Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
3056
View
47
Reply

Alami Batuk Berdarah, Roslan Salleh Kini Habiskan Masa Baring Di Rumah Je

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-5-2020 05:16 PM | Show all posts |Read mode
Pilu hati ini melihat perkembangan terkini pelakon veteran Roslan Salleh.


Menurut GEMPAK, Roslan yang mesra disapa Pak Lan itu mengalami batuk berdarah sebelum menyambut Ramadan lalu.




Kredit foto: GEMPAK



Katanya, dia tidak menyangka batuk biasa dialaminya berlarutan hingga berdarah membuatkan dia lebih banyak berbaring saja di rumah.

"Teruk juga batuk Pak Lan sebab darahnya likat dan boleh tahan banyak. Seminggu juga Pak Lan ditempatkan di hospital.

"Doktor beritahu ada jangkitan dekat paru-paru, tekanan darah pun rendah. Tapi, Alhamdulillah tak teruk dan sekarang beransur pulih," katanya.


Tambah Pak Lan, nak berjalan pun dia sudah tidak kuat dan perlu berpaut hingga ada masanya dia perlu menggunakan kerusi roda.

Faktor usia mungkin, katanya.


Kredit foto: IG Pak Lan



"Hanya sekadar peringatan kepada kawan-kawan yang masih sihat. Kalau kita diuji Allah dengan nikmat kesihatan yang ditarik balik, hanya harapkan doa dan sokongan moral dari kawan-kawan. Itu lebih besar nilainya.

"Saya mungkin dah tak sihat macam dulu, tapi semangat masih kuat," luahnya.


Semoga Pak Lan diberi kekuatan dan sihat kembali. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 19-5-2020 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Dalam drama degup cinta yg shooting 2-3 tahun lepas pun dh nmpk beliau kurus
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala sedihnya.. suka tgk pakcik berlakon.. semoga diberi kesembuhan ya.. jaga diri baik2 pakcik..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 05:29 PM | Show all posts
sama mcm tibi
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
semoga pak cik Lan diberi kesembuhan dan kesihatan yg baik
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka dia ni, loghat Nogoghi kuat sungguh. Semoga cepat sembuh.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
makin kurus dia.. moga cepat sembuh
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 06:38 PM | Show all posts
semoga cpt sembuh...
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 06:51 PM | Show all posts
Dulu x tau nape selalu keliru Roslan Salleh ngn Wan Hanafi Su
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga Allah beri kesembuhan.... Aamiin
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Baca tajuk roslan salleh tp otak terbayang roslan shah. Bila bukak baru sedar aku slh org.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga cepat sembuh
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 08:16 PM | Show all posts
dia ni kan yg meniaga serunding kan ? ke iols salah org
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga cepat sembuh seperti selalu
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
semoga Allah beri kesembuhan untuk
pak lan
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 19-5-2020 08:16 PM
dia ni kan yg meniaga serunding kan ? ke iols salah org

jual smbal dendeng x silap
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
selipar_hijau replied at 19-5-2020 05:18 PM
Dalam drama degup cinta yg shooting 2-3 tahun lepas pun dh nmpk beliau kurus

paklan mmg ade kencing manis sbb tuh kuruih
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Last nampak Pak Lan masa b4 pkp bln 3 hari tu. Hampir hari2 dia akan jual sambal dendeng belado & makanan lain kt pekan Masjid Tanah. Sgt2 friendly & selalu bersedekah sambil berniaga + meols pernah nampak sendiri depan mata.

Semoga Pak Lan kembali sembuh seperti sediakala. Aamiiin
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Iklan raya dia dgn mat lutfi best sgt...
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga pak lan cepat sembuh..baru tengok filem sembilu 2 beberapa hari lepas..pak lan jadi org jahat upahan ziana zain nak frame awie smpai kena tangkap basah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list