Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
7812
View
92
Reply

Masih Simpan Foto Afifah Nasir, Wan Ariff Belum Move On Lagi?

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-4-2020 11:03 AM | Show all posts |Read mode
Wan Ariff dan Afifah Nasir pernah hangat bercinta suatu ketika dulu, namun putus jua di tengah jalan. Malah, aktres itu ada berkongsi foto dengan seorang jejaka baru berserta kapsyen romantik sekitar Februari lalu.






Foto: Gempak



Aktres itu juga sudah memadam fotonya bersama Wan Ariff di Instagram, namun bekas kekasihnya itu masih lagi menyimpan gambar-gambar mereka di IG.





Foto: IG



Selepas lama berdiam diri dengan segala pertanyaan netizen, akhirnya Wan Ariff bersuara tentang sebab dia tidak memadam foto mereka berdua.





Foto: Instagram



Wan Ariff menegaskan, tiada sebab untuknya memadam foto-foto itu.

"Secara peribadi, saya tidak melihat kenapa perlu memadamnya. Tidak pasti apa yang akan saya dapat daripada melakukannya," tulisnya.


Wan Ariff juga menjawab pertanyaan netizen mengapa dia masih mengikuti IG Afifah sedangkan mereka sudah berpisah.


Jelasnya, dia sudah matang dan tiada masalah melakukannya. Malah, katanya tidak salah untuk dia mengikuti perkembangan Afifah.



Betullah kata orang, lelaki memang susah untuk move on jika mereka betul-betul sayangkan seorang wanita. Tapi, kalau benar tindakan ini menunjukkan kematangan Wan Ariff, baguslah.


Semoga Wan Ariff dijodohkan dengan wanita yang lebih baik dan kekal sehingga ke jenjang pelamin. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 10-4-2020 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Nape putus dulu ye. Bukan cinta mati ke
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak cantik, puas tilik drama sheols tak jelita jgk
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Why bother dilit post ig? Kalo dilit doesnt mean tat thing can be undone. Biarlah di situ. Who knows, the 5yrs from now u would laugh at your then u. Btw, iols ok je ngan pipah ni lepas bella-bounceback ada mslh nak lupakan laki lama yg obviously trouble
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 11:43 AM | Show all posts
muka dia ada iras mona fandey
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Wan ariff, jgn risau.. kurex ada.. muka kurex asalnya macam marian rivera yg disumpah oleh nenek kebayan.. cuma wan ariff kena tamatkan sumpahan tu je
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 11:52 AM | Show all posts
xde hal bro.
lain org, lain cara
ada org putus cinta abis remove semua, pulang or bakar barang2 yg ex bagi
Beni maintain je simpan2 brg2 ex lama.
Gambar pun still ada dlm album
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 11:55 AM | Show all posts
Buat kesekian kalinya iols tetap nak komen, muka sheols lain sangat kat dalam tivi banding dengan gambar dalam ig sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 10-4-2020 11:55 AM
Buat kesekian kalinya iols tetap nak komen, muka sheols lain sangat kat dalam tivi banding dengan ga ...

Haaaa...begitulah jua pendapat hakak...huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MentariSenja at 10-4-2020 12:09 PM

Oklah tu...I pun masih simpan gambar my ex....bukan tak move on...terlebih move on sebenarnya..tu yg tak heran pun setakat simpan gambar sekeping dua.....and to remind myself, betapa bertuahnya I sebab tak end up ngan dia
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa bercintun pun tak berani letak gambar ex..maklumlah married men
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 12:21 PM | Show all posts
Kurex replied at 10-4-2020 03:43 AM
Wan ariff, jgn risau.. kurex ada.. muka kurex asalnya macam marian rivera yg disumpah oleh nenek keb ...

wow.. tak putus asa uols..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 12:25 PM | Show all posts
time tgh couple dgn mamat looser ni laa

yg pipah mencurang berkaraoke dgn alif aziz kan

konon tak kisah awek sendiri curang

Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 10-4-2020 11:55 AM
Buat kesekian kalinya iols tetap nak komen, muka sheols lain sangat kat dalam tivi banding dengan ga ...

kannn.. mmglah ada org kata nk jd pelakon xsmesti kena muka lawa janji lakonan mantop. tp sheol nih mmg xsedap mata nk pandang dlm drama tv3 kul 7 skg. even heroin tu I xkenan sb blakon xbest tp sheol adik anzalna nih lg I rengsa nk tgk hahaha xlawa sungguh, shoot dr tepi ke depan ke ttp xlawo. sorryy
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 12:53 PM | Show all posts
natrahn replied at 10-4-2020 11:43 AM
muka dia ada iras mona fandey

iye betol. sbb tu iols x suka dia. hahhaahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry ot. Sementelah benang pasal anak nasir, nak tanya kenapa kakak2 pipah ni gigih sangat bangga #nomaidnoproblem kekdahnya? Rimas nya rasa.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 10-4-2020 11:28 AM
Tak cantik, puas tilik drama sheols tak jelita jgk

Muka dia besar n mcm mntk penampar
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 10-4-2020 11:43 AM
Wan ariff, jgn risau.. kurex ada.. muka kurex asalnya macam marian rivera yg disumpah oleh nenek keb ...

Ahhh hinanya disamakan dgn bidadari dunia marian rivera
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 10-4-2020 11:55 AM
Buat kesekian kalinya iols tetap nak komen, muka sheols lain sangat kat dalam tivi banding dengan ga ...

Smlm tertengok drama pipah dgn aliff kt cenel okey
Sumpah beshe2 je muka sheols
Cantik lgi acik norlia
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 10-4-2020 01:47 PM
Muka dia besar n mcm mntk penampar

Hahahaha Minta penampar.

Hey dia lawa okay tgk ig sudah ketara kot kecantikan anak-anak the nasirs. #igfilters
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list