Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
5661
View
65
Reply

Tak Berjaya Sebagai Suami Isteri, Sharnaaz Dan Nabila Sepakat Besarkan Anak Bersama

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-5-2020 09:24 AM | Show all posts |Read mode
Sharnaaz Ahmad memilih untuk berbaik dengan Noor Nabila demi kebaikan anak mereka, Jebat Jayden.


Apa yang menjadi keutamaan sekarang adalah untuk membesarkan Jebat dan melaksanakan tanggungjawab sebagai ibu bapa.


Foto: IG


"Kami berbaik untuk 'co-parenting' dengan keadaan sekarang ini. Jadi, tak ada benda yang menyakitkan hati antara satu sama lain sebab yang penting adalah untuk membesarkan Jebat bersama-sama.

"Nak kata ke arah rumah tangga semakin elok itu subjektif. Apa yang saya utamakan sebagai seorang manusia adalah nak berkawan dengan dia. Dia adalah wanita dan ibu kepada anak saya dan kami matang dalam menguruskan hal ini.

Saya bapa kepada Jebat. Saya tak boleh buang masa dan abaikan tanggungjawab seperti makan minum dan pakaian Jebat. Saya urus dan belikan.

  



  


"Macam Nabila, dia laksanakan tanggungjawab sebagai ibu. Setiap hari saya berhubung dengan Nabila tanya pasal Jebat.

"Kalau saya nak jumpa Jebat, saya bagitau Nabila. Kadang-kadang saya belikan 'extra' makanan dan hantar kepada Nabila dan Jebat. Saya bertindak sebagai seorang kawan yang matang," katanya kepada Astro Gempak.


Tambah aktor ini lagi, ia mungkin tak sesuai untuk mereka berbincang soal perkahwinan.


  



"Mungkin sebagai suami isteri kami tak berjaya, tapi 'co-parenting' kami berjaya. Apa salahnya?" tambahnya.


Buat pengetahuan, kes penceraian pasangan ini masih berjalan. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 21-5-2020 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm ni la lelaki yg baik... Lupakan ego demi anak

Torbaik
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 09:43 AM | Show all posts
kiranya drg tak cerai tapi tak tinggal sekali la ye.

btw, sharnaaz betul gentleman la gini.  syabbas!
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Maksud nya masih belum berjaya dlm process memujuk ....??

Harap Nabila cepat2 cari boifren tengok parpu masih boleh jadi kawan tak?
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
kucingitam replied at 21-5-2020 09:43 AM
kiranya drg tak cerai tapi tak tinggal sekali la ye.

btw, sharnaaz betul gentleman la gini.  syab ...

Ye ke tak cerai? Macam nikah gantung
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 09:55 AM | Show all posts
KIM.K replied at 21-5-2020 09:53 AM
Ye ke tak cerai? Macam nikah gantung

dorang belum bercerai lagi, kan?

Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Asalkan bahagia...
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenape x nak ceraikan aje & be gentleman. Tetap boleh co-parenting dgn Nabila besarkan Jayden. Kesian laa gantung Nabila cmtu. Lama sgt kot.. lepaskan aje laa... Ego sgt dah kenape???
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagus la kalau camtu.

At least Sharnaz tak lupa berikan nafkah kat anak.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
eh comelnya jebatttt
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
kenapa ada budak neelofa lookalike tapi actually typical makcik kelate lookalike tu?
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 11:20 AM | Show all posts
Happy for both of u and Jebat is one lucky boy, mom dad love u unconditionally. Semoga kamu berdua dapat mencari kebahagian masing2 dan bahagia hingga ke Jannah dan mampu mendidik Jebat manjadi anak yg soleh. Ameen, Ya Rab.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Mana2 lah.. asalkan yg terbaik utk anak
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
tak bcerai lagi tapi dlm live ig sanas ada ckp dia single. maknanya mmg depa mmg kawan ajela wpon title masih lakibini.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia pikir pjg utk cerai. Nak kawin pun susah. So jgn la buat ikatan perkahwinan tu mcm tak berharga.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Untungla. Kalau status macam ni bpn masih boleh dapat 1600.

Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
pinkzara replied at 21-5-2020 11:43 AM
Dia pikir pjg utk cerai. Nak kawin pun susah. So jgn la buat ikatan perkahwinan tu mcm tak berharga. ...

yup agree ...
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 12:19 PM | Show all posts
baguslah kalau tak bercerai, sebab laki bini ni pun bukan muda lagi, dah buang masa dan banyak duit nak kawin dulu. kalau bercerai, yg rugi dan kesian jebat lah.

Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Benci menyampah meluat
Perasan baik
puji diri sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Jumlah shopping dah nak raya ni hikhikhik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list