Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
3727
View
74
Reply

[Tempatan] surat troll order karipap

[Copy link]

Author: harizs    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-6-2020 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by harizs at 3-6-2020 04:31 PM

surat troll order karipap inti padat.  
FB_IMG_1591153979782.jpg
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 3-6-2020 11:26 AM | Show all posts
betul ke ni surat dari Tun M?

PM yang penah jadi dua kali and bakal kali ketiga ni pikir soal remeh sampai ke minuman ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Korang ni pun.....

Tu pun nk viral kan..klu iya punbetul, anggap le Tun tanak org amik kesempatan jual karipap oksigen.....

Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
lil_honey replied at 3-6-2020 11:26 AM
betul ke ni surat dari Tun M?

PM yang penah jadi dua kali and bakal kali ketiga ni pikir soal rem ...

Sorang tua umur 95,

buat perangai budak tadika pun orang tak hairan

proses penuaan memang begitu
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 11:30 AM | Show all posts
begitu particular, sampaikan nak kena bersurat bagai bila order bihun kantin & karipap tak nak inti oksigen
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 11:32 AM | Show all posts
sampai mention dalam surat rasmi,

merepek betul
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Menu yg sgt sinonim dgn mesorat hihi.

Tapi jgn taktau ade org order karipap kosong semata2 je inti tanak tau.
Sbb mmg ade jenis hat makan kulit dan kelim karipap je inti dia tak makan.
Biasanya kekanak laa tp org dewasa pun ada.
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 11:34 AM | Show all posts
meskipun tak suka atok tapi janganlah buat atau sebarkan surat fake camtu. no manners!
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Pertama kali baca surat rasmi cerita pasal inti karipap ,makanan ke..selalu hal gitu pakai memo je..
Tun masih pengerusi bersatu? ROS kata tak,pengerusi tebuk atap ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 11:35 AM | Show all posts
Aku tak amik port content surat ni. Mungkin fake cuma yg aku nak cakap Tun akan meroyan selagi boboi tak dapat apa2 jawatan
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Biar betul itu je menu billionaire
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga memberi tamparan hebat kepada pembuat/penjual karipap inti oksigen. Jual pulak harga yahudi.
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Kelakar nya surat ni.

Buka file baru biasanya takde Jilid 1, kalau buka file kedua baru ada Jilid 2.

Pastu pukul 4.30 petang Mesyuarat tu hari apa? Takkan tiap2 hari nak antar karipap padatnya tu?

Tun ni mmg tak leh duk dendiam ni, sebab dia dah biasa kerja. Kalau suruh dia berhenti kerja, mmg jammed terus badan dia nanti. Jadi dapat sign surat order makanan pun jadilah agaknya, layankan aja.
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
tungkai replied at 3-6-2020 11:35 AM
Aku tak amik port content surat ni. Mungkin fake cuma yg aku nak cakap Tun akan meroyan selagi boboi ...

Boboi kalau nak jawatan dari zaman najib lagi dia xyah lawan najib. Xyah kena pecat.

Now zaman muhyidin pun sama. Kalau setakat nak jawatan minta je lah. Muhyidi. Jd pm pun majoriti 1 kerusi je. Kalau atuk n boboi sokong, warisan pun follow. Kuat government muhyidin. Bagi apa pun dia sanggup utk kuat.

Tapi atuk n boboi berintegriti. Biar xde jawatan dan dituduh dan didakwa ke apa. Lawan tetap lawan.
Perasuah macam muhyidin, najib n zahid perlu dilawan.

Xde atuk siapa nak lawan mereka ni?
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 12:59 PM | Show all posts
iols speku surat ni feknius. takkanlah atuk salah eja bihun/mee hoon goreng?
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 01:12 PM | Show all posts
Atok ni...

Bukan tu hari dia juga tulis surat letak jawatan pengerusi parti bersekali dengan PM..
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Edit ke ni? Bole ke tun kuarkan surat letter head ppbm lagi slps keahliannya digugurkan?
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 01:32 PM | Show all posts
ResellerMaxis replied at 3-6-2020 12:38 PM
Boboi kalau nak jawatan dari zaman najib lagi dia xyah lawan najib. Xyah kena pecat.

Now zaman  ...

kan.... iols dah lama terpikir benda ni...
sedangkan anak lim kit siang pun dah penah jadi menteri kanan...
anak mendiang karpal sigh...
bini anwar...
menantu paklah...

takkanlah mukhriz tak layak jadi menteri kanan? syed saddiq yg muda mudi freshie pun dah jd menteri...
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 01:35 PM | Show all posts
bodohnya la klu sape2  percaya dgn isi surat camtu
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 01:36 PM | Show all posts
Mmg sejak dari dulu setiap kali meeting mesti ada kripap,bihun dan teh o..x kira meeting PIBG ke JKKK ke..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list