Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
18591
View
249
Reply

Sudahkah korang nangis tengok video raya BCL?

[Copy link]

Author: cikpisang       Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-6-2020 02:35 AM | Show all posts |Read mode
Edited by cikpisang at 1-6-2020 12:36 PM

Raya pertama tanpa suami. Kuat ya Bunga utk Noah.



P/s: Ya tahu bukan dia sorang kematian suami. Lagi pun dia kaya. Perangai makcik fb sungguh  la sejenis suka banding2kan ujian hidup ni.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 1-6-2020 02:57 AM | Show all posts
3 pagi you buat i nangis
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 04:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak sedih apanya. Bcl bukannya takde tempat berteduh... Lainler balu kat luar sana yang takde harta langsung lepas kematian suami. Drama much. Macam lah dia sorang kematian suami
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 04:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Masa akan mengubati. Mati itu pasti
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 05:18 AM From the mobile phone | Show all posts
its an ordinary vid utk raya dan sedikit memori pasal org yg telah tiada... biasa je la bg iols
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 05:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak lah nangis tgk tapi kagum tgk how strong she is & how loving she is to noah
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 05:54 AM | Show all posts
Siapa editor dan scriptb writer, cantik juga video dia.
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 06:07 AM From the mobile phone | Show all posts
normal la sedih bila kehilangan org yg disayang, tambah2 masa raya ni, pasti dikenang2...
tp sekurang2nya dia masih bernasib baik banding dgn org lain yg serba kekurangan... yg miskin, yg ada mak mertua tp tak disayang...
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 06:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak nangis pon...tapi teringat la dulu time kecik,arwah ayah meninggal,iol 4 beradik di tempat noah n mak di tempat BCL,hidup perlu diteruskan,we are much stronger than we thought
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 06:18 AM From the mobile phone | Show all posts
adlynnz replied at 1-6-2020 02:57 AM
3 pagi you buat i nangis

Yg xnangis tu agaknya xsmpai feel bunga tu dkt diaorg.. ntahla.. deep sgt rasa cinta bunga pd asyraf..
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 06:32 AM | Show all posts
Ku pikir BCL tak kan nikah lagi selamanya.
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 07:15 AM From the mobile phone | Show all posts
BCL ni x Ada merentan bagai dalam media sosial...slps arwah pergi lama jugak dia Tak update ig
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 07:25 AM From the mobile phone | Show all posts
stay strong Bunga
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 07:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Sikit lg  nk berlenang ayer mate. Oh mak arwah Raye sekali. Tgk Gaya mcm xkn kawen lg ni rapat btul dgn mil.
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
little_sis replied at 1-6-2020 06:07 AM
normal la sedih bila kehilangan org yg disayang, tambah2 masa raya ni, pasti dikenang2...
tp sekura ...

Compared dgn balu yg ditinggalkan n xde harta.
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 07:50 AM | Show all posts
mak asyraf ni memang tak balik2 malaysia lagi ke dari hari asyraf meninggal? atau terperangkap sebab pkp?
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 07:53 AM From the mobile phone | Show all posts
sedih bila org kita syg dh takdekt sisi. Mcm aku tahun ni, beraya tanpa atuk n makcik yg sgt rapat dgn family aku. So, I feel u bunga.
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 07:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Tengok video ni biase je rasa .tapi bile tengok gambar ni Ada rasa sedih. Sbb ayat bcl nampak la cube sorokkan kesedihan tu. Deep ayat dia bagi I.

  
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 07:59 AM | Show all posts
bcl cakap 'mendoakanmu adalah caraku mencintaimu'. ya.. kalau kita betul2 sayangkan orang tu, kita akan tetap rasa dia ada walaupun dia dah meninggal. dia ada, tapi di alam yang lain. kita tak harus melupakannya, tapi kita harus mendoakannya. aku selalu pesan kat anak2 aku, kalau mama meninggal nanti, jangan lupakan mama, doakan mama sebab di alam sana mama akan sentiasa mengharap doa korang.. tak apa sedih, kalau tu boleh buat kita ingat dan doakan arwah.. kematian ni adalah perpisahan sementara, kita akan bersama kembali di alam abadi nanti, insyaAllah..
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 07:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau Kek Nis kehilangan Kek Rul nnt
Buat video mcm ni mesti lain nada forumer
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list