Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
1998
View
65
Reply

Suka lelaki gemuk?

[Copy link]

Author: KelabuGrey    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-6-2020 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Still ada lagi ke perempuan yg suka lelaki gemuk? Slalu tengok kt med soc slalu yg gemuk ni kena hina.. serba tak kena je klu orang tu gemuk.. macam memang tak diterima masyarakat langsung.. tapi bila tengok semula ada jgak perempuan yang kawin dengan lelaki gemuk.. atau memang wujud perempuan suka lelaki tapi dia malu nak luahkan? Tapi mana yang suka tu, suka sebab apa ye? Tapi nak tanya jgak kt lelaki kot ada yang suka perempuan gemuk plak..



*gambar sekadar hiasan
IMG_20200603_155139.png

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 3-6-2020 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
lelaki gemuk selalunya kelakar..
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 04:05 PM | Show all posts
TT ni perempuan yang suka lelaki gemuk atau TT lelaki berbadan besar?
ikut la sedap mata memasing. ada org tgk lelaki bam bam ni comel
ada orang tak taste pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 04:08 PM | Show all posts
tak pasti pula @Kurex suka lelaki gemuk atau tak, tapi yang pasti Kurex tu pun lelaki..
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 04:15 PM | Show all posts
gemok kepam busuk masam
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
iols suka lelaki gemuk. zaman sekarang ramai lelaki gemuk yang tampan dan wangi
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 04:45 PM | Show all posts
pengalaman iols...lelaki gemuk ni penyayang, kelakar, baik, mesra

iols sendiri suke tgk yg jenis comel2 nih...

ada yg wangi hokehhh
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Themilo replied at 3-6-2020 04:08 PM
tak pasti pula @Kurex suka lelaki gemuk atau tak, tapi yang pasti Kurex tu pun lelaki..

Hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka je
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Gmbr jonah hill oscar nominee tu pun heols dh xsegems mcm tu dh
Half dpd tu kot
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka laki kurus atau bdn biasa tak kurus tak gemuk jnji tak boroi..hihi
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu mase single ada la dingorat chubby guys (x smpi hati nak panggil gems). Mmg depa baik & tunjuk effort but aku prefer medium sized, not too thin or too fat.
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Lelaki gemuk ni biasanya mulut pon puaka
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
guwe dr zaman skolah menengah in form 4, mmg lelaki idaman guwe is chubby,gendut2 sikit,perut boroi sikit dan tinggi dr guwe. bagi guwe lelaki chubby is caring,loving,sanggat supported dan ada sikap jd bapa mithali. ..cewah..
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada jer cuoollss.. kwn iolls tu seksi bdn dia.. cantik.. tp bf dia mcm teddy bear.. dia suka jah... bear2 giteew.. bf bear2 type ni pemurah...
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Gemok kalo poket tebal percaya la tuan bkn sekadar perempuan, maknyah dan gayboy juga akan suka
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau berat lebih 100 kg pastu berkerak leher,peluh bagai.. eeewwww.... big no... tapi kalau poket tebal.. boleh consider
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
otai_g replied at 3-6-2020 07:30 PM
Gemok kalo poket tebal percaya la tuan bkn sekadar perempuan, maknyah dan gayboy juga akan suka

Silap2 @Themilo sanggup jadi top
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
iols dulu suka laki tinggi & kurus. tapi sejak dah jadi andartu ni iols x heran dah dgn fizikal yg penting heols baik dan bukan bewak hidup.
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka lelaki kurus kering sbb i jenis berisi sket..jd balance lah minat yg slim...sekali dah kawin...makin naik berat dua2...huhu..skrg suami mmg berisi sgt..tgk gmbr dulu2 sedih...haha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list