CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Azza

Umur 18 Tahun Dah Mati Pucuk, Tengok P*orn Ke Onani?

[Copy link]
Post time 9-6-2020 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 9-6-2020 12:39 AM
Tak boleh rasanya.. Ada stun gun 2 in 1 yg fungsi sebagai lampu suluh juga.

Tapi kalau bawak kayu dibenarkan. Dolu2 iols ada beli batang plastik yg boleh digulung2 jadi kecik. Sekali libas, jadi full batang paip giteww.. tapi susah nak bawak ke mana2 sbb berat. Skang, iols bawak payung je. More realistic.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-6-2020 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 9-6-2020 12:56 AM
Tapi kalau bawak kayu dibenarkan. Dolu2 iols ada beli batang plastik yg boleh digulung2 jadi kecik ...

Ada stick tu.. Kecik dan x berat.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 9-6-2020 12:40 AM
Dia stop jwp uol mungkin psl uol tnya psl setia or x? Bgi iol dh lebih dri seram, he's a sex addic ...

Dia stop sbb kena buat keje kott.. wife balik ke.. tido ke.. mana tau. Dia sambung pastu. Tapi iols dah sibuk keje masa tu. Takleh nak layan. Kena fokus keje.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 9-6-2020 12:49 AM
Ada je pasangan yang amalkan open marriage. Tu la ada swingers, cuckold, dogging, dsb.

Menda alah sumer ni? Swingers mcm pernah dgr.

swingers, cuckold, dogging
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 8-6-2020 11:54 PM
Mkin akhir zmn ni mkin seram ye, ada mcm2. Btw iol bru bca psl Swingers & Cuckold omg.


Hehehehe cuckquean pon ada. Ada lg yang jenis2 fetish hard-core. Lantak sesiapa la nk buat apa nk jd exhibitionist pon ok je. Asalkan dia xkacau orang sudah. Illegal tu memang la. Oral sex pon illegal in mesia or at least law sebut pasal blowjob and sodomy.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 01:05 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 9-6-2020 12:41 AM
Yep, sbb kat sini xboleh tunjuk muka tpi x sngka segelap mcm tu, gila2. Boleh plak kta llaki klau  ...

Iols rase dia jujur nak bitau. Jejanz tak mcm pompan. Pemikiran depa mmg cenderung kpd tu. Kalau depa tak reti nak jaga, tu la slalu tgk poron, nak buat dgn org.. kalau depa talu blakang sekali, tu yg tak boleh pusing balik jadi heterosexual.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 01:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 9-6-2020 12:02 AM
Menda alah sumer ni? Swingers mcm pernah dgr.

swingers, cuckold, dogging

Swingers tu tukar pasanganlah pastu ngeseks samada separately atau buat same room sex. Dogging tu ngeseks in public bg orng tengok. Macam2 lg pun ada hehehehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 01:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 9-6-2020 12:05 AM
Iols rase dia jujur nak bitau. Jejanz tak mcm pompan. Pemikiran depa mmg cenderung kpd tu. Kalau d ...

Ada je yang bisex baik lelaki atau pompan.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-6-2020 01:08 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 9-6-2020 12:42 AM
Bini dia mungkin jnis yg asalkn brlaki je kot, lantaklh hang nak buat apa asalkn aku ada suami & o ...

Iols tanak speku psl bini org. Iols pernah kenal seseorang yg sblm kawen, dia tak sangka hubby dia kaki tgk poron. Sampai dia terganggu nak blaja. In the end, minta cerai sbb tak kosserr nak pikir shuben dia buat apa kat umah mase dia blaja.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 9-6-2020 12:45 AM
Bayangan iol lain plak, mungkin bini dh balik, so dia "service" bini dia & nnti bini kluar krja, d ...

Kita doakan je dia berubah. Iols tak tanya pula dia slalu buat baper kali seminggu. Dia ckp kena buat sekurang2nya sekali seminggu. Kalau jarang2 mcm tu, tak perlu cari makan luar pun sebenarnya. Itu sbbnya premarital sex tak dibenarkan dlm Islam. Sbb nnt dah merasa byk sgt, jadi gelap mata, taktau nak yg mana satu. Iols bayangkan mcm iols masuk kedai beg mase tgh sale. Mampu beli satu je, tapi yg tergantung ada mcm2 kaler. Gelap mata nak pilih yg mana satu. So kalau lebih drp mampu, iols beli beberapa kaler. Tak mampu, beli satu tapi dgn niat simpan duit utk yg kaler2 lain.  Cenggitu la kekdahnya.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 9-6-2020 12:47 AM
Pasal tetek sendiri pun ada kot......

Huh? Tak paham..
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 01:18 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 9-6-2020 12:53 AM
He's a sex addict, I can say this sbb dlu iol prnh chat dgn this stu Chinese guy, krja dia xlain,  ...

Eeewww... nasib baik hang stop communication dgn dia. Silap haribulan hang pula jadi mangsa dia kalau lama berkawan.

Jejanz memaner tak kira bangsa, kalau dah biasa buat, iols tak caya depa boleh stop. Patutnya depa elak dr awal lagi. Tapi depa tak tau ni.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 01:19 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 9-6-2020 12:55 AM
Tengah cari seller malaysia.. Ingat nak beli mcm lady share..

Tmpt iols mmg susah nak masuk, pada pendapat iols. Kalau iols free, iols usha lengkali.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 9-6-2020 12:57 AM
Ada stick tu.. Kecik dan x berat.

Bawa tu je la. Bawa tidur sekali.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 01:21 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 9-6-2020 01:06 AM
Swingers tu tukar pasanganlah pastu ngeseks samada separately atau buat same room sex. Dogging tu  ...

Mendalam sungguh pengetahuan hang psl ni..
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
euwwwww..cerita pasal apa. ni..... uweekkkkk.... nak muntah..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-6-2020 01:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 9-6-2020 01:19 AM
Tmpt iols mmg susah nak masuk, pada pendapat iols. Kalau iols free, iols usha lengkali.

Rumah tok ada 3 lapisan la nak masuk.. Pagar depan.. Lps tu gril dan sliding door.. Baru boleh masuk bilik tok....iols nak secure pintu masuk bilik tok.. Jadi apa2..sementara polis nak sampai.. Kami berdua selamat..
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 01:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 9-6-2020 01:20 AM
Bawa tu je la. Bawa tidur sekali.

Tak beli lagi.. Baru dok baca review..
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 06:38 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 9-6-2020 01:33 AM
Rumah tok ada 3 lapisan la nak masuk.. Pagar depan.. Lps tu gril dan sliding door.. Baru boleh mas ...

Jgn fokus byk kat pintu, tapi tingkap terabai.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 06:40 AM From the mobile phone | Show all posts
sekngucing replied at 9-6-2020 01:27 AM
euwwwww..cerita pasal apa. ni..... uweekkkkk.... nak muntah..

Sapa suruh baca?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 03:56 PM GMT+8 , Processed in 0.116120 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list