Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
1897
View
42
Reply

[Tempatan] 2 orang menteri dan timb menteri ppbm akan buat sidang media 5 petang ini - Tiada sidang media

[Copy link]

Author: ResellerMaxis    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-5-2020 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by ResellerMaxis at 29-5-2020 07:05 PM

Sidang media Redzuan, Shahruddin jam 5 petang

Diterbitkan 54 minit lepas
Dikemaskini 32 minit lepas

A
+
A
-
Bookmark
Ketika spekulasi bertiup kencang bahawa ada anggota jemaah menteri akan mengundurkan dirinya, Menteri di Jabatan Perdana Menteri Redzuan Md Yusof dijadual mengadakan sidang media pada jam 5 petang di ibu pejabat Bersatu.

Beliau akan disertai oleh Timbalan Menteri Kerja Raya Shahruddin Md Salleh.



Sekiranya kedua-dua mereka menarik diri daripada menyokong Perikatan Nasional, ini akan menyaksikan parlimen yang tergantung.

PN akan hanya mempunyai 111 anggota parlimen, dengan Dr Mahathir Mohamad, Pakatan Harapan dan Warisan juga memiliki 111.


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 29-5-2020 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Kemungkinan besar nak announce kereta terbang dah siap.

Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 05:00 PM | Show all posts

.... elok lah dia ni. pergi....  malu rasanya ada menteri macam ni ....
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Geng2 haramjadah ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-5-2020 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-5-2020 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
sayawifenikmie replied at 29-5-2020 05:00 PM
.... elok lah dia ni. pergi....  malu rasanya ada menteri macam ni ....

Dia xpergi pun abah ada majoriti 2 kerusi sahaja. Kalau dia pergi hilang 2 kerusi tu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-5-2020 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts


Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Whatever lah.. Bursa baru nak baik.. Kita tau la sape yg bagi pelingkup negara kan.. Yang penting ada kuasa.. Ingat ni je la next pru nak pangkah siapa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-5-2020 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
zeed replied at 29-5-2020 05:07 PM
Whatever lah.. Bursa baru nak baik.. Kita tau la sape yg bagi pelingkup negara kan.. Yang penting ad ...

Bursa nak naik sangat. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 05:14 PM | Show all posts
ResellerMaxis replied at 29-5-2020 05:03 PM
Dia xpergi pun abah ada majoriti 2 kerusi sahaja. Kalau dia pergi hilang 2 kerusi tu.




.... biarlah tak ada majorotipun.. let the rakyat decide ....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-5-2020 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
sayawifenikmie replied at 29-5-2020 05:14 PM
.... biarlah tak ada majorotipun.. let the rakyat decide ....

Yeah. Please.
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
ResellerMaxis replied at 29-5-2020 05:09 PM
Bursa nak naik sangat. Hahaha

Naik kot.. Dah buat untung pun..
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 05:23 PM | Show all posts
sayawifenikmie replied at 29-5-2020 05:14 PM
.... biarlah tak ada majorotipun.. let the rakyat decide ....

Kak lid, mana boleh decide leader based on fb likes ataupun kat forum. Kena ballot box. Hehehehehehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-5-2020 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
zeed replied at 29-5-2020 05:21 PM
Naik kot.. Dah buat untung pun..

Share kau beli untung bukan bursa naik.
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 05:30 PM | Show all posts
johnazizul replied at 29-5-2020 05:23 PM
Kak lid, mana boleh decide leader based on fb likes ataupun kat forum. Kena ballot box. Hehehehehe ...



... kita decide masa pru dik .... tak sanggup kak lid nak. tengok  PC TDM ..benci betul rasa ... rakyat dok takut dengan cv19 .... takut terjangkit ...  takut hilang kerja ... depa dok takut tak dapat kuasa ...
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
zeed replied at 29-5-2020 05:07 PM
Whatever lah.. Bursa baru nak baik.. Kita tau la sape yg bagi pelingkup negara kan.. Yang penting ad ...

Kan.....bru nak bernafas....
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 05:36 PM | Show all posts
sayawifenikmie replied at 29-5-2020 05:00 PM
.... elok lah dia ni. pergi....  malu rasanya ada menteri macam ni ....

haha kan..tekejut tengok nama dia naik semula utk kabinet TSMY
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
ResellerMaxis replied at 29-5-2020 05:24 PM
Share kau beli untung bukan bursa naik.

Naik la tu.

19 mar 20 : 1219.72 points
29 may 20 : 1473.25 points

Ok la kan..

Mula2 pkp mmg junam.. Slowly naik balik sikit2..ikut sektor la.. Mmg ada sektor sakit  yang berkait tourism, hotels bagai..
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 05:43 PM | Show all posts


Emmm apa lagi ya .... tak boleh tidor pulak lepas baca perkabaran ini.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-5-2020 05:47 PM | Show all posts
zeed replied at 29-5-2020 05:40 PM
Naik la tu.

19 mar 20 : 1219.72 points

baru nak naik ke tahap sebelum langkah sheraton ke. ingat dah naik lebih tinggi dari ketika zaman ph.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list