CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Azza

Umur 18 Tahun Dah Mati Pucuk, Tengok P*orn Ke Onani?

[Copy link]
Post time 9-6-2020 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 9-6-2020 12:36 AM
Takde grill pintu kat luar ke?

Ada.. Tapi kan pencuri skrg mahir buka kunci.. Tahun lepas rumah depan rumah tok yg ada cctv pun kena pecah masuk.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-6-2020 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 9-6-2020 12:24 AM
Iol yg SR komen Kemaruk tu jdi cringe. Dia ni mcm lubuk utk crita2 gelap.

Iols rase dia jujur kat sini. Kat luar, iols speku mmg depa takkan ngaku.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 9-6-2020 12:35 AM
Boleh ke bawak stun gun?
Kat negara mana ntah, iols baca takleh bawak pepper spray

Tak boleh rasanya.. Ada stun gun 2 in 1 yg fungsi sebagai lampu suluh juga.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 12:40 AM | Show all posts
Tinot7 replied at 8-6-2020 01:22 AM
bkn slalu org nak buat confession mcm tu.. kena la amik peluang keemasan ni.. nnt kang tak tanya,  ...

Dia stop jwp uol mungkin psl uol tnya psl setia or x? Bgi iol dh lebih dri seram, he's a sex addict agaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 12:41 AM | Show all posts
Tinot7 replied at 9-6-2020 12:39 AM
Iols rase dia jujur kat sini. Kat luar, iols speku mmg depa takkan ngaku.

Yep, sbb kat sini xboleh tunjuk muka tpi x sngka segelap mcm tu, gila2. Boleh plak kta llaki klau main placur mknanya setia, just nak tukar slera, mmg tu lh diri dia yg sbnrnya & bukan llaki lain, sja nak kasi kita2 ni panas agaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 12:42 AM | Show all posts
yuki812 replied at 8-6-2020 02:09 AM
Bini dia dah balik lah tu..

Bini dia mungkin jnis yg asalkn brlaki je kot, lantaklh hang nak buat apa asalkn aku ada suami & org lain xmnyibuk. Spekuan iol je.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 8-6-2020 11:23 PM
Hahaha.. X paranoid la... Benda utk keselamatan.. Org malaysia ni kurang persediaan bab2 kecemasan ...

https://asklegal.my/p/pepper-spray-legal-malaysia-offensive-weapon-arms-act

FYI
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 12:45 AM | Show all posts
Tinot7 replied at 8-6-2020 08:42 AM
iols bayangkan bini dia jenis garang.. tu yg dia berporem pun kena senyap2..
bini balik, dia tak  ...

Bayangan iol lain plak, mungkin bini dh balik, so dia "service" bini dia & nnti bini kluar krja, dia "service" lh kat mna2. Iol cuma spekuan psl bila bca crita mcm tu, iol boleh bayangkn yg dia ni sex addict & bila bab jga warehouse ni, obviously krja2 biasa je dorg ni slera dia kat sex kemain tinggi, klau Islam dia ni, hrap2 dpt brtaubat.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-6-2020 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 8-6-2020 11:35 PM
Boleh ke bawak stun gun?
Kat negara mana ntah, iols baca takleh bawak pepper spray

https://asklegal.my/p/pepper-spray-legal-malaysia-offensive-weapon-arms-act
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 8-6-2020 11:37 PM
Okies.. ni mmg mcm too much info bg iols..

Pasal tetek sendiri pun ada kot......
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 12:48 AM | Show all posts
lurve82 replied at 8-6-2020 10:19 AM
patut la thread ni asyik kat atas...menyesal aku masuk...

Ha'ah, psl ada forumer yg brcrita tntng kegersangan bliau.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 9-6-2020 12:32 AM
Iol seram je bca crita c Kemaruk ni, lgi2 part dia kta klau laki main placur, mknanya setia ftw.

Iols pun terkejut baca.. alang2 tu, baik tanya sume benda. Bkn slalu org nak citer.
Slama ni iols bayangkan yg rupa mcm lanun slalu buat benda2 mcm ni. Tapi bila baca komen2 kat sini, rupa tak melambangkan apa depa buat di sebalik tabir.. ini menyeramkan.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 8-6-2020 11:42 PM
Bini dia mungkin jnis yg asalkn brlaki je kot, lantaklh hang nak buat apa asalkn aku ada suami & o ...

Ada je pasangan yang amalkan open marriage. Tu la ada swingers, cuckold, dogging, dsb.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 9-6-2020 12:32 AM
Chopppp.. Kenapa abg kem x custom play dgn isteri?

Dgn cara tu tak yah pi jumpa pelacur?

Bangkem kan dah ckp, nak mkn benda lain. Tak boleh mkn nasi lemak setiap hari. Kadang2 nak makan steak, bakso, etc.
Lady pun dah explain apa yg dimaksudkan sbg makanan lain. Bentuk fizikal lain, bahagian sulit pun berbeza. Itu yg dia nak. Itu sbbnya lelaki boleh kawen 4.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 12:53 AM | Show all posts
Tinot7 replied at 9-6-2020 12:48 AM
Iols pun terkejut baca.. alang2 tu, baik tanya sume benda. Bkn slalu org nak citer.
Slama ni iols ...

He's a sex addict, I can say this sbb dlu iol prnh chat dgn this stu Chinese guy, krja dia xlain, asek2 psl nak ehem2 pompuan, suka yg big breasts & sllu crita2 psl bnda mcm ni lh smpai iol naik boring. Tiap2 hri bgitahu yg bgi dia sex ni mcm game je bgi dia, hri ni lain btina, esok dgn lain btina mcm tu & buat iol trus stop dgn dia bila iol bgithu yg actor iol minat ni umo dia 40+, out of blue dia ckp "Halia tua mmg sdap" & iol apalgi, bombarded him by saying dia tu sex addict & last2 iol block dia lpas unfriend & tbh muka mamat Cainis x hensem, mcm babi utan je tpi bab sex kemain nak betina yg sdap2, cheebye.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 9-6-2020 12:38 AM
Ada.. Tapi kan pencuri skrg mahir buka kunci.. Tahun lepas rumah depan rumah tok yg ada cctv pun k ...

Bubuh pengadang mcm hang cari kat shopee tu je la.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-6-2020 12:54 AM | Show all posts
LadyCarefree replied at 9-6-2020 12:49 AM
Ada je pasangan yang amalkan open marriage. Tu la ada swingers, cuckold, dogging, dsb.

Mkin akhir zmn ni mkin seram ye, ada mcm2. Btw iol bru bca psl Swingers & Cuckold omg.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 9-6-2020 12:52 AM
Bangkem kan dah ckp, nak mkn benda lain. Tak boleh mkn nasi lemak setiap hari. Kadang2 nak makan s ...

Tak baca part tu... Hahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 9-6-2020 12:54 AM
Bubuh pengadang mcm hang cari kat shopee tu je la.

Tengah cari seller malaysia.. Ingat nak beli mcm lady share..
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 9-6-2020 12:39 AM
Tak boleh rasanya.. Ada stun gun 2 in 1 yg fungsi sebagai lampu suluh juga.

Tapi kalau bawak kayu dibenarkan. Dolu2 iols ada beli batang plastik yg boleh digulung2 jadi kecik. Sekali libas, jadi full batang paip giteww.. tapi susah nak bawak ke mana2 sbb berat. Skang, iols bawak payung je. More realistic.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-10-2022 03:15 AM GMT+8 , Processed in 0.172532 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list