CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Azza

Umur 18 Tahun Dah Mati Pucuk, Tengok P*orn Ke Onani?

[Copy link]
Post time 7-6-2020 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau kencing manis yg high pun leh jadi lemah tenaga batin kan. Suami member umur 43 camtu..dah lembik. Muda lagi. Member aku tu kira isteri lah..muda lagi pening kepala..hari2 dia berdoa cepat2 lah dia menopos.

Aku setuju rasanya pemakanan pun kena jaga gak.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-6-2020 11:24 PM | Show all posts
cicicumel replied at 7-6-2020 11:12 PM
eh x malu ke nk beli alatan melancp tu kt kedai? baik la beli online kan

bangkem pon malu gak sebenarnya kalau beli kat kedai


bangkem beli fake vagina tu kat kedai online
dalam website, seller tu kata discreet packaging

ujung2 terpampang besar2 kat kotak tu tulis lebih kurang camni la "adult toys - vagina"

malu gile bangkem dengan orang tukang hantar tu


cicicumel macam berpengalaman je, ada beli adult toys jugak ke?

Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 12:25 AM | Show all posts
kemaruk replied at 7-6-2020 11:09 PM
sememangnya melalui pengalaman sendiri

5% lagi tu LGBT la kot

woah bangkem! tulus ikhlas bangkem citer

bangkem tak takut penyakit kelamin berjangkit ke masa langgan pelacur tu? bangkem tak rase mahal ke?
ni kira addiction ke apa? bangkem order sekali seminggu je ke lagi kerap drp tu?
bangkem start order pelacur ni dari umo baper?

baidewei, bangkem tak bg bini tgk henpon la ni?

sori ye.. byk pulak tanya.. tapi kalau tak tanya skang, rasa rugi pulak...
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 12:26 AM | Show all posts
kemaruk replied at 7-6-2020 11:24 PM
bangkem pon malu gak sebenarnya kalau beli kat kedai

ni klakar.. tapi kalau dah beli online, takkan bangkem rase malu2 lagi???

baidewei, beli online dlm mesia ke order dari luar mesia? kalau order dari luar mesia, bkn ke kastam cek?
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 12:33 AM | Show all posts
kemaruk replied at 7-6-2020 11:16 PM
bangkem dulu belajar kat universiti ternama tanahair

member bangkem yang tu belajar kat kolej s ...

kalau tak pancut, tak selesa,.. takkan sampai takleh buat keje? tak boleh tahan je ke?

iols baca kat mana ntah, depa kata, kekadang boleh terpancut masa tidur, so lojik akal, bolehla tak mencipcap. tapi cara bangkem tulis, mcm mmg kena keluarkan..
jejanz suke nau tgk poronn tu sbb apa? sbb depa nak cikcap?

Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 12:35 AM | Show all posts
Tinot7 replied at 8-6-2020 12:25 AM
woah bangkem! tulus ikhlas bangkem citer

bangkem tak takut penyakit kelamin berjangkit ke masa  ...

langgan pelacur sejak habis belajar

gefren pun on off je kan

pastu kekadang one night stand

kira addiction gak le kot entahlah

tapi macam bangkem kata, orang laki ni sekali seminggu kena pancut

bangkem tak sembunyi ape2 dekat henfon, sebab itu perjanjian sebelum kahwin


sekarang dia takde kat rumah, jadi bangkem boleh la taip2 kat forum, tonton cerita lucah dll

bini bangkem kat warehouse, stok baru sampai tengahari tadi, dia tengah kalut susun dan packing, esok nak kena courier

esok bangkem punya turn pulak kat warehouse
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 12:37 AM | Show all posts
Tinot7 replied at 8-6-2020 12:26 AM
ni klakar.. tapi kalau dah beli online, takkan bangkem rase malu2 lagi???

baidewei, beli online ...

sebelum beli online, survey2 kat kedai dulu

tapi memang segan giler la kalau nak tanya macam2 kat kedai

seller online tu dari malaysia

banyak website yang jual adult toys ni

kat lazada dan shopee pon ade gak

tak caye tanye @sarah82
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 12:39 AM | Show all posts
kemaruk replied at 8-6-2020 12:37 AM
sebelum beli online, survey2 kat kedai dulu

tapi memang segan giler la kalau nak tanya macam2 k ...

eehhh... ada ke patut palitkan nama baik @sarah82


kalau bangkem nak sgt tu, takde maknanya nak malu2.. konon..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-6-2020 12:40 AM | Show all posts
Tinot7 replied at 8-6-2020 12:33 AM
kalau tak pancut, tak selesa,.. takkan sampai takleh buat keje? tak boleh tahan je ke? ...

ye tak selesa, asyik terbayang cipap je kalau tak pancut
pasal terpancut masa tidur tu, tak sama kalau pancut masa kongkek atau lepas melancap

jangan percaya, dorang saje je taknak ngaku tu




Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 12:41 AM | Show all posts
Tinot7 replied at 8-6-2020 12:39 AM
eehhh... ada ke patut palitkan nama baik @sarah82

sarah tu kan duta shopee
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 12:45 AM | Show all posts
kemaruk replied at 8-6-2020 12:35 AM
langgan pelacur sejak habis belajar

gefren pun on off je kan

iols nak tanya lagi...bangkem ckp awal2 tadi, nak mkn yg berbeza2.. apa maksud bangkem? jejanz mmg takleh setia dgn yg satu? jejanz mmg kena pekena lauk2 yg berbeza sekali sekala? ...
sbb iols tak paham analogi ni. apa yg beza sgt antara satu pompan dgn pompan lain? sumer pompan.. bkn mcm makanan, rase berbeza, ingredients lain2..


bangkem order pelacur dan ada gf on off ni sejak habis blaja laa.. tak takut penyakit ke sbb dah gersang sgt, tu yg main taram je semua?
kalau gf and one night stand pon sama sangap, pompan pun ramai yg tak dara la ke?


bini bangkem tak bunyi ke bila nampak skendel2 pelacur bangkem? ke dia terima bangkem seadanya?
dan, bangkem tgk poron bila bini takde.. dia marah ke bila bangkem tgk masa dia ada?


bangkem sorang je ke sekali seminggu? ke lain org, lain keperluan dia?
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 12:46 AM | Show all posts
kemaruk replied at 8-6-2020 12:41 AM
sarah tu kan duta shopee

iols tak rase dia jenis cari bebenda mcm bangkem ckp tu la.. apa la bangkem ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 12:51 AM | Show all posts
kemaruk replied at 8-6-2020 12:40 AM
ye tak selesa, asyik terbayang cipap je kalau tak pancut
pasal terpancut masa tidur tu, tak sama  ...

iols speku maksud bangkem, rase lega tu lain?

bangkem kena bayangkan pompan ke bila buat kat fake benda tu, atopon masa cipcap?
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 01:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Omg
Kelakar la pengakuan bangkem
Hadoiiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 8-6-2020 12:45 AM
iols nak tanya lagi...bangkem ckp awal2 tadi, nak mkn yg berbeza2.. apa maksud bangkem ...

Kelakar lah weiii
Berminat sungguh u dgn cerita bangkem tu
Hahahahadoiii
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
aku pun ada pengaaman dikacau masa tempat krja lama dulu.. rgah main henpon elok. elok tiba tiba penyapu yg bersandar di corner pantry terbalik.. lepas tu mop.. aku cuba pegi tgok
api yg diorang pasang utk bg harum bilik tiba tiba. menjulanng naik. ke atas.. terkejut aku terus keluar dan turun bawah

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-6-2020 01:22 AM | Show all posts
clarizsa replied at 8-6-2020 01:02 AM
Kelakar lah weiii
Berminat sungguh u dgn cerita bangkem tu
Hahahahadoiii

bkn slalu org nak buat confession mcm tu.. kena la amik peluang keemasan ni.. nnt kang tak tanya, rase rugi.
bangkem dah pi, tanak layan soklan2 iols daa..
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 01:26 AM | Show all posts
sekngucing replied at 8-6-2020 01:04 AM
aku pun ada pengaaman dikacau masa tempat krja lama dulu.. rgah main henpon elok. elok tiba tiba pen ...

hang salah benang laa.. ni bkn bod mistik
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 01:34 AM | Show all posts
kemaruk replied at 8-6-2020 12:40 AM
ye tak selesa, asyik terbayang cipap je kalau tak pancut
pasal terpancut masa tidur tu, tak sama  ...

woyyy apa yg aku baca ni...org sibuk berpolitik, dia sibuk nak cikcap plk kat sni
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 01:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Elok la...kurang kes rogol....ni Tak..tengok cucu dah keras kote...tengok bini orang dah keras kote.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-10-2022 10:57 PM GMT+8 , Processed in 0.084286 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list