CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

"Ini Bukan Trend Lah" - Ramai Tak Puas Hati TMJ Sindir Kempen #Blackou

[Copy link]
Post time 5-6-2020 02:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Yawnnnnnnnnn..... the most over rated royals in my opinion.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-6-2020 02:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Gmbr berbaju army tu yg latest ke
Heols dh kurus

Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2020 04:17 AM From the mobile phone | Show all posts
#RohingyaLivesMatter   
Ahakkkkksss..
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2020 05:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Support TMJ.Semua ni sebab trend je.Dak2 baru nak up banyak join ni kot.Time Adib kena dulu takde pulak tengok solidariti dengan Adib.Takde nampak artis2 nak post pasal Adib.Berapa ramai orang Palestine kena tindas dengan Israel.Tiap2 hari kot.Takde pulak dunia nak ambil port.TMJ is right.All lives matter.Bukan black jer yang to me more like playing victims eventhough I agree memang Floyd tu kena abused.Looting, rioting, vandalizing semua tu dah melampau kot
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2020 05:47 AM | Show all posts
Makasid syariah kita wajib pertahankan lima perkara,iaitu nyawa,akal,Maruah,keturunan dan,harta.
Kita perjuangkan 24/7,bukan hari hari tertentu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2020 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Lah #blacklivesmatter ini Ada yg Kata utk semua?

Utk no racism to all?

Bukan utk diaspora kulit hitam semata?

Siyes?





Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2020 10:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Koserrrr... yg pak itam menyemak kat sini pun aku nyampah.. jgn sibuk negara org lah.. org sana je tau perangai2 diorang sendiri... biaq pi lah... dahlah ambik kesempatan merompak kedai... ntah apa2..
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2020 10:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Betul lah apa yg TMJ bagitau. Ramai yg backup pasal nigga mati by polis. Black vs white. Itu masalah dlm negara diorang. Tibberrrr nak bersimpati.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-6-2020 12:20 PM | Show all posts
nigger yg dtg malaysia ramai buat onar...i dont think black lifes matter in malaysia...berambus kau negro...
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2020 12:21 PM | Show all posts
Penyembah dajjal mata satu ni ramai di kalangan Melayu, Cina dan India liberal di Malaysia...all these groups can suck negros cock...bunch of retarded hypocrites...
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2020 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
YellowLivesMatterToo. kalau TMJ nak bersuara utk org lain, buat utk kaum cina di Malaysia dulu la. 13 May 1969, beratusan rakyat kaum cina dibunuh tanpa keadilan. Malah kejadian ini dijadikan bahan ugut dan keterusan NEP (Affirmative Action) yg paling racist didunia.

Maka tak payah cari contoh jauh2, negeri s'diri dah cukup banyak masalah human right yg paling asas. Kalau Tunku adalah tunku utk s'mua rakyat, tunjukkan lah bicara yg saksama.

Rakyat cina, rakyat juga. Kenapa dibunuh tanpa pampasan dan tiada keadilan? Tak apa lah kalau sistem keadilan Malaysia tidak mampu berfungsi. Tapi teruskan lagi NEP yg sepatutnya tamat 19tahun lepas kebunuhan itu?

Apa logiknya org dibunuh lagi kuniakan special privileges tambahan, seolah-olah pembunuhan itu disahkan oleh kerajaan. Rakyat kaum cina macam binatang atau hamba yg boleh dibunuh tanpa segala tangungan undang2.
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2020 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 4-6-2020 10:36 PM
setuju. iols byk follow ig hollywood, royal british . iols salu nmpk komen bitter dr black smpi na ...

depa sikit2 black.. bosan tul. sbb tu la meagan markle seronok play race card.. sbb tau bangsa black ni sbnrnya racist.. walau kumpulan depa buruk cmna pun, tetap lawa.   hahhaa..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
orangpluto replied at 4-6-2020 12:16 PM
mmg psl kes bunuh tu polis omputih tu terang2 salah..........

tp aku kadang2 aku perati orang2 ku ...

Eh,igt kn i sorng je yg prasan yg sllunyer die org play victim..lg2 klau fsal culture die org..die org akn ckp yg org suka curi culture dia lh..kdg2 geram jg tgok die org..ade skli tu Taylor Swift jd mngsa sbb dia org ckp dia ikot beyonce dlm performance..sbb beyonce buad prsembhan pkai drum n die org ckp Taylor curi culture die org sbb performance dia pkai drum..and dia org ckp drum tu org kulit hitam je blom main..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by LadyCarefree at 6-6-2020 01:09 PM
orangpluto:    Edited by orangpluto at 4-6-2020 12:19 PM  mmg psl kes bunuh tu polis omputih tu terang2 salah..........tp aku kadang2 aku perati orang2 kulit itam  ...



Yang ni betul
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
vivy1991 replied at 5-6-2020 11:31 PM
Eh,igt kn i sorng je yg prasan yg sllunyer die org play victim..lg2 klau fsal culture die org..die ...

Konon marah panggil blacks tapi ok pulak heshtek tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 08:04 PM | Show all posts
lawak bila katik retarded poyo ni kata say no to racism sedangkan dok kehulu kehiliaq menyalak bangsa johor dan luaskan kuasa mu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2020 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Kulu kilir dgn bangsa J
#noracism
Kutuk perli sindir sana sini
Siapakah dia?
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2020 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
orangpluto replied at 4-6-2020 12:16 PM
mmg psl kes bunuh tu polis omputih tu terang2 salah..........

tp aku kadang2 aku perati orang2 ku ...

Negro2 US ramai guna alasan racism utk merompak
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2020 02:05 PM | Show all posts
ladybugz replied at 4-6-2020 12:44 PM
Somehow rase black lives matter campaign ni overrated. Yg gi buat looting semua tu lagila merepek. Y ...

Agree with u.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2020 02:14 PM | Show all posts
orangpluto replied at 4-6-2020 12:16 PM
mmg psl kes bunuh tu polis omputih tu terang2 salah..........

tp aku kadang2 aku perati orang2 ku ...

Agree. Play victim. Same as some minorities here.



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-10-2022 06:39 PM GMT+8 , Processed in 0.071835 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list