CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 9643|Reply: 52

"Gedempol Muka Buruk, Hati Busuk!" - Boy Iman Angin Dengan Siapa?

  [Copy link]
Post time 2-6-2020 11:05 AM | Show all posts |Read mode
Tinjauan di Insta Story Datuk Noruliman A Rahman atau Boy Iman mendapati dia tidak berpuas hati dengan seseorang yang telah mengkhianatinya.


Marah betul Boy Iman hingga menghina bentuk tubuh individu berkenaan.







"Kenapa hati kau tetap busuk, adakah kau memang dilahirkan gemuk gedempol, muka buruk, perangai buruk, tak bahagia dan hati busuk?" tulisnya.


Dakwanya, 'pengkhianat' itu bersikap penting diri dan tidak betah apabila melihat orang lain lebih berjaya.


"Akhirnya, apa Allah tunjuk pada kau, habis pecah tembelang.

"Aku takkan bagi kau peluang lagi dah," ujarnya.




Kredit foto: IG Boy Iman




Siapakah gerangan yang membuat Boy Iman marah sangat ni? - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-6-2020 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Kemaen mcm bbnu nak marah habis body shaming segala
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Igtkan die kutuk diri sndiri tadi sbb kecewa dgn diri sndiri kah3
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha.. Dia mengata cermin ke?
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 11:20 AM | Show all posts
semua yang dia maki tu reflect diri sendiri kot...  hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
heshe tgh ckp dpn cermin kah?
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Cerca diri sendiri kau ni boboyot
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Ferr_Remy: Igtkan die kutuk diri sndiri tadi sbb kecewa dgn diri sndiri kah3

Aku baca headline tu on tepikir ehh kata kat diri sendiri ropanya haha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-6-2020 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Boy iman ni rasa dia lg elok dr yg dia mengata la kan...oiii perasannya!
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 11:39 AM | Show all posts
leher dia pon dah berlapis lapis lagi nak kutuk orang lain gemok...
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha... Aku yang baca pun ingat dia kutuk diri sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 11:54 AM | Show all posts
Geli geleman nengok gambo selpi heols tu. Trus tak koser nak membace abes.
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 01:24 PM | Show all posts
siri sdg bercakap dgn cermin ke  
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
kahkahkah hati2 bila bercakap
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Cakap kat diri sendiri ker
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
pakai rantai
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-6-2020 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Mengata sambil lihat cermin la tewww..
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Aah la mcm dia mengata diri sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 02:08 PM | Show all posts
la ingatkan marah diri sendiri rupanya marah org lain tp mengata mcm2 padahal sendiri tu pun bdn tak beragak..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
La benda ni pun jadi bahan berita reporter cari sampah ni..tah dia mrh staff dia ke..mrh pak mertua ke..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 09:37 AM GMT+8 , Processed in 0.109448 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list