Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
5567
View
286
Reply

[Tempatan] Kerajaan ph dah prepare utk covid sejak 2019 - kp kkm

[Copy link]

Author: ResellerMaxis    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-4-2020 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode


Alhamdulillah. Kebenaran semakin jelas.

Sebab tu kkm begitu cekap melakukan kerja mereka melawan covid. 11 hari 0 kes dari 11 feb - 26 feb memang bukti jelas kecekapan kkm.

Namun kecekapan mereka sedikit terjejas apabila kerajaan ph collapse. 6 hari tanpa menteri di zaman pm 7i diikuti 13 hari tanpa menteri di zaman pm 8..

Alhamdulillah kini keadaan semakin pulih.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 10-4-2020 07:04 PM | Show all posts
takde ke sumber berita
takkan secakap tulis camtu je
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-4-2020 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
whitemagic replied at 10-4-2020 07:04 PM
takde ke sumber berita
takkan secakap tulis camtu je

Tu iol dah tepek video.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah, yang penting rakyat dipentingkan x kira dari kerajaan yang mana.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ashilalat at 10-4-2020 07:09 PM

Hahaha..baik cakap je kerajaan Pee Esh dah bersedia dari tahun 2018 sebelom kami menang pilihanraya. Inilah isi menipusto kami semenjak azali. Lagi tampak hebat dari mengaku tahun 2019 dah sedia.

Kerajaan pee esh = rakyat indon. Claim selagi buleh...claim lagi. Claim lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Bersedia sampai lps patient 136 masuk, clusteritaly lolos, suruh peserta sri petaling yg tak der symptom balik, testing capacity belum 6000 masa early march. Zmn sekarang kalau setakat bagi statement tak der facts better jgn ambik gaji cytro bro...
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia tak kata pun dari bulan Disember ttg covid-. Dia kata dari bulan Disember dah dpt peruntukan.. Wakakakaka.. Sembang
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Baik cakap prepare sejak kmm ditubuhkan lg
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Yes, the budget was tabled and approve in 2019. Budget untuk KKM mmg akan sentiasa ada untuk upgrade facility etc2...then comes covid....so?
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Gaisss...bagi peluang kat TT upkan gomen pilihan TT gaisss...

To TT: tahniah ! Semoga pH terus mendonia!
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Motif RM sembang kari?
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahaha... x habis lagi TT ngan ph kesayangan..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 07:49 PM | Show all posts
ape bende merapu ni ? isk agak2  le
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 07:50 PM | Show all posts
sama juga kerajaan pakatan haprak  dah janji nak bagi kelulusan RM 4000 ke bawah xperlu bayar ptptn. semua rakyat tahu macam2 janji sedang lulus, sedang di bincang. tol pun xdimansuhkan

only kerajaan PN mampu kurangkan harga minyak
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Baik cakap dah prepare sejak tun mahathir dilahirkan.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 10-4-2020 07:50 PM
sama juga kerajaan pakatan haprak  dah janji nak bagi kelulusan RM 4000 ke bawah xperlu bayar ptptn. ...

Isi cepat esok dah tak dpt 1.30 hahahaha 50 hinggit full tank gaissss...
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 07:55 PM | Show all posts
Tak sangka TT
dah jadi pencacai PH
patutlah hujah ke laut

kesian atok
tak jadi PM
terus TT jadi pencacai

"ahak"


Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ka setiap tahun memang bajet untuk sektor kesihatan naik ? Zaman BN dedulu pun memang naik tiap tahun. Last zaman najib peruntukan untuk KKM 27b.

Tapi apa pasai zaman PHundek dia ada merungut


IMG_0387.JPG
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Waa ada harapan bang non naik piyem ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
tt ni bangang ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list