Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
7119
View
48
Reply

"Ustaz, Apa Hukum Isteri Buka Aib Suami Macam Zuriehan?" - Siapa Dengki Sangat ni?

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-6-2020 01:11 PM | Show all posts |Read mode
Berikutan mengulas mengenai isu artis bawa lari isteri orang, bekas isteri Cef Fikree, Syarifah Zuriehan Ben Yahya dituduh hipokrit.








Dalam kemas kini Instagramnya semalam, Zuriehan memuat naik tangkap layar komen warganet yang menuduh dia membuka aib kecurangan suaminya di laman sosial.


Difahamkan, warganet terbabit tidak puas hati dengan kenyataan Zuriehan yang meminta pasangan membaiki masalah suami isteri bersama.








Malah, individu terbabit gigih bertanya kepada ustaz hukum situasi isteri membuka aib suami dipercayai ditujukan kepadanya.

"Apa hukum isteri buka aib suami di laman sosial untuk raih simpati walaupun benar suami salah," ujarnya.




Kredit foto: Zuriehan




Siap tag nama Zuriehan lagi sebagai contoh!


Tidak berdiam diri, Zuriehan menempelak individu terbabit.

"Gigihnya awak ni. Saya kan dah cerai masa saya post hal saya tahun lepas. Awak ni terkesan sangat smpai mesej ustaz kenapa ya?

"Malas nak layan, tapi macam panas sangat bontot awak," sindirnya pedas.




  



Skandal bekas suami buat akaun palsu untuk melahar Zuriehan ke ni? - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 3-6-2020 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah same level dgn kemut the sisters ke ni? Back to back benang naik.
Baik2 org neutral, jd mnyampah.
Reporter cari bodo
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn kecam, nanti dituduh rasis oleh forumer tulus ikhlas..
Janda ni kan sangat berbakat dan ada kepentingan dari sudut ekonomi negara. Sgt2 diperlukan benang pasal dia untuk kita tau info terkini pasal ekonomi tau. Dia ni kan mangsa suami, tak baik marah. Sebab perempuan yg jadi mangsa bekas suami ni akan jadi ikon utk acik2 lain utk hubungan rumah tangga yg lebih bahagia tau...
Tak sabarnya nak tengok dia menghiasi drama tv & wayang... Mesti berbakat
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 3-6-2020 01:22 PM
Dah same level dgn kemut the sisters ke ni? Back to back benang naik.
Baik2 org neutral, jd mnyampa ...

Tak baiklah menyampah, dia mangsa bekas suami, kena terima ok. Sebab akan datang dia jadi ikon.. harap dia tak dituduh transgender oleh puteri bunian
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa sibuk mencapub hal orang lain zurie oi. Masalah runahtangga masalah peribadi. Kecurangan somi kau untuk bukti diri kau. Tiada kena mengena ngan orang lain. Youve made up your mind. So be done with it. Move on.
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan sebab lakinya xde bg nafkah utk anak ke tu yg dia merempan balik ? Yg tanya ostakk psal buka aib tu lg la bangang. Dah kalau jantan tu sendiri x bertanggungjawab, aib apa lagi, dia sendiri yg mencari aib kekdahnya.
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Nama syarifah Ben yahya tu nama keturunan kan...teringat dulu kt sekolah menengah ada senior nama syarifah fizreen Ben yahya binti Syed nama ayah dia..cantik orangnya, mata cantik mcm zuriehan ni jgk... agaknya satu keturunan kot deme ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 01:52 PM | Show all posts
pompuan kalau makan hati mesti kurus ek

lagi2 kalau laki curang ..kurus dh si zue ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa dengan gayah keli malaysia tu
Tak habis2 memangsakan zuriehan yang cantik
Zuriehan walaupun dah cerai takda pakai bling2 manik ke, simple je. Takut orang mengata dia cantik2 nak laki diorg

Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Ex laki sheols ni ada fetish tido ngan bini orang. {:thief
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 02:08 PM | Show all posts
yg paling bangang chef tunjuk kote ni relaks2 je masih muncul di tv jual periuk belangan jd juri masakan bagai...pembaca berita bini sundal dah hilang dr radar...ttp jantan menang dlm apa2 kes, motip sangat tibi3suku masih bg chef tu muncul
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
CrowneGlory replied at 3-6-2020 02:08 PM
yg paling bangang chef tunjuk kote ni relaks2 je masih muncul di tv jual periuk belangan jd juri mas ...

Org lelaki mmg tak terjejas......
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah kurus dia ni. Tambah cantik
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
I nmpk sorg je netizen yg berbalah ngn dia tu? Blh jd benang??? Come on wartawan cari... you can do better than this...
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 3-6-2020 02:02 PM
Kenapa dengan gayah keli malaysia tu
Tak habis2 memangsakan zuriehan yang cantik
Zuriehan walaupun ...

Gayah2 aku takde la acah puteri bunian sengal
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu bekas suami hanat gila bijik bini org.. biarlah dia nak canang.. peringatan jaga3 ngan jate ni.. eeeee.. geli aku nengok muka ex laki yg acah2 pandai masak.. cam bagus je.. benci betul laki fetish ngan bini org siap tukar gambar tut.. phuiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa la rajin nau natizen tu??
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Fake acc tu.. mesti ex laki menyamar or bekas2 gf yg sakit hati
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 04:33 PM | Show all posts
Bende curang macam tu bukak cerita pun takpe sebab boleh jadi pengajaran dan taknak orang lain pula jadi mangsa. Dan lagi nasib lah nama baik ex terjejas , dah dulu tak reti menghargai.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list