Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
35175
View
391
Reply

Tiada persefahaman, Syafiq Kyle dan Mimi Lana SAH PUTUS

[Copy link]

Author: cikpisang    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-6-2020 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by cikpisang at 4-6-2020 02:29 AM



Ni ig story Syafiq tarikh 28 Mei. Tuptup harini kata dah sebulan putus? Entahlah nak... effect dari video syafiq kebelakang sikit dgn byk tengok drama korea i selalu rasa percintaan diorang ni staged je and something wrong. Ni hanyalah suara lubuk hati iolls yg paling dalam je hikhik, suara hati sebenar dari tuan badan kat bawah k.

Stay strong Mimi, maybe Mimi deserve better? Ehh. So sesiapa nak try capik dah boleh kedepan sikit??


Sumber: BH Online

KUALA LUMPUR: Lima tahun berpacaran, Mimi Lana mengesahkan hubungan dengan pelakon Nur, Syafiq Kyle sudah berakhir, sejak sebulan lalu.

Enggan menyalahkan sesiapa, Mimi atau nama sebenar, Mimi Rozaiana Zainal Abidin, 25, memberitahu, mereka berpisah selepas tiada lagi persefahaman.

"Apa yang boleh saya katakan antara kami sudah tiada persefahaman. Ini tiada kaitan dengan soal populariti atau gangguan orang ketiga.

"Hubungan kami masih baik dan tidak pernah bermasam muka... Anggap sahaja kami tiada jodoh,
" katanya secara eksklusif kepada BH Online.

Walaupun mengaku menjadi pihak yang memutuskan ikatan percintaan itu, jauh di sudut hati pelakon drama rantaian, Cari Aku Di Syurga Ini, sedih dengan apa yang berlaku.

"Bohonglah kalau nak kata saya tak sedih dengan perpisahan ini. Lima tahun menjalinkan hubungan, banyak kenangan yang pernah kami cipta bersama.

"Hendak buat macam mana, kenalah reda dengan apa yang berlaku. Hidup harus diteruskan.

"Fokus saya sekarang ini adalah untuk terus memajukan diri dalam bidang lakonan.

"Soal cinta, saya ketepikan dulu. Bila hidup solo, senanglah untuk saya merancang kerjaya seni saya,
" katanya yang tidak menolak digandingkan dengan Syafiq dalam projek drama atas dasar profesional.


  




5C4FE084-DC05-473B-89AF-8BBAA4EB0A25.png
A308E99B-B1C2-4EFF-B5E7-2BEF6A242531.png

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-6-2020 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
2-3 hari lepas elok je syafiq buat ig story rindu mimi. diorang pn ada beraya bersama haritu dkt ig kwan kwan diorang. pelik
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2020 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Adalah jodoh yg lebih baik buat mereka..
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2020 12:12 AM | Show all posts
jgn video bebukan leak pasni sudeeehhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2020 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
dalam harian metro 2hari lepas pn ada berita pasal syafiq bersedia nk kawin mimi. mana 1 yg betul ni?
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2020 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok mimi, uols sesuai dengan ben amir. Sama tinggi. Hahahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2020 12:14 AM | Show all posts
ok capik, toksah belakang sikit lagi dah, u can come to meeeeeeeeee sayang sayang sayang (lagu tokbida)
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2020 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Baru lagi sapik blakang sikit buat igs miss u..xde nampak muka tp tau la tu mimi..tp sebelum ni mimi penah buat igs pasal pukul2 ni, agaknyer sapik jenis naik tgn kot..dulu ngan uqasha pun ada kes naik tgn ni..

Xpe mimi chuols muda lagi, tgh naik pulak..mendonia dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2020 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
tapi kalau tgk relationship diorang pun nampak mimi yang lebih show off berbanding syafiq.
yang mengaku bercinta pun mimi dan yang kata putus pun mimi juga bagi kenyataan
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2020 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak sempat tunang ek. Takpela takyah return barang refund ke apa

Adakah sebab mimi tak berapa girlie menggoda dan serba pink?
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2020 12:35 AM | Show all posts
Macam dah ramai je putus tunang tahun ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2020 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
kt gosip kenamaan, nmpak dorg tulis status mimi lana sering di like oleh kerabat. xkn la sbb tu, tp terer gak la netizen skg ni, like status je pun dh nmpak
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2020 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Akak suka couple nih. Sehati sejiwa sampai sofa pun pattern yg sama.
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2020 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by lolipopbiru at 4-6-2020 12:56 AM
cikpisang replied at 4-6-2020 12:41 AM
Ni kan. Sbb tu iolls dah lama pelik dgn diorg ni. Ig story ni tarikh 28 Mei


tgk kt ig fans diorang pn ada je gambar mimi syafiq beraya sama sama kt KL ziarah rmh kwn diorang. bulan puasa haritu pn ok je buat live sama sama. berpickup line masing masing..ntah la. mungkin relay suka suka je kot diorang ni bkn utk kawin pn.
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2020 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Bru je tgk ig fazura, dpt hadiah pregnant dr mimi dan sapik depan sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2020 01:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Hbis mse kapel gn ukasa thn bila??
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2020 01:17 AM From the mobile phone | Show all posts
mimi sila dgn ben pls.. nmpk mcm comfortable je deyols.
ke saje ckp dh putus tp x putus. mcm intan najwa tu. xputus pn. salu ada kt igs tunang dia tu together2..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-6-2020 01:19 AM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 4-6-2020 01:16 AM
Hbis mse kapel gn ukasa thn bila??

Gosip2 bercinta, pukul ukasa around 2014-2015
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2020 01:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Alaa... Putus ke? Mcm seswai je diorg
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2020 01:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Ermmm.... Sayang lah mcmtu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list