh. Guna pam dan mesin urutan.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 8-6-2020 10:43 AM
Produk yg pernah iols share tak makan.. Cuma ala2 pump dan mesin urutan

blh jd kental balik terletak ke caner? kan silap pump jd mcm belon plak.huhuhu.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
syamzana replied at 8-6-2020 11:05 AM
blh jd kental balik terletak ke caner? kan silap pump jd mcm belon plak.huhuhu.

Hahaha.. Pumpu tu mcm urutan gitu.. Produk yg makan.. Iols ambik Sane Neng.. Yg tu menjadi.. Buat iols ambik utk 7 hari saja.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by yuki812 at 8-6-2020 12:28 PM
LadyCarefree replied at 8-6-2020 10:22 AM
Apo pakar ala2. Jumpa pakar betul2 la.


Jumpa pakar betul lah. Yg pakar scope macam dr hamid arshat tu..tp tuk lelaki..aku lupa apa pakar apa..sakit puan ke..tuan ke
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 12:14 PM | Show all posts
pendapat tu salah sebenarnya..

rata2 pekerja seks yang dah tua2 pun takde masalah cmni skalipun bahan lucah berlambak dlm simpanan telefon..

ayat tu sbnrnya dibuat oleh sstgh org utk elakkn pelajar onani kt skolah aja, sampai sekarang takde 1 pun kertas kajian perubatan yg buktikan onani tu penyebab mati pucuk...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-6-2020 12:30 PM | Show all posts
Tinot7 replied at 8-6-2020 12:45 AM
iols nak tanya lagi...bangkem ckp awal2 tadi, nak mkn yg berbeza2.. apa maksud bangkem ...

kata kuncinya = bosan

kalau kongkek dengan izara aishah setiap hari pon bosan gak

sekali sekala try makan luar




kalau nak selamat main ngan pelacur ni, main kena la pakai kondom, takde kissing2, takde raba2 kemaluan, ramas tetek pon kekadang je, yang boleh cuma pegang pinggang, punggung dan bahu je

tapi kalau pelacur yang dah biasa dengan bangkem dulu, kissing2 pon no hal, siap kongkek tak pakai kondom dan pancut dalam lagi.. itu dulu la.. mujur bangkem tak pernah kena penyakit kelamin yang kronik.. cuma pernah bisul di bontot je.. sakitnya tidak terhingga



bini bangkem tau sangat perangai bangkem sebelum kawen dulu

sebelum kawen, dia tanya bangkem akan curang tak

bangkem janji dekat dia, bangkem tak akan curang, tapi bangkem tak janji bangkem tak akan langgan pelacur

bini bangkem kata kalau bangkem curang, dia akan potong totey bangkem masa bangkem tidur


dia tak bagi bangkem tengok porn depan dia sebab dia tak suka

Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 12:34 PM | Show all posts
Tinot7 replied at 8-6-2020 12:51 AM
iols speku maksud bangkem, rase lega tu lain?

bangkem kena bayangkan pompan ke bila buat kat fa ...

sama ada melancap ke main dengan patung ke, ofkos la kena imagine, baru sedap
biasanya akan imagine member2 pompuan yang dikenali dulu

sebab tu kena hati2 bila letak gambar kat fesbuk, tak pasal2 gambar tinot jadi modal member lelaki tinot untuk cikcap

kalau dah bosan imagine member pompuan, sekali sekala imagine main dengan artis pulak

orang lelaki takyah nak tipu la.. ini kebenaran

kadang2 tengah main ngan bini pon kena gak imagine main dengan pompuan lain, baru best
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 12:38 PM | Show all posts
otai_g replied at 8-6-2020 07:19 AM
wow rumah bangkem ni port clear ke? Ada psg hidden camera x kat bilik tu?

ya clear.. rumah apartment, jiran2 majoriti cina so MYOB je

pasal hidden cam tu, bangkem pasang kalau bangkem sendiri yang main je.. untuk simpanan sendiri2

bangkem rakam tanpa pegetahuan teman seperkongkekan bangkem tu

tapi semua bangkem dah delete dah sejak dah kawen ni

kadang2 rasa menyesal pulak delete sebab banyak kenangan indah
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 7-6-2020 10:21 PM
lorr.. terima je la seadanya...

Lepas baca curahan hati thread forumer2 yg bergelar isteri di forum cari, i conclude seks ni penting tau lepas dah nikah...
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 12:41 PM | Show all posts
Tinot7 replied at 8-6-2020 09:00 AM
bangkem, lupa nak bitau.. pesan kat bini kawan tu, buat laju2 dan kemut kuat2.. kalau pancut cepat ...

15 minit reload

ini mitos je tinot

realitinya tak macam tu

bangkem pon paling kuat sehari 3 kali je, selang beberapa jam lepas pancut (kena rehat & tidur dulu)

tu pon kalau pompuan tu memang cantik menarik ko memang de bomb la

lelaki lain pon sama je tinot, takde nye perkasa sangat 15 minit reload ni, kalau ada pon, 1 dalam 10 juta kot
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 12:45 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 8-6-2020 10:29 AM
Hehehehe khenzs. Lelaki xlayan porn? Podddddaaaahhhhh

ye kelentong besar je kalau dia kata tak layan porn
orang buta pon layan porn dengar bunyi ah ah ah
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 12:50 PM | Show all posts
batmana replied at 8-6-2020 12:14 PM
pendapat tu salah sebenarnya..

rata2 pekerja seks yang dah tua2 pun takde masalah cmni skalipun b ...

orang lelaki tau la, kalau lepas melancap akan rasa melecet (kalau teknik melancap yang tak betul)

totey yang melecet jadi sakit bila tegang
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 03:44 PM | Show all posts
sarah82 replied at 8-6-2020 10:16 AM
Pembetulan.. Bukan minyak lintah tapi minyak belacak.. Ni IG yg iolw follow tu.

minah blonde tu mcm hasil pembedahan je iols tgk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-6-2020 03:46 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 8-6-2020 10:27 AM
Tiap pepek berbeza rasa sama macam tetek kan berbeza2 bentuk size dan putingnya. Tetek je ada lebi ...

too much info...
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 8-6-2020 03:44 PM
minah blonde tu mcm hasil pembedahan je iols tgk

Minah blonde mmg buat boobs job usia muda.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 04:03 PM | Show all posts
kemaruk replied at 8-6-2020 12:34 PM
sama ada melancap ke main dengan patung ke, ofkos la kena imagine, baru sedap
biasanya akan imagi ...

iols tak rase gambar iols jadi modal...
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 04:03 PM | Show all posts
Covid19 replied at 8-6-2020 12:40 PM
Lepas baca curahan hati thread forumer2 yg bergelar isteri di forum cari, i conclude seks ni penti ...

tu la... iols pun rase sebegitu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-10-2022 11:44 PM GMT+8 , Processed in 0.083597 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list