CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Azza

Umur 18 Tahun Dah Mati Pucuk, Tengok P*orn Ke Onani?

[Copy link]
Post time 8-6-2020 01:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Konek Tak keras ni kdg2 punca jangkitan kuman..Tak bersih..Kotor.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-6-2020 02:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 8-6-2020 01:22 AM
bkn slalu org nak buat confession mcm tu.. kena la amik peluang keemasan ni.. nnt kang tak tanya,  ...

Bini dia dah balik lah tu..
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 05:11 AM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 8-6-2020 12:37 AM
sebelum beli online, survey2 kat kedai dulu

tapi memang segan giler la kalau nak tanya macam2 k ...

Hahahahah.. Betul.. Banyak kat lazada dan shopee
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 05:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 8-6-2020 12:39 AM
eehhh... ada ke patut palitkan nama baik @sarah82



Hahaha.. Tak apa.. Tahun lps ada share pump utk besarkan sebab ada forumer dok bising kata suami dia kecik.. Iols kan suka mengshare.. Mcm2 iols cari kat lazada time boring.. Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 05:47 AM From the mobile phone | Show all posts
yuki812 replied at 7-6-2020 11:17 PM
Kalau kencing manis yg high pun leh jadi lemah tenaga batin kan. Suami member umur 43 camtu..dah lem ...

ubat kencing manis, darah tnggi ade effect. kalau ubat  bisprolol ka apa nama aku lupa mmg ade kesan ketara. bnyk mkan bawang putih dia leh baiki aliran darah.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 07:19 AM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 7-6-2020 10:27 PM
biasalah tinot

member bangkem ni couple dengan bini dia sejak zaman kolej

wow rumah bangkem ni port clear ke? Ada psg hidden camera x kat bilik tu?
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 07:26 AM From the mobile phone | Show all posts
adakah maksud kkm ni bdk2 muda x pyh lyn porn dan melancap dpn hp lg?

kalo gersang cari cikaro dan check in hotel. 1 kemajuan buat msia mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 08:14 AM From the mobile phone | Show all posts
TuntungReturn replied at 8-6-2020 05:47 AM
ubat kencing manis, darah tnggi ade effect. kalau ubat  bisprolol ka apa nama aku lupa mmg ade kes ...

Oh ye ke. Nnti aku bgtau kat kwn aku tu.
Dia laki bini siap pergi jumpa pakar ala2 dr hamid arshat lah gitu. Makan viagra pun tak jalan gak. Kesian pulak kwn aku tuh..jauh lagi perjalanan hidup dia nak menuju tua..pendam rasa. Tengok rupa laki dia mmg elok lah..wangi..bersih. tp tak sangka gitu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-6-2020 08:40 AM | Show all posts
sarah82 replied at 8-6-2020 05:12 AM
Hahaha.. Tak apa.. Tahun lps ada share pump utk besarkan sebab ada forumer dok bising kata suami d ...

pump tu merbahaya laa.. kang silap haribulan, pam pastu takleh keluarkan.. bila sekat/jam, kena la bawak ke spital.. malu laa
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 08:42 AM | Show all posts
yuki812 replied at 8-6-2020 02:09 AM
Bini dia dah balik lah tu..

iols bayangkan bini dia jenis garang.. tu yg dia berporem pun kena senyap2..
bini balik, dia tak layan porem sumer ni..
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 8-6-2020 08:40 AM
pump tu merbahaya laa.. kang silap haribulan, pam pastu takleh keluarkan..  bila sekat/jam, kena ...

Hahahahha.. Adoiiii.. Yg iols share tu automatik pump... Lps tu iols share minyak lintah.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 08:50 AM | Show all posts
sarah82 replied at 8-6-2020 08:43 AM
Hahahahha.. Adoiiii.. Yg iols share tu automatik pump... Lps tu iols share minyak lintah.

minyak lintah tu tak bahaya ke?

depa kena jumpa doktor laa.. kekadang ada masalah psikologi.. iols tak brani bagi nasihat bab2 erectile dysfunction atopon berkenaan masalah lelaki ni.. bab ni specialised field..
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 08:54 AM | Show all posts
otai_g replied at 8-6-2020 07:19 AM
wow rumah bangkem ni port clear ke? Ada psg hidden camera x kat bilik tu?

kalau dia pasang hidden kamera, takkan dia nak ngaku kat kawan dia.. buat modal sendiri2 je la utk tgk..
jaman dia tu, tak pasti ada bebenda hidden kamera dijual ke tak.. takkan bangkem nak ngaku.. beli fek vegie to pun malu2 kucen..
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 8-6-2020 08:42 AM
iols bayangkan bini dia jenis garang.. tu yg dia berporem pun kena senyap2..
bini balik, dia tak  ...



Tu lah dia..kata diorg bukan takut bini..tapi bini tak tak takut kat diorang..
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 09:00 AM | Show all posts
kemaruk replied at 7-6-2020 10:15 PM
isteri member bangkem dulu pon pernah mengadu kat bangkem camni

dia cakap, asal nak kongkek je, k ...

bangkem, lupa nak bitau.. pesan kat bini kawan tu, buat laju2 dan kemut kuat2.. kalau pancut cepat, takpe. iols ada bace, jejanz reload lepas 15 minit.. jadi buat la banyak2 kali kalau nak.. tu je pesanan iols..
pompan susah nak reload.. so takleh aplikasi teknik yg sama dgn pompan..
membantu tak nasihat ni?
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 09:13 AM | Show all posts
yuki812 replied at 8-6-2020 08:56 AM
Tu lah dia..kata diorg bukan takut bini..tapi bini tak tak takut kat diorang..

dalam porem, ramai keyboard warriors... ahaks
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-6-2020 09:15 AM | Show all posts
sarah82 replied at 8-6-2020 05:12 AM
Hahaha.. Tak apa.. Tahun lps ada share pump utk besarkan sebab ada forumer dok bising kata suami d ...

Lupa nak ckp.. kalau barang tu dah kecik, iols tak rase boleh membesar... umpama capai max tumbesaran umo 20an utk lelaki mcm biase..
terima je la seadanya..
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 8-6-2020 09:15 AM
Lupa nak ckp.. kalau barang tu dah kecik, iols tak rase boleh membesar... umpama capai max tumbesa ...

Kena redha saja la.. Haaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 8-6-2020 08:50 AM
minyak lintah tu tak bahaya ke?

depa kena jumpa doktor laa.. kekadang ada masalah psikologi.. i ...

Yg iils follow kat ig.. Mintak lintah ni ig tu promote utk besarkan boobs.. Nampak testimoni mcm ok..
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 09:46 AM | Show all posts
sarah82 replied at 8-6-2020 09:44 AM
Yg iils follow kat ig.. Mintak lintah ni ig tu promote utk besarkan boobs.. Nampak testimoni mcm o ...

minyak lintah utk besarkan boobs?
betul ke ni?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-10-2022 06:20 PM GMT+8 , Processed in 0.079159 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list