Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
4096
View
112
Reply

[Tempatan] Cermin sisi kereta diketuk punca mengamuk di tapak peniaga Bukit Sentosa

[Copy link]

Author: safriehalim    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-5-2020 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Cermin sisi kereta diketuk menjadi punca seorang pemandu pacuan empat roda mengamuk dan merempuh orang awam serta gerai di kawasan tapak peniaga di Bukit Sentosa, dekat Hulu Selangor, semalam.

Ketua Polis Daerah Hulu Selangor, Superintendan Arsad Kamarudin, berkata ia selepas suspek yang disyaki mabuk itu tidak berpuas hati terhadap tindakan seorang lelaki mengetuk cermin keretanya ketika dia membunyikan hon untuk melepasi jalan sesak berhampiran Jalan Besar Bukit Sentosa.

"Dalam kejadian pada jam 6.35 petang, lima individu termasuk seorang wanita turut dilaporkan cedera akibat dirempuh kereta suspek.

"Kesemua mangsa berusia antara 40 hingga 50 tahun itu dikatakan berada dalam keadaan stabil," katanya dalam kenyataan, malam tadi.

Arsad berkata, pihaknya menerima lima laporan daripada orang awam yang terkesan dengan insiden itu.

"Setakat ini, kita kenal pasti dua kereta, dua motosikal dan dua khemah di tapak perniagaan rosak kerana dilanggar kereta suspek.

"Kes disiasat mengikut Seksyen 307 Kanun Keseksaan, Seksyen 90 Akta Polis 1967 dan Seksyen 42(1) Akta Pengangkutan Jalan 1987," katanya.

Terdahulu, polis dilaporkan menahan suspek bagi membantu siasatan kes berkenaan.

Beberapa klip video insiden berkenaan tular di media sosial antaranya memaparkan beberapa anggota Jabatan Sukarelawan Malaysia (RELA) dan orang awam membaling kayu dan objek keras ke arah kereta itu yang dipandu secara melulu.
IMG_20200523_002414.jpg
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 23-5-2020 12:28 AM | Show all posts
aku tolong tepek bideo..terukk betul cina hilux ni


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 12:30 AM | Show all posts

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 12:30 AM | Show all posts
kebabian apakah ini?

Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 12:34 AM | Show all posts
Tunjuk ego
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Pergh.....tak dpt hempuk ke....

Klu dpt tu ..lunyai le kauuu...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Cino ni dh cuak ar tu ramai kejar dia.
Tu sbb bawa mcm org gila.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Give it benefit of the doubt sepet ni dah langgar orang cepat2 drive ke balai takut kena belasah orang ramai. Boleh pula berfikir dengan waras nak gi balai
Tengok betul2, dia kejar org depan nak langgar tak dapat so dia gostan dapat org belakang
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 01:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg ada niat membunuh!..kalau lps ni taktahu nak cakap apa la ...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 01:09 AM | Show all posts
yg terpekik soh org lain telepon pulis tu dah kenapa?

call la sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Heiii gila betul apek ni!
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Kuang ajaq....patut baling ngn mercun bola je cina bukit ni...tdo lokap la ko mlm ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 01:13 AM From the mobile phone | Show all posts
i lagi sakit hati dengar penonton yang terpekik-pekik suruh call polis tu..
rakam lagi penting dari call polis ye.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 01:16 AM | Show all posts
baghal_bortuqal replied at 23-5-2020 01:09 AM
yg terpekik soh org lain telepon pulis tu dah kenapa?

call la sendiri.

hp tengah rakam nanti call polis xdpt rakam
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 01:16 AM From the mobile phone | Show all posts
patut la Dap sokong Oktoberfest... lg mabuk lg baguih
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 01:16 AM From the mobile phone | Show all posts
1st thing kena pancitkan tayar kereta tu dulu, smash tingkap.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 01:19 AM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 23-5-2020 01:13 AM
i lagi sakit hati dengar penonton yang terpekik-pekik suruh call polis tu..
rakam lagi penting dari ...

Dia tgh rakam bukti kan...motip melulu kecam?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 01:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Along kot ni.. X bayo hutang.. Trs nak potong kepala.. Tgk cara dia melutu tu..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 01:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg la rakam penting masa ni sbg eviden
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 01:22 AM | Show all posts

soalan:  dahmemng boleh meniaga macam ni ke? ingatkan yg ada premis jer boleh niaga

tapi mmg vavi betul driver  tu ...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list