CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: lolipopbiru

ALHAMDULILLAH. Kilafary pun dah bertudung. Moga Istiqamah.

  [Copy link]
Post time 6-6-2020 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 6-6-2020 09:55 PM
Amin.....semoga ada jodoh kami juga.....

-.- kalau pakcik servis elok2 bolehlah torai..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-6-2020 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 6-6-2020 09:53 PM
Dah melentik ke sana ke sini .....

boifren back to back tapi tak kawin kawin juga.

Mestilah kena kuatkan hati dan iman.
Lagi2 kalau dlm circle2 kawan2 yg belum berhijab.
Walaupun i pakai tudung semenjak akil baligh, i faham gelojak jiwa perempuan yg baru pakai tudung pastu tetiba buka tudung.
I nak istiqamah pakai handsock pun susah.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
mamastoney replied at 6-6-2020 09:57 PM
Dia cantik dlm gaambar tp kalaudlm tv or video lain benar, mmg kurang lawa

Nak komen yg sama jugak. Tengok dlm iklan hari tu, jauh beza benor dari gambor.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 10:46 PM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 6-6-2020 09:15 PM
Bwtul ke dh cukup puas nak mengkim kardashiam killa oi..

Alhamdulillah..

p/s: sayang body sheols mantap
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 6-6-2020 08:54 PM
Serious la kena bukak benang pasal ni. kan kan?

khennnnn.. nasib takda - Cari kat ujung2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 10:49 PM | Show all posts
hrp2 lps ni tk de la  posing tayang bontot lg....
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah. Nak tutup aurat mmg kena betul2 istiqomah & kuat iman ye. Menahan diri dari memakai shawl belit2 nampak dada, pakai turban nampak leher, kena pakai handsock kalo baju jenis lengan beso, kena pakai stokin kaki kalo kasut jenis terbuka/sandal...
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 6-6-2020 09:56 PM
siapa bff kila?

Izara ecah......
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-6-2020 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
mohon bibir sheola tu pakai mask je selalu
sbb buruk sgt bibir ko dik
tgk film karak tu aku mcm terganggu jah sbb tgk bibir minah ni selain dr shahril gigi besi tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
alhamdulillah..moga istiqomah
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Bertahan ke x
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Artis skrg saja nak habaq dlm medsoc la dia pakai tdung.. satg bderet la onwer tdung belanja dia.. cth lisa surihani dpt free duck smpi skrg, modal beli satu dua ja..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2020 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Ntah kenapa ye aku rasa lega sangat dengar berita dia bertudung..selama ni tak kesah langsung ngan kila ni..harap istiqamah
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2020 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Kau cantik Kila Jahangir..bertudung mmbuatkn kau lebih cantik lagi..moga istiqamah..moga dapat jodoh yg baik jg...sudah2 lah posing melentik tu..tak ke mana kila oiii..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2020 01:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdullillah..semoga istiqomah ye kila.. Allah dah tuang hidayah ke dalam hati, jaga baik baik hidayah yg kita dapat..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2020 01:29 AM From the mobile phone | Show all posts
moga istiqomah. bf baru diapn nmpk okla. kwn sek lamakan..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-6-2020 03:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Errr xpyah la kot. Ada potensi jg geng ungka n emma kembong
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2020 03:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Manis la sheols pakai tudung and less makeup. Semoga istiqamah.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2020 05:58 AM From the mobile phone | Show all posts
moga istiqamah
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2020 06:48 AM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 6-6-2020 09:56 PM
siapa bff kila?

Izara aisyah kan? Ke ada lg org lain?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 07:28 PM GMT+8 , Processed in 0.097347 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list