CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Azza

Umur 18 Tahun Dah Mati Pucuk, Tengok P*orn Ke Onani?

[Copy link]
Post time 9-6-2020 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
insulin replied at 9-6-2020 12:17 PM
fl tu freelance ke?

Ye, bohsia berbayar. Lone ranger takde middle man. Exchange contact pun private among kaki cheong je.

Ada plak kepala bijak, kumpul contact number fl, buat membership berbayar.

Haru.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-6-2020 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
insulin replied at 9-6-2020 12:17 PM
fl tu freelance ke?

FL = Freelance whore.. Senang citer... Banyak geng2 FL iklan servis depa kat tagged, wechat.... Aku ada acc tagged.. Suka lepak baca royanan lelaki dan perempuan..
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 9-6-2020 12:25 PM
Up to individual masing2 punya pilihan hidup.

Awak fl ke? Hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 12:40 PM | Show all posts
underground replied at 9-6-2020 12:28 PM
Ye, bohsia berbayar. Lone ranger takde middle man. Exchange contact pun private among kaki cheong  ...

Adoi. Dahsyat betul manusia zaman ini.

Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 12:41 PM | Show all posts
sarah82 replied at 9-6-2020 12:28 PM
FL = Freelance whore.. Senang citer... Banyak geng2 FL iklan servis depa kat tagged, wechat.... Ak ...

Betapa mencabarnya hidup manusia zaman kini. Susah nak jaga iman.

Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
insulin replied at 9-6-2020 12:41 PM
Betapa mencabarnya hidup manusia zaman kini. Susah nak jaga iman.

Dah lama dah.. 4-5 tahun dah aku ada acc tagged.. Sana tu ok.. X semestinya bab2 sex.. Mcm2 diaorg kongsi yg x boleh kongsi kat fb atau ig takut kwn2 atau family sentap...
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 9-6-2020 12:48 AM
Iols pun terkejut baca.. alang2 tu, baik tanya sume benda. Bkn slalu org nak citer.
Slama ni iols ...

muka baik tapi rogol org pun ada....
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 9-6-2020 12:53 AM
He's a sex addict, I can say this sbb dlu iol prnh chat dgn this stu Chinese guy, krja dia xlain,  ...

Aaaaahhahhahahahaha


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-6-2020 12:50 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 8-6-2020 10:55 PM
Bangkem pernah ke jumpa pelacur mcm Nur? Ke Juita? Ke ala2 mak ayam Bintang Malam ahkak Ogy tak se ...

bangkem cari yang kecil comel muda bergetah putih berseri wajah ayu bak puteri je shar
ayam vietnam biasanya memenuhi ciri2 tersebut
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 12:55 PM | Show all posts
gideoncross replied at 9-6-2020 12:24 AM
Iol yg SR komen Kemaruk tu jdi cringe. Dia ni mcm lubuk utk crita2 gelap.

jangan nak cringe sangat la

uols ada suami tak?

kalau ada, maybe sebab tu uols rasa ada konflik dalam pemikiran uols

cer siasat suami uols tu

dalam forum ni dulu bangkem pernah ajar isteri2 camna nak jejak tempat yang suami uols pergi

uols bukak jer location history dalam facebook atau google map husband uols tu

check senyap2 ye

kalau takde history, ada 2 sebab, sama ada husbad uols sengaja delete, atau tak aktifkan gps

kalau gps henfon suami belum aktif, aktifkan senyap2

pastu tunggu seminggu hingga sebulan

cer check suami selalu singgah katne

mana tau asyik kat hotel ke, petaling ke, pudu ke


Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 12:58 PM | Show all posts
sarah82 replied at 9-6-2020 12:32 AM
Chopppp.. Kenapa abg kem x custom play dgn isteri?

Dgn cara tu tak yah pi jumpa pelacur?

idea sarah ni best gak

kalau berumahtangga dengan sarah mesti kita selalu costplaying ni

hari ni sarah jadi pikachu, esok jadi bulbasor

bukannya selalu dapat rodok pokemon nih

tinggi tak imajinasi bangkem?
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 9-6-2020 12:50 PM
bangkem cari yang kecil comel muda bergetah putih berseri wajah ayu bak puteri je shar
ayam vietn ...

kau kata fake vagina tu lagi sedap dari real vagina yakni vagina manusia..see....itulah akibat buruk
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 01:02 PM | Show all posts
harisbee replied at 9-6-2020 08:39 AM
Statistik bangkem kata 95% suami mkn luar tu x tepat..ia bergantung pd fren circle..kalu dah kawan2  ...

ye mungkin jugak member2 bangkem majoriti macam tu

tapi tu la pengalaman bangkem yang bangkem nak share, bukannya pengalaman orang lain


Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 01:04 PM | Show all posts
capiloton replied at 9-6-2020 09:02 AM
nak skandal or makan luar senang sangat sekarang ni.
nak pulak kalau laki tu berduit.

kalau belum terjebak, teruskan, jangan sekali-kali cuba

kalau dah cuba sekali, pasti nak lagi sebab semua prasangka pasal penyakit bagai tu akan hilang dek nikmat yang tak terhingga
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 01:06 PM | Show all posts
underground replied at 9-6-2020 12:14 PM
Dalam Islam, zina tu clear hubungan tanpa nikah.

Isu cheongster, fl ni pecah lepas ada mamat bu ...

bahaya kalau dah start.
nanti dah kawin pun masih ketagih makan luar.
penyakit STD ni bukan boleh buat main2.
kebanyakkan takde obat.

paling sedih, jangkit STD kat bini
ni laki spesis selfish and stupid.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 9-6-2020 12:58 PM
idea sarah ni best gak

kalau berumahtangga dengan sarah mesti kita selalu costplaying ni

Bukan Abg kem setia pada mem saja..

Pernah baca kat mana entah.. Lelaki suka slutty wife gitu.. Maksud penulis tu.. Lelaki suka wife yg aum kat bilik tido
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-6-2020 01:08 PM | Show all posts
underground replied at 9-6-2020 12:14 PM
Dalam Islam, zina tu clear hubungan tanpa nikah.

Isu cheongster, fl ni pecah lepas ada mamat bu ...

tu sebab dah kena penyakit

kalau tak kena penyakit, konfem terus makan luar 4eva

bangkem pon takut gak kena hiv

masa hiv test sebelum nikah aritu pon, dupdapdupdap je jantung masa tunggu result


Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 01:12 PM | Show all posts
underground replied at 9-6-2020 12:28 PM
Ye, bohsia berbayar. Lone ranger takde middle man. Exchange contact pun private among kaki cheong  ...

this is suspiciously specific dari seseorang yang mengaku bukan kaki cheong

Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 01:16 PM | Show all posts
miraclehopes replied at 9-6-2020 12:59 PM
kau kata fake vagina tu lagi sedap dari real vagina yakni vagina manusia..see....itulah akibat bur ...

ya, sebab teknologi sekarang ni dah dapat meniru tekstur dan struktur dalaman vagina sebenar

dan mungkin sebab bangkem dah biasa main lubang lobos yang dah ditebuk tupai2 sekalian alam
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 01:24 PM | Show all posts
sarah82 replied at 9-6-2020 01:07 PM
Bukan Abg kem setia pada mem saja..

Pernah baca kat mana entah.. Lelaki suka slutty wife gitu. ...

tengok keadaan jugak la
kalau pompuan tu lincah sangat dan terkinja-kinja, bangkem jadi potong stim gak

bangkem suka pompuan yang benar2 menikmati seks secara ikhlas dan bukan dibuat-buat

suka yang menikmati setiap tusukan, setiap geseran

feel it, taste it

macam makan cokelat jugak, kena kemam coklat tu, tolak ke lelangit guna lidah, biar coklat tu cair sendiri hasil tindakbalas air liur, baru dapat rasa nikmat makan coklat mengalir ke tekak

kenikmatan dapat dilihat dari wajah mereka

kalau senyum2 manis, ketip bibir, mata layu sambil jerit yes yes yes pastu sekali sekala cium kita tu maksudnya memang menikmati pendayungan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 03:51 PM GMT+8 , Processed in 0.108501 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list