CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

Lathi Challenge, Orang Jawa 'Sentap' Dengan Teguran Wan Dazrin

  [Copy link]
Post time 6-6-2020 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Kangkung1M replied at 6-6-2020 09:34 AM
Apolah Wan Dazrin ni, kan...semua benda nak kecam.

Kalo mcm gini lah gaya, siap dgn pisau bagai, memang patut dikecam. Kalo solek2 je, takpe saya rasa.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 6-6-2020 09:47 AM | Show all posts
Kangkung1M replied at 6-6-2020 09:34 AM
Apolah Wan Dazrin ni, kan...semua benda nak kecam.

3 words, scary, weird and creepy.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 09:48 AM | Show all posts
Add 1 more ........... disturbing.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Hypothetically replied at 6-6-2020 09:47 AM
3 words, scary, weird and creepy.

Inilah perasaan saya bila dengar lagu2 Alan Walker. Lagu2 genre gini saya tak minat. Mungkinlah ada peminatnya kot. Minat org lain2.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols bukak tadi malam nk tido..sbb anak bg link..terus seremm....sib baik tak ngigau...


Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols layann je lagu ni sbb review die cecah jota jota
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 10:49 AM | Show all posts
gideoncross replied at 6-6-2020 02:02 AM
Seingt iol, Pokemon Go pun ktanya Yehudi dulu tu lol, knonnya konspirasi utk mlalaikn org2 Islam,  ...

sy pn main pogo mmg sihat sgt sbb boleh jln2 kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 11:13 AM | Show all posts
Edited by Kangkung1M at 6-6-2020 12:25 AM
Nurul8001 replied at 5-6-2020 09:42 PM
Kalo mcm gini lah gaya, siap dgn pisau bagai, memang patut dikecam. Kalo solek2 je, takpe saya ras ...

Yelah, takpo kot. Tambah2 kalau cikgu yg buat, video ni boleh jadikan bahan pengajaran dan pembelajaran utk subjek seni, kan. Lagipon usaha cikgu ni patut dipuji kerna ketengahkan budaya masyarakat Melayu dlm videonya iaitu keris, silat, kuda kepang, etc.
  


Btw cikgu ni dah padam video dia.





This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 6-6-2020 11:19 AM | Show all posts
acah2 la wan dazrin ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 11:53 AM | Show all posts
Iolls tak minat PU ni.. Semua isu baru naik dia nak mencelah dengan komen dia.. Tapi tak research elok2.. Nampak sangat perangai suka skim satu2 topic tu on the surface je.. Baca dua tiga previous tweet, pastu terus komen..

By the way, aku tetap setuju yang challenge ni tak elok, tak perlu nak buat.. Hiburan sia2 je.. Bayangkan nak make-up camtu bukan ambik masa yang singkat.. Pastu ko nak tiktok pulak, berapa kali take.. Kalau aku buat, confirm terlepas 1 -2 kali solat ni..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
i minat gile lagu ni lepas tgk mawar rashid buat #lathichallenge
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
amyfiq replied at 6-6-2020 11:57 AM
i minat gile lagu ni lepas tgk mawar rashid buat #lathichallenge

Yea mawar buat cantik gile
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 12:55 PM | Show all posts
Hypothetically replied at 5-6-2020 09:47 PM
3 words, scary, weird and creepy.

Scary, weird, and creepy?

  

Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 01:07 PM | Show all posts
Hypothetically replied at 5-6-2020 09:48 PM
Add 1 more ........... disturbing.

Maaf dgn video yg 'menggangu' tadi. Okla sebagai obatnya, jom layan video comel ni. Cantik suasana kampung dlm video ni. I gelak dengar dialog abang sakat adik2. Yg si kecil pompuan acah2 jadi 'kak long kawasan' tu cute sangat hahaha. Video ni bersiri, swipe-left ya gais...

  


Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Pepondans x payah sebok2 jugak laa nak buat challenge ni....iols drpd seram terus rasa nak muntah n mengkahak nanti.

Jap lagi pondan2 bengap papan atas Msia pon sebok2 jugak...Alep Belut, Abang Sagat, Pudin n the geng. Nazimah Rogayah tu pon harap pijak muka sendiri ye nyah. Attention seeker challenge tahap desperate.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Kangkung1M replied at 6-6-2020 01:07 PM
Maaf dgn video yg 'menggangu' tadi. Okla sebagai obatnya, jom layan video comel ni. Cantik suasana ...

Hahahahahaha jahat giler dorg. Ya Allah seronoknya suasana mcm tu. Untung la sapa dpt merasa mcm tu. Kat kl dah takde dah mcm ni
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 6-6-2020 01:45 PM | Show all posts
aku enjoy je tgk lathi challenge ni.. wlaupun ada sesetengah tu seram gak la antunya..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 01:46 PM | Show all posts
Kangkung1M replied at 6-6-2020 01:07 PM
Maaf dgn video yg 'menggangu' tadi. Okla sebagai obatnya, jom layan video comel ni. Cantik suasana ...

Hahahahaha. What fun. Tgk telatah budak2 ni makes u feel hidup u lebih bermakna, bahagia dan ceria kan.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 01:46 PM | Show all posts
wan dazrin ni pn tak habis2 hipokrit.. benci ja aku rs..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak kecam atau nasihat tu boleh da’i da’i ni tapi jangan la selective topik pulak kalau bab kawin ramai aniaya isteri senyap taknak bagi sepatah dua nasihat so BBNU tak mengikut
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

Forum Hot Topic

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

11-8-2022 02:14 AM GMT+8 , Processed in 0.081994 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list