CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: lolipopbiru

ALHAMDULILLAH. Kilafary pun dah bertudung. Moga Istiqamah.

  [Copy link]
Post time 7-6-2020 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 6-6-2020 09:53 PM
Dah melentik ke sana ke sini .....

boifren back to back tapi tak kawin kawin juga.

Melentik pun Ada niat gak nak berubah bukan setengah org pilih bulan nak tunjuk baik
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-6-2020 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga terus istiqomah. Jgn tbe2 kua tudung jenama sndri dahh
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2020 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
carlalily replied at 7-6-2020 01:54 PM
kecewa betul iols dgn najwa zebian tu...dulu iols follow pastu nampak dia bukak tudung...ok lagi.. ...

yer iols dah beli 2 buku dia ..masa tu dia berhijab
the moment dia bukak hijab terus iols unfollow

now dia dah level pakai bikini
iols mampu doa kan dia kembali menemui hidayah

sheols grew up dgn mentaiiti (diri dia sendiri) nak freedom bukak aurat and x berhijab ..
mak sheols elok jer bertudung

sheols je memberontak nak freedom nak freedom
pastu dia macam nak influence follower muslim
hat yg non muslim suka la pemikiran liberal dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2020 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
so bila nak launch tudung?
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2020 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Lain sgt muka dia. Nampak... Normal.. maybe effect rambut kepuk2 dgn badan lentik kot nampak hot sket. Semoga istiqomah ya.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2020 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Cicisweets replied at 7-6-2020 02:15 PM
Melentik pun Ada niat gak nak berubah bukan setengah org pilih bulan nak tunjuk baik

Eehhh tak bagus lah macam tu...
niat berhijab untuk tunjuk baik.  

Tapi.... Apa kah org berhijab lambang mereka baik dan yg tak berhijab itu jahat?

Wa rasa acik2 benak je yg berfikiran macam nie...
Ramai berhijab kerana jual tudung... Tudung Tak laku hijab terbang.

Ape ape pun.. Harap Acik kilafairy lepas berhijab dapat jodoh le yee...jgn sampai jadi andartu.
Kang Tiap tahun tukar boifren  tapi pi mai pi mai Kat situ.  
Hehehe....

#boifrenbacktoback
#tapisemuatakajakkawin
#nomoreKimK


Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2020 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
carlalily replied at 7-6-2020 01:54 PM
kecewa betul iols dgn najwa zebian tu...dulu iols follow pastu nampak dia bukak tudung...ok lagi.. ...

Sorg g amena khan lepas raya 2tiga hri bukak. Raya elok je. Gigih nk justify gak
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2020 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 7-6-2020 07:47 AM
vivi tu mmg geng dia kan ... apa nak heran
ko mengidam nak duck jugak ke


Mmg pakai pon.. lisa tu geng dia ka.. tak pernah taw plak.. yg taw tactic artis sebegitu jek la paternnya nak meraih brg free..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-6-2020 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringat kisah ungka.. Ikan kembong.  4hari baru dh masuk news.. Hmm..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2020 05:13 PM | Show all posts
Tahniah n moga istiqomah
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2020 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn dia join ikan kembong & uqasha udah ler...
Pakai sbb diri sendiri..bkn kerana org lain..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2020 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Selalu konpius dia ni dgn tasha shila
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2020 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Lah body dia edit juga ke?

Mmg cantik sgt bodynya. The real definition of voluptuous.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2020 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Bertudong, tahniah. Hopefully pas bertudong biar disertakan dgn perasaan malu iaitu sbhgn drpd cabang iman. Jgn mcm sesetengah tu apabila dah bertudong, makin galak pulok selfie, makin galak pulok main tiktok, makin terasa muke tu comel n cute apabila dah bertudong. Apabila dah bertudong, tanamkan rse kehambaan dlm diri, bukan semakin galak tnjuk diri dgn tudong, dgn memek muka yg sengaja nk tnjuk comey. Apalah ertinya mcm tu.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2020 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 7-6-2020 01:41 PM
Dah putus ke dgn bf indon sheol tu
Kt ig pic jantan dah xda

Lama dah xde kan... Now bukan ke dgn kwn lama.. Anak orka gk dgrnya
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2020 08:36 PM | Show all posts
Yeekee ni hurmmm.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-6-2020 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah. Semoga menutup aurat bkn menutup rambut semata2. Jgn ikut cara retis2 bertudung mcm lofa ngn mf tu ye kila.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2020 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 6-6-2020 09:53 PM
Dah melentik ke sana ke sini .....

boifren back to back tapi tak kawin kawin juga.

tu ayat lofa hari2 bile tgk cermin kottt
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2020 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Cicisweets replied at 7-6-2020 02:15 PM
Melentik pun Ada niat gak nak berubah bukan setengah org pilih bulan nak tunjuk baik

X pyh nak lebih2 chuols nant kene edisi cash..baru sgt chuols ckp pasai niat org..hahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2020 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni pun kaki buat plastic surgery kan? Lawa cantik ke? Takde pun rasa Wow bila lihat foto dia pun? Mak dia pun buat plastic surgery juga ke? Nak ikut trend KimK dan mak dia K.J?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 08:26 PM GMT+8 , Processed in 0.112432 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list