CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Azza

Umur 18 Tahun Dah Mati Pucuk, Tengok P*orn Ke Onani?

[Copy link]
Post time 9-6-2020 01:08 PM | Show all posts
underground replied at 9-6-2020 12:14 PM
Dalam Islam, zina tu clear hubungan tanpa nikah.

Isu cheongster, fl ni pecah lepas ada mamat bu ...

tu sebab dah kena penyakit

kalau tak kena penyakit, konfem terus makan luar 4eva

bangkem pon takut gak kena hiv

masa hiv test sebelum nikah aritu pon, dupdapdupdap je jantung masa tunggu result


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-6-2020 01:12 PM | Show all posts
underground replied at 9-6-2020 12:28 PM
Ye, bohsia berbayar. Lone ranger takde middle man. Exchange contact pun private among kaki cheong  ...

this is suspiciously specific dari seseorang yang mengaku bukan kaki cheong

Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 01:16 PM | Show all posts
miraclehopes replied at 9-6-2020 12:59 PM
kau kata fake vagina tu lagi sedap dari real vagina yakni vagina manusia..see....itulah akibat bur ...

ya, sebab teknologi sekarang ni dah dapat meniru tekstur dan struktur dalaman vagina sebenar

dan mungkin sebab bangkem dah biasa main lubang lobos yang dah ditebuk tupai2 sekalian alam
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 01:24 PM | Show all posts
sarah82 replied at 9-6-2020 01:07 PM
Bukan Abg kem setia pada mem saja..

Pernah baca kat mana entah.. Lelaki suka slutty wife gitu. ...

tengok keadaan jugak la
kalau pompuan tu lincah sangat dan terkinja-kinja, bangkem jadi potong stim gak

bangkem suka pompuan yang benar2 menikmati seks secara ikhlas dan bukan dibuat-buat

suka yang menikmati setiap tusukan, setiap geseran

feel it, taste it

macam makan cokelat jugak, kena kemam coklat tu, tolak ke lelangit guna lidah, biar coklat tu cair sendiri hasil tindakbalas air liur, baru dapat rasa nikmat makan coklat mengalir ke tekak

kenikmatan dapat dilihat dari wajah mereka

kalau senyum2 manis, ketip bibir, mata layu sambil jerit yes yes yes pastu sekali sekala cium kita tu maksudnya memang menikmati pendayungan
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 9-6-2020 12:50 PM
bangkem cari yang kecil comel muda bergetah putih berseri wajah ayu bak puteri je shar
ayam vietn ...

Bangkem pernah book mak ayam mamabosan? Pondan bangkem consider juga ke?
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 9-6-2020 01:24 PM
tengok keadaan jugak la
kalau pompuan tu lincah sangat dan terkinja-kinja, bangkem jadi potong st ...

Bg sy.. Abg kem kena fikiran sama mem.. Dia mesti ada sikit rasa x puas hati sbb abg kem langgar luar
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 01:35 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 9-6-2020 01:27 PM
Bangkem pernah book mak ayam mamabosan? Pondan bangkem consider juga ke?

sorry bangkem tak tau juita dengan nur tu ape tak dapat tangkap reference dari mana
pondan bangkem tak main walau habis operate macam mana pon

geli tekak bangkem

Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 9-6-2020 01:35 PM
sorry bangkem tak tau juita dengan nur tu ape tak dapat tangkap reference dari mana
pondan bangke ...

Mamabosan tu dalam cite Mat Gelap.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-6-2020 01:38 PM | Show all posts
sarah82 replied at 9-6-2020 01:32 PM
Bg sy.. Abg kem kena fikiran sama mem.. Dia mesti ada sikit rasa x puas hati sbb abg kem langgar l ...

bini bangkem memang tahu sejarah hitam bangkem

sebelum kahwin, dia selalu minta bangkem janji takkan curang dengan pompuan lain

bangkem pun kata, ya bangkem janji takkan curang, tapi tak janji tak akan langgan pelacur

bangkem tak tahu la apa hukuman kalau bangkem kantoi langgan pelacur

tapi kalau bangkem kantoi curang main kayu tiga, bini bangkem kata dia akan potong totey bangkem masa bangkem tidur
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 9-6-2020 01:38 PM
bini bangkem memang tahu sejarah hitam bangkem

sebelum kahwin, dia selalu minta bangkem janji t ...

Jenuh.. Kadang2 demia kebahagiaan org tersyg.. Kena lepaskan hobi kita tu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 9-6-2020 01:38 PM
bini bangkem memang tahu sejarah hitam bangkem

sebelum kahwin, dia selalu minta bangkem janji t ...


Bangkem...  napa ada yg rela langgan pondan dr kupu2 ye?  And apa beza pondan dgn gay?
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 02:31 PM | Show all posts
mebi masa depan ramai tak minat kawin ... budak kang ramai yg gila main game henfon
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 9-6-2020 01:24 PM
tengok keadaan jugak la
kalau pompuan tu lincah sangat dan terkinja-kinja, bangkem jadi potong st ...

kau tak bingit ke bangkem..buat ngan pompuan yg jerit yes yes yes....nanti jiran sebelah kau dengar yes yes yes...tak rasa nk penampau ke ....

ok kalo bini bangkem plk makan luar..camana....mesti sakit hati kan..gitulah rasa hati dia kalo kantoi bangkem langgan pelacur ayam vietnam....perempuan pun boleh cari anak hekan ye dak?..tak taula apa perasaan dia bila dia dengar pendapat bangkem..lelaki langgan pelacur tu adalah lelaki setia..Gile namanya tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 9-6-2020 01:35 PM
sorry bangkem tak tau juita dengan nur tu ape tak dapat tangkap reference dari mana
pondan bangke ...

sajat kau tak lalu ke bangkem..kulit dia gebu giler
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by miraclehopes at 9-6-2020 03:15 PM
kemaruk replied at 9-6-2020 01:38 PM
bini bangkem memang tahu sejarah hitam bangkem

sebelum kahwin, dia selalu minta bangkem janji t ...


kau tak rasa kesian ke bini kau bangkem...kalau kau kena penyakit..kau dah turunkan dekat dia..berapa umo kau bangkem

by the way iols sokong hukuman bini potong anu bangkem tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Porn melemahkan batin dan jiwa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-6-2020 04:02 PM | Show all posts
gideoncross replied at 9-6-2020 12:48 AM
Ha'ah, psl ada forumer yg brcrita tntng kegersangan bliau.

Islam ke tak tu? klu kafir lantak lah dia...
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 05:12 PM | Show all posts
capiloton replied at 9-6-2020 09:02 AM
nak skandal or makan luar senang sangat sekarang ni.
nak pulak kalau laki tu berduit.

pengalaman aku dgn pompuan yg ajak beromen ni / langgan dia sebagai pelacur ni di batam...
siot betul.. keje kedai baju, tapi part time melacur.. sambil aku pilih baju, dia tanya abg duduk hotel mana, nak saya datang malam ni?

aku memang set dalam kepala, HIV.. so, memang tak melayan la.. lagipun aku rasa geli bila tengok pompuan2 ni layan cina, india sgpore.. geli sial
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
lurve82 replied at 9-6-2020 03:02 PM
Islam ke tak tu? klu kafir lantak lah dia...

Orng Islam kena supress nafsu seks kah?
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
miraclehopes replied at 9-6-2020 12:46 PM
muka baik tapi rogol org pun ada....

Muka baik tapi serial killer pun ada
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2022 09:19 AM GMT+8 , Processed in 0.111962 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list