Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
16290
View
187
Reply

Mak aaiii rumah mami ada escalator ke chuolsss

[Copy link]

Author: Acikgomen    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-4-2020 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
First of all, acik nak bagitau sesiap acik cedok soklan ni dari tiktok leona anak mami jek
chuols seme jgn nak carut acik tiru si sepol cari tu eh
Walaupun mmg haku tiru style heshe bukak tered semata2 cedok gosip dari socmed
Adakukesyahhhhhhh

Nampak si leona dok menari2 atas escalator nih. Kat tingkat atas tu mcm ada sofa ala2 waiting area ke ape tah
Mak aaiii rumah atok leona ke nih

Mami sila jawab soklan gosip weols kat porem ni eh

Screenshot_20200410_180147_com.ss.android.ugc.trill.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 10-4-2020 06:15 PM | Show all posts
who r yussss
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Knp leona x suka pakai seluar..?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-4-2020 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 10-4-2020 06:18 PM
Knp leona x suka pakai seluar..?

Panaih la kot belah2 sg penchala sana
Kang litup2 naik bintik2 ruam pulak
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 10-4-2020 06:21 PM
Panaih la kot belah2 sg penchala sana
Kang litup2 naik bintik2 ruam pulak

Hahahahah. Acikkkkn
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Ape lh yg nk di pelikkan,atok dia si pahamin tu dh sah2 mmg kaya.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow... biasa umah ada lif. Ni ada eskalator..
Cam kat shopping mall..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka Leona ni ada iras2 Azira De Fam.

Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Kelass ko dik .. pakai kasut lam rumah
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
dah tu kita nk kena menggelabah tekssss ke menggelupur menggelupur menggelupur je ni???
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 10-4-2020 06:18 PM
Knp leona x suka pakai seluar..?

nak tunjuk betis dia lawo. lawoo kerr?
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 10-4-2020 06:18 PM
Knp leona x suka pakai seluar..?

Sheol belum akil baligh.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
kaya raya tapi seluar tak mampu beli ka?
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Eskelator dalam rumah 1st time dengar, rumah mami sendiri mesti ada lif kan.
Btw berapa ribu bil api sebulan pakai benda ni?
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
yg rumah ayda hebat dia menari dgn adik laki dia tu, kt belakang dorg pun ada lif. quite pergh gak la bg ak, wlupun di aida mat aris oleh netizen, kelas ko umah ada lif (bkn umah apt/flat le yg tu ak taula mmg ada lif).
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni bukan dia tag royal chulan damansara?
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni kat royal chulan x salah acik. Ada dia buat tiktok ngan sorg bdk laki kt eskalator ni gak
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
sambaldurian replied at 10-4-2020 07:05 PM
yg rumah ayda hebat dia menari dgn adik laki dia tu, kt belakang dorg pun ada lif. quite pergh gak l ...

Tuhlaaa.nampak jugak rumah dia ada lif

Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku ingat di hotel
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 07:14 PM | Show all posts
tapi ada asad motawh dalam video tu,
wat apa si asad tu kat umah dia?
ke kat video ni dia wat kat tempat lain....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list