Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
277
View
10
Reply

Recover folder hilang tiba-tiba

[Copy link]

Author: roticanai1    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-5-2020 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Dalam :/D ada satu folder kerja yang tiba-tiba hilang. Semalam ada lagi, hari ni baru perasan folder tu dah takde. Puncanya tak pasti. The whole folder missing.
Folder2 lain rasanya tak terusik.

Dah cuba trace dalam recycle bin, search, dalam :/C Documens takde. Hidden files pun takde.
Dan takde system/file backup (pengajaran). Windows 7

Saiz folder agak besar, mungkin 20gb. Most free recovery tools yang saya google ada size limit untuk recover folder.

Ada tak suggestion free tools yang boleh recover large folder size atau suggestion lain yg boleh dapatkan folder dan files tu balik

Thread recovery files yang ada dah lama, so takut tools tu semua dh outdated sbb tu buka thread baru.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 22-5-2020 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Park here. I puun nak tahu mcmn
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 12:29 AM | Show all posts
sori lambat.. cuba awak baca post saya sini

KLIK SINI
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 12:33 AM | Show all posts
dusunmind replied at 22-5-2020 10:41 PM
Park here. I puun nak tahu mcmn

. cuba awak baca post saya sini

KLIK SINI


kes awak macam mana pula situasi nya
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 23-5-2020 12:33 AM
. cuba awak baca post saya sini

KLIK SINI

Bebrp tahun dahulu kes yg sama juga. Folder time belajar dahulu kes yg sama. Mahu cuba trace balik kalau dpt la..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 12:57 PM | Show all posts
dusunmind replied at 23-5-2020 08:09 AM
Bebrp tahun dahulu kes yg sama juga. Folder time belajar dahulu kes yg sama. Mahu cuba trace balik ...

boleh juga cuba,try test yang saya bagi atas tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 23-5-2020 12:57 PM
boleh juga cuba,try test yang saya bagi atas tu

Thanks very much
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 04:20 PM | Show all posts

ok updatelah nanti,kot2 ada rezeki hehe
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 01:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Kena selongkar balik mana drive tu.. Tunggu balik kg baru boleh cari..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-5-2020 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 23-5-2020 12:29 AM
sori lambat.. cuba awak baca post saya sini

KLIK SINI

Terima kasih

Comments

sama2 :D  Post time 25-5-2020 12:14 AM
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list