Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
8558
View
138
Reply

"Saya Sedar Ada Peminat Unfollow Lepas Bertunang"- Ikmal Amry

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-5-2020 09:42 AM | Show all posts |Read mode




"Saya sedar ada juga pengikut di media sosial bertindak untuk unfollow saya sejak gambar pertunangan saya dikongsi."



Setelah merancang sekian lama, pelakon dan model, Ikmal Amry akhirnya melangsungkan pertunangan dengan pilihan hatinya, Najla pada Hari Raya ketiga, baru-baru ini



Pasangan yang sama cantik sama padan ini merancang untuk bernikah pada Disember tahun ini.





Kredit foto: IG




Menerusi temubual bersama portal Gempak, Ikmal kekal positif dan yakin kebanyakan peminatnya gembira melihat hubungan mereka berdua. Tiada istilah saham jatuh apabila membabitkan hubungan peribadi.

"Kalau nak cakap tentang jatuh saham, saya pun dah kerap kongsi gambar bersama Najla sebelum ini. Apa yang saya lihat, kebanyakan peminat menerima hubungan kami dengan baik."



Malah, tunangnya Najla pun turut berkongsi gambar mereka berdua di akaun media sosial miliknya dan tiada apa yang berubah pun.




Kredit foto : IG





Namun begitu, Ikmal turut menyedari ada peminat yang bertindak untuk berhenti mengikutinya (unfollow) di laman sosial selepas berkongsi foto pertunangan.
"Tak apa, saya terima sebaiknya, lagipun pertunangan dan perancangan untuk berkahwin adalah satu proses kehidupan manusia. Normal lah tu kan."



Kredit foto : IG






Rasanya, peminat pun sudah matang dalam menerima setiap berita pertunangan mahupun pernikahan artis pujaan mereka. Jadi, kehilangan beberapa daripada ribuan peminat pastinya tidak akan membantutkan perancangan mereka untuk meneruskan kehidupan berumah tangga kan. Tahniah Ikmal Amry dan Najla. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 29-5-2020 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Mamat ni orka ke? Job apa? modelling?
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Apela ko concerned sgt dgn followers....ko nk tunang ke kawen ke proceed le....asalkan ko bkn kawen dgn melvinzzzz sisturzzzz yg hingaq....
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah.. anak2 musti comey2 je
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Alahai. Who are yuss btol. Hahaha. Tahniah. Baik kawen je tros.. Hhehe
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Macam tak pernah tengok lakonan dia. Btw sepadan nampak
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 09:57 AM | Show all posts
yg unfollow tu, feeling2 nak kawin dgn dia ke? heeeheee
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada iras badrul muhayat di zmn muda
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 10:19 AM | Show all posts
Ape jadahnye title tu?
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Poyolah berlakon pun kayu..tapi tunang dia tu lawa betul
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
cantiknya tunang dia tu.. rasanya tunang dia anak orka
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Xim: Apela ko concerned sgt dgn followers....ko nk tunang ke kawen ke proceed le....asalkan ko bkn kawen dgn melvinzzzz sisturzzzz yg hingaq....


Patut concern cemaner ko nk tanggung bini nanti
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Bakal mini lawa.. Ni bkn mamat hat ada bdeo pensel 2b tu jgk kan??
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 10:24 AM | Show all posts
Xim replied at 29-5-2020 01:46 AM
Apela ko concerned sgt dgn followers....ko nk tunang ke kawen ke proceed le....asalkan ko bkn kawen  ...

hahaha! nyempat kome kecam melvins
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau talent tu ada, takyah risau pasal saham jatuh lepas tunang/kawen. Status tu added bonus je.
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 10:30 AM | Show all posts
x phm ngan peminat yg sedih or kecewa bila artis diaorg minat nak kawen....

"ehhh ko nak kawen ke ngan si artis yang ko minat????"

Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 10:31 AM | Show all posts
Tahniah dah bertunang. Semoga disusuli dengan pernikahan lepas ni.
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 10:35 AM | Show all posts
samshik replied at 29-5-2020 10:24 AM
Bakal mini lawa.. Ni bkn mamat hat ada bdeo pensel 2b tu jgk kan??

Nampak lubang lobos jugek yer
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 10:41 AM | Show all posts
katibism replied at 29-5-2020 10:35 AM
Nampak lubang lobos jugek yer

teringat gambar lobang jobbor heshe
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 10:41 AM | Show all posts
Edited by Kerexxx at 29-5-2020 10:42 AM
nazzse replied at 29-5-2020 10:21 AM
Poyolah berlakon pun kayu..tapi tunang dia tu lawa betul

kann. lawa tunang dia..
and lelaki nya pun hensome.. org melayu x ramai yg handsome.. tp yg perempuan ramai yg lawa2.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list