Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
551
View
34
Reply

[JALAN-JALAN]: CAFE-CAFE TERBAIK DI PERLIS

[Copy link]

Author: ipes2       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-5-2020 03:48 AM | Show all posts |Read mode
Saya bercuti kePerlis tahun lepas. Mencari-cari juga cafe yang dianggap sedap semasa itu. Ini yang saya dapati dan feedbacks dari mereka yang telah kesana. Dikatakan, ini lah 5 yang terbaik di Perlis. Anda setuju?
Blackwood Coffee & Chocolate
6/8 PersiaranJubli Emas Galeri 28, Kangar 01000 Malaysia
Secluded dankopi nya sedap

AnaBurger 'D' Caf
Jalan TebingTinggi Kampung Jarak, Kangar 01000 Malaysia
Hipster style,bendang dibelakang
Clover Caf
57 Jalan JubliPerak, Kangar 01000 Malaysia
Bersih, comfortable,simple Chinese cooking
Hannah'sCookies
Jalan KakiBukit Lot 526, Kangar 01000 Malaysia
Reasonableprice, caf kecil, banyak western food
Koffee Kitchen
No 27 JalanGuar Syed Alwi, Kangar 01000 Malaysia
Bersih, quiet, qualitywestern food


Blackwood

Blackwood

AnaBurger

AnaBurger

Clover Cafe

Clover Cafe

Hannah's Cookies

Hannah's Cookies

Koffee Kitchen

Koffee Kitchen

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 22-5-2020 04:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Blackwood ada kat jitra juga.. Kopi dia sedap..
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 07:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Wahhhhhhhh...nmpk sedap je semua makanan tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Nyum next time gi kangar boleh cari
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 10:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols tak pernah jjcm ke perlis.. skang rasa teruja nak jjcm kat sana.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 09:33 PM | Show all posts
alahai bila dapat nak ke sana niii
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Lamanya tak pergi Perlis
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-5-2020 03:16 AM | Show all posts
sarah82 replied at 22-5-2020 04:01 AM
Blackwood ada kat jitra juga.. Kopi dia sedap..

oh ada juga kah di Kedah?
jadi ini kiranya a franchaise lah ya.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-5-2020 03:17 AM | Show all posts
salmon-suki replied at 22-5-2020 07:05 AM
Wahhhhhhhh...nmpk sedap je semua makanan tu

tentulah, sebab puasa.
bila saya tengok websites, lagi banyak makanan2 yang really sedap at least di mata
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-5-2020 03:18 AM | Show all posts
KIM.K replied at 22-5-2020 08:13 AM
Nyum next time gi kangar boleh cari

seronok juga di kangar.
keluar makan kedai2 tepi jalan.
best jugak.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-5-2020 03:19 AM | Show all posts
Tinot7 replied at 22-5-2020 10:06 AM
Iols tak pernah jjcm ke perlis.. skang rasa teruja nak jjcm kat sana.

saya pergi tahun lepas naik keretapi laju ke kedah.
dari situ rasa saya, saya ambil teksi ke kangar.
seronok jugak.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-5-2020 03:19 AM | Show all posts
blythes replied at 22-5-2020 09:33 PM
alahai bila dapat nak ke sana niii

saya pun teringin hendak pergi sekali lagi.
rasanya tenang dan damai juga makanan nya saya suka.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-5-2020 03:21 AM | Show all posts

pergi lah lagi.
unik juga, kerana dihujumg2 malaysia dah tempat itu.
dan kecil pula.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 03:27 AM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 23-5-2020 03:21 AM
pergi lah lagi.
unik juga, kerana dihujumg2 malaysia dah tempat itu.
dan kecil pula.

Insya Allah nanti pasca PKPB bila covid dalam kawalan, boleh jalan-jalan ke kuala perlis lagi. Sotong celup tepung dia memang best!

Selamat berpuasa di sisa-sisa Ramadhan yang tingal, Dr. And Selamat Hari Raya ya
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 04:50 AM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 23-5-2020 03:16 AM
oh ada juga kah di Kedah?
jadi ini kiranya a franchaise lah ya.

Ada.. Kat alor setar dan jitra.. Tomyam dia sedap dr ipes.. Yap franchaise
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 04:58 AM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 23-5-2020 03:19 AM
saya pergi tahun lepas naik keretapi laju ke kedah.
dari situ rasa saya, saya ambil teksi ke kang ...

Iols mungkin naik bas atopon pandu kereta ke sana.. tak berani sgt nak naik teksi sorang2.

Selamat hari raya, Dr Ipes. Maap zahir batin.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-5-2020 09:29 PM | Show all posts
nefnefnef replied at 23-5-2020 03:27 AM
Insya Allah nanti pasca PKPB bila covid dalam kawalan, boleh jalan-jalan ke kuala perlis lagi. Sot ...

kuala perlis macam mana ye? biasanya kuala2 ini, best. nanti kita tunggu forumer buka Thread pendek pasal Kuala Perlis; saya akan rate.
sotong celup tepung? macam mana tu?
SELAMAT HARI RAYA nef3
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-5-2020 09:30 PM | Show all posts
sarah82 replied at 23-5-2020 04:50 AM
Ada.. Kat alor setar dan jitra.. Tomyam dia sedap dr ipes.. Yap franchaise

i see. saya rasa pernah nampak cafe ini masa pergi kedah dan perlis itu, tetapi saya tidak pula berhenti kerana tak sempat.
tomyam? antara favourite food saya!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-5-2020 09:32 PM | Show all posts
Tinot7 replied at 23-5-2020 04:58 AM
Iols mungkin naik bas atopon pandu kereta ke sana.. tak berani sgt nak naik teksi sorang2.

Sela ...

seronok sangat bila driving di malaysia kerana pemandangan nya. jangan la naik taxi seorang diri, bahaya.
SELAMAT HARI RAYA TO YOU TOO
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 24-5-2020 09:30 PM
i see. saya rasa pernah nampak cafe ini masa pergi kedah dan perlis itu, tetapi saya tidak pula be ...

Kalau kopi.. Sy suka beli dari grab & bite cafe, ayaq kopi dan nenda cafe
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list