CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 22855|Reply: 123

ALHAMDULILLAH. Kilafary pun dah bertudung. Moga Istiqamah.

  [Copy link]
Post time 6-6-2020 08:03 PM | Show all posts |Read mode
syukur alhamdulillah makin ramai artis bertudung
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 6-6-2020 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by lolipopbiru at 6-6-2020 08:46 PM




TIADA PAKSAAN SESIAPA
Penghijrahannya itu sering dengan impian mahu berubah menjadi lebih baik dan memperbaiki diri, tahun ini.

"Saya percaya niat yang baik akan dipermudahkan. Hati saya terbuka mahu mengenakan hijab.

"Saya membulatkan tekad tanpa tekanan mahupun paksaan sesiapa.

"Semoga penghijrahan ini mendapat keberkatan. Apa yang lebih diharapkan saya kekal istiqamah," katanya kepada BH Online.

Awal tahun ini, anak kepada penyanyi era 1980, Rohana Jalil membuang imej seksi dan mula berpakaian sopan secara perlahan-lahan. Kini, pengusaha produk kesihatan itu sudah terbiasa dengan gaya terbaharu.

"Perubahan ini seiring dengan peningkatan usia dan kematangan diri. Saya percaya dalam hidup kita tidak boleh terus berada di takuk lama, perlu ada penghijrahan.

"Saya berhasrat mahu menjadi insan lebih baik daripada sebelumnya. Sudah enam bulan saya menjaga penampilan diri, nyata saya selesa," katanya pelakon filem Karak dan Hoore! Hoore! itu.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdullilah..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols cuma terfikir nanti sheols join uqasha & gang.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
seriusss ahhh????
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 6-6-2020 08:40 PM
seriusss ahhh????


Serious la kena bukak benang pasal ni. kan kan?
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap istiqamah
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah kila. Kami doakan yang baik2
Semoga berjodoh segera
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-6-2020 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah...benda baik kita sokong
Moga istiqomah
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 09:29 PM | Show all posts
alhamdullilah. semoga niat untuk menutup aurat bukan untuk jual tudung selepas ini.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah


Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 09:53 PM | Show all posts
lolipopbiru replied at 6-6-2020 08:04 PM
TIADA PAKSAAN SESIAPA
Penghijrahannya itu sering dengan impian mahu berubah menjadi lebih bai ...


Dah melentik ke sana ke sini .....

boifren back to back tapi tak kawin kawin juga.








Bff dah kawin dan beranak.

Akhir nya tobat nasuha.....berhijab. Alhamdulliah.....







korang owang pompuan ....kalau berhijab kena kuatkan hati dan iman eh??? #tanyaje


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 09:54 PM | Show all posts
Alhamdulillah
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 6-6-2020 08:57 PM
Tahniah kila. Kami doakan yang baik2
Semoga berjodoh segera

Amin.....semoga ada jodoh kami juga.....



Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-6-2020 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 6-6-2020 09:53 PM
Dah melentik ke sana ke sini .....

boifren back to back tapi tak kawin kawin juga.

siapa bff kila?
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia cantik dlm gaambar tp kalaudlm tv or video lain benar, mmg kurang lawa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-6-2020 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah tahniah
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga istiqomah
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 10:13 PM | Show all posts
Alhamdulillah..
Semoga istiqomah
Cantik Kila dgn less mekap tu
sweet je nampak
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Bwtul ke dh cukup puas nak mengkim kardashiam killa oi..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 03:41 PM GMT+8 , Processed in 0.278062 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list