CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

"Ini Bukan Trend Lah" - Ramai Tak Puas Hati TMJ Sindir Kempen #Blackou

[Copy link]
Post time 4-6-2020 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
kenapa kne BLM dulu baru All lives matter ?

iols setuju je kempen ni cuma trend kt Malaysia nk2 bbnu tu. yela deyols kn layan music black. kemain hina org bodoh sbb tak sependapat psl blm pastu sembang huminity, equality. jeezzzz..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-6-2020 03:39 PM | Show all posts
kes arwah ADIB macam mana? takkan korang dah lupaaa
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2020 03:41 PM | Show all posts
Nasib lah usa negara tengah bergolak sekarang. Kononnya negara usa ni hebat sangat masalah perkauman pun tak boleh kawal. Kalau awal2 minta maaf dan ambil tindakan terhadap pegawai tu takdenya jadi macam ni.
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2020 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
sonatalady replied at 4-6-2020 12:50 PM
Mula2 sokong gak lah.
Tp lama2 menyampah plak..sampai merusuh x ingat dunia.bole plak mcm tu yer.
...

aku pun menyampah gak
yg matinya pak itam sorang je
ujung2 bisnes org lain dan harta bende awam lain jd mangsa keganasan
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2020 04:09 PM | Show all posts
black ni dari dulu acah2 bangsa tertindas...yg black nigga gangster bunuh tembak org sana sini tu takpa pulak...
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2020 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodonyer la gaduh sbb warna kulit..padahal yg putih tu pun hadap naj jadi tan..akal takdak ka?
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2020 04:19 PM | Show all posts
Suchi replied at 4-6-2020 11:39 AM
Yg rasa nk ikut join kempen biorkan jela
Yg tanak dan cuma nak pikir masalah sendiri pun biorkan  ...

ladycarefree ni bukan Islam ,dia kafeer. Sebab cara dia komen selamba jadi ko xkan sedar dia  sentiasa komen  yang merugikan Melayu Islam. Dia barua DAP ,dibayar okeh. Dia dgn IamPH yg ko ko disini panggil ayamPH tu 2 beradik.

hati-hati...ladycarefree ni mmg suka datang terjah ke thread  sebegini dan akan komen nak menjahanamkan atau merugikan  sesiapa.

dalam bab ni dia petik mbab kemaafan...dia nak sindir membodohkan Melayu .

Dia bukan Islam,bukan Melayu .Dia kafeer. Dia berbayar untuk komen sebegini.



forummer dalam forum ni : ladycarefree  ------->>>>>>>>>> kafeer pembenci Islam tp dia komen ala-ala selamba padahal komen dia untuk bikin panas .

Kalau jumpa dia komen  sila kata begini " ko bukan Islam , ko kafeer"



ladycarefree suka provok isu-isu berkaitan Melayu dan Islam secara provok halus .


PROVOK HALUS DARIPADA LADYCAREFREE


HATI-HATI DENGAN BARUA CINA DAP KOMUNIS.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2020 04:20 PM | Show all posts
nazzse replied at 4-6-2020 04:16 PM
Bodonyer la gaduh sbb warna kulit..padahal yg putih tu pun hadap naj jadi tan..akal takdak ka?

ladycarefree ni bukan Islam ,dia kafeer. Sebab cara dia komen selamba jadi ko xkan sedar dia  sentiasa komen  yang merugikan Melayu Islam. Dia barua DAP ,dibayar okeh. Dia dgn IamPH yg ko ko disini panggil ayamPH tu 2 beradik.

hati-hati...ladycarefree ni mmg suka datang terjah ke thread  sebegini dan akan komen nak menjahanamkan atau merugikan  sesiapa.

dalam bab ni dia petik mbab kemaafan...dia nak sindir membodohkan Melayu .

Dia bukan Islam,bukan Melayu .Dia kafeer. Dia berbayar untuk komen sebegini.



forummer dalam forum ni : ladycarefree  ------->>>>>>>>>> kafeer pembenci Islam tp dia komen ala-ala selamba padahal komen dia untuk bikin panas .

Kalau jumpa dia komen  sila kata begini " ko bukan Islam , ko kafeer"



ladycarefree suka provok isu-isu berkaitan Melayu dan Islam secara provok halus .


PROVOK HALUS DARIPADA LADYCAREFREE


HATI-HATI DENGAN BARUA CINA DAP KOMUNIS.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-6-2020 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
george tu bukan ade rekod jenayah? ke jgn hitung masa silam?
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2020 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 4-6-2020 12:30 PM
Apo la tmj ni.. skang acik sam bekas miss mesia universe akan berbisik kat telinga hang, "I'm passin ...

Nak tersembur neskepe tarik meolz. Paduuu betul
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2020 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Betui la TMJ kata tu.. bkn aku suka dia sgt pon tp klu yg betui tu, betui la..
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2020 05:30 PM | Show all posts
tidakla sama sekali aku menyokong  police brutality.tapi mmg betul pun .poser je sekor2
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2020 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Buat apa kita nak sibuk nasib george tu?
Kes adib pun masih takde penyelesaian .
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2020 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
sonatalady replied at 4-6-2020 12:50 PM
Mula2 sokong gak lah.
Tp lama2 menyampah plak..sampai merusuh x ingat dunia.bole plak mcm tu yer.
...

iol pun dulu kesian dgn yg terbunuh. Tapi salah guna perkataan ujung2 teruk iol kena sembur

ni sampai merusuh pulak, musnahkan harta benda orang lain pulak tak pasal-pasal.

Meanwhile locally, kes  adib sunyi sampai harini.
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2020 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
dr dulu i tak setuju black lives matter ni.. sbb depa ni suka play victim.. overrated much.. so, nyawa palestinian tak penting? syrian kids tak penting? depa kata say no to racism, but they became one, sikit2 support black brother, sikit2 black women empower la bagai.. bosan la . smpai oscar nomination pun, buh la nominee black sbb nk bg nmpak colorized even though byk lagi layak.. bagi aku saja ja kat us tu buat alasan nak rioting... yg susah org kat situ jugak.. collateral damage... mmg nmpak sgt ghetto depa ni.. what happen to floyd mmg tragic, tpi why issue ni sengaja escalate smpai mcm ni? bila org kata all lives matter, sentap 7 keturunan.. serang yg bukan2..  acah2 woke...
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2020 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Black live matters ni yg aku paham camni, die terpakai kt usa je sbb buat masa ni, nyawa org black yg terancam kt sana. Negara lain tu tak perlula follow kot sbb tak relevan pun kt negara lain tu.

Dak2 twitter pun takyah la acah2 nk woke sgt. Black yg masuk malaysia ni terancam ke? Diorg masuk pun ade yg jadi scammer kot
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-6-2020 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Megikari replied at 4-6-2020 12:31 PM
Takde ke yg nak buat kempen #allrohingyasmatter pulak

rohingya tak releva

sekarang india

indianlivesmatter

berapa ramai kaum ni mati. dlm tahanan

kena tindas dari segi ekonomi... sosial

ramai miskin.. takda peluang
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2020 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku sokong TMJ
tak pyh nak kalut urusan negara org.jaga hal negara sendiri je.
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2020 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 4-6-2020 11:39 AM
Yg rasa nk ikut join kempen biorkan jela
Yg tanak dan cuma nak pikir masalah sendiri pun biorkan  ...

iols tak sokong kempen george ni...

jgn kecam iols
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2020 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Skuau replied at 4-6-2020 12:44 PM
setuju...#ALLlivesMatter...

iols sokong #AllLiveMatters

blacklivematter ni mmg rasis
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-10-2022 05:19 PM GMT+8 , Processed in 0.223093 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list