Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
4518
View
214
Reply

[Tempatan] Hotel 5 bintang antara diwarta sebagai pusat kuarantin terbaru.

[Copy link]

Author: FOTHER-MUCKER    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-4-2020 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
~boolean replied at 7-4-2020 04:19 PM
Ya. Diterangkan selepas rakyat persoalkan.  Kalau kes minah hilton tu tak viral, mungkin gomen tak ...

Ya la.. Minah tu pun bodoh and mislead.. dia blh kata unpaid..semua gomen Taja.. samaada dia bohong or dia Salah faham
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 7-4-2020 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
mimi77 replied at 7-4-2020 04:12 PM
mmg ..cuma td dengaq Ismail kata klau diorang nk duk hotel mahal yg di dalam list tu...kjaan cuma  ...

Tak... Kerajaan hanya tanggung cost yg duk kat 45 hotel yang gomen listkan shj..which hotel 3 Bintang..kalau nak mewah keluar duit sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Forfoxache replied at 7-4-2020 04:33 PM
Another presumptuous idiot.

So kalau aku against certain decisions the govt made then aku ni ...

You calling me an idiot and to stop reproducing doesnt negate any facts that i wrote..

In contrast it shows you really are just a bitter PH troll.  I am certain 100% of it!

Haha..triggered sgt la kamu ni ye sis.
Typical paid troll punya perangai.
say nothing beneficial to the society.
Just continue spread your hate and anger bitter troll.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 05:14 PM | Show all posts
Forfoxache replied at 7-4-2020 04:05 PM
Please jangan ada anak dan sebarkan kebenakkan gene sampah sarap ko. Elok habis downline kt ko jer ...

well ,, aku dah beranak pinak.... ko dah bercucu cicit ke?... malang betol la depa ade leluhur mcm ko yg vangang... aku rase diorg lagi happy ko teruskan social distance berkilo2 meter even after MCO abes ni.... org bengap jgn dekat.... hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 05:17 PM | Show all posts
Edited by mbhcsf at 7-4-2020 05:20 PM
~boolean replied at 7-4-2020 04:15 PM
Kalau diberi pilihan orang akan pilih ritz carlton berbanding hotel oyo. Tak gitu?

Ianya jadi i ...

tapi kalau logik pun kita boleh fikir
any flights that landed in KLIA

dalam flights jgn ingat rakyat malaysia sahaja

dalam flights tu macam2 manusia , so bila dok viral tak tentu pasal then macamlah government  PN ni bodoh sangat menteri air suam lah walhal mamat tu dah buat banyak benda

senang je nak label PN ni memacam

kalai kita di tempat dia belum tentu lagi boleh

i nampak sorrylah PH and sapa voting PH patut sedarlah yg thank god , thsi new one take over

sapa claim mahir sangat persoal macam like nobody bsuiness i nak tengok dia boleh heading MKN tak
cakap senang duit rakyat
macamlah PRU 14 dulu cakap je then mahkamah pun tak putus  DSN bersalah ke tak

so

what?
nak pilih ritsz carlton
boleh bayar lah  okay je pada i no problem aje.


Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 05:18 PM | Show all posts
InVendeTTa replied at 7-4-2020 04:58 PM
You calling me an idiot and to stop reproducing doesnt negate any facts that i wrote..

In contr ...

yes

sapa nak sokong PH or act ala  alah propH my god, memanglah takkan tak nampak
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
duk kene kuarantin pun bukan bleh pakai swimming pool sauna steam room gym tu sume
mmg kene duk dlm blk je ponnn
so?? ngadap tv je le
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 05:22 PM | Show all posts
oklatu85 replied at 7-4-2020 04:35 PM
Ya la.. Minah tu pun bodoh and mislead.. dia blh kata unpaid..semua gomen Taja.. samaada dia bohon ...

heheheh penangan dia sorang misleading , semua ikut sama hahahha


Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
InVendeTTa replied at 7-4-2020 04:58 PM
You calling me an idiot and to stop reproducing doesnt negate any facts that i wrote..

In contr ...

Youre the idiot here. If you were to read my past comments about PH then youd eat your words back.

Your 100% certainty does not mean shit honey. Who are you? A fcking clairvoyant? GFY
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
oklatu85 replied at 7-4-2020 04:08 PM
Menteri da jawab tadi.. cost 150 max gov tanggung.selebihnya bayar sendiri

yg aku paham pun mcm tu
kt twitter td ada aku baca mamat ni dpt ofer utk stay kt hilton
dia tunjuk email dr hilton, offer rate room for kuarantin at 250/280 per night sebegitu
so mmg extra kos tu kene la byr sendiri kan?
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
True-X replied at 7-4-2020 05:14 PM
well ,, aku dah beranak pinak.... ko dah bercucu cicit ke?... malang betol la depa ade leluhur mcm ...

Manusia macam ko dgn bahasa rempit ko mmg not worth the effort to reply. Buang energy jer. Pergi main jauh2
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 05:26 PM | Show all posts
Forfoxache replied at 7-4-2020 05:24 PM
Manusia macam ko dgn bahasa rempit ko mmg not worth the effort to reply. Buang energy jer. Pergi m ...

ko replied jugak... sbb ape?.. sbb ko denial
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 05:29 PM | Show all posts
Edited by mbhcsf at 7-4-2020 05:30 PM

being a covid19 ( u dont know which strain and how severe that might be ) and stay at Ritz carlton or being covid19  negative and stay :  hotel seri malaysia?

tika waktu dan saat ini?


di mana pilihan anda?kalau dua ni.

Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 05:30 PM | Show all posts
kerajaan hanya tanggung rm150 semalam... itu je...
lain2 tu bayar sendiri...

so ok la, sape nasib baik boleh ler dapat duduk hotel lawa sikit.
lagipun win win situation sebab ekonomi hotel pun terjaga, kalau hotel bungkus lagi la rugi tak dapat merasa selama2nya
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Sakit nye ati aku.. Dah la dia org blk bawak virus.. Dpt lak duk hotel 5 star.. Rm150 pun duit gak.. Dr bg ke dia org.. Baik bg je dpn pd semua m40.. Ni m40 ade yg x dpt...yg p holiday ni letak dlm dewan je.. Dah gataiii p holiday time virus sape srh..
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 05:39 PM | Show all posts
mbhcsf replied at 7-4-2020 05:17 PM
tapi kalau logik pun kita boleh fikir
any flights that landed in KLIA

aduh sis...walaupun ada aja macai PH/PN otak singkat asyik nak mengecam 24 jam,
dalam kes ini aku sokong saja rakyat yang mempersoalkan..dah duit kita, kita berhak tahulah...letak tepi dulu soal politik.

kena faham rakyat persoalkan SEBELUM kerajaan bagi keterangan tentang bayaran2 tu..
rakyat marah sebab ada dapat oyo, ada dapat hilton..tapi waktu tu kerajaan tak terangkan atas dasar apa mereka dapat hotel2 tu..
mestilah orang marah seolah-olah ada double standard. Sekali lagi, ini semua SEBELUM kerajaan buat press statement.
dah sekarang dapat penerangan, diamlah rakyat nanti..

aku pun sokong tindakan PN dalam tangani covid.
tapi sokongan aku tak bermakna aku boleh diam saja kalau duit rakyat digunakan ke tempat yang tak sepatutnya dan digunakan untuk kepetingan orang tertentu saja,.

Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 05:45 PM | Show all posts
Forfoxache replied at 7-4-2020 04:29 PM
No need to thank the current govt. The reason kita not as critical as other countries is because o ...

kau tak terangkan lagi tang mananya exaggerated dan paranoid...
boleh aja bentangkan isi kau berbanding mengidiotkan orang kan?

aku tak minat politik.
Walau aku undi PH, tapi aku ok dengan cara PN handle covid setakat ni.
kalau kau nak kata paranoid, bawalah bukti kerajaan paranoid. tapi setakat ini aku lihat kau tak habis2 memaki orang aja.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni apa yg aku baca.. So boleh bergaduh based aku tempek wokies
Screenshot_20200407_172550_com.instagram.android.jpg
Screenshot_20200407_172547_com.instagram.android.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Forfoxache replied at 7-4-2020 05:23 PM
Youre the idiot here. If you were to read my past comments about PH then youd eat your words b ...

Rempit kg dusunnya bahasa uolls ni. Trouble with wife dear?Haha
Think ppl really care for your anger ke?haha.
Slalunya yg suka2 carut2 ni a sad sod in real life.
You really go extra length to prove yourself not a PH..why dear? Somehow that's an embarassment for you dear child?

Tak payah malu sgt la.Embrace it!
Kena sgt dengan personaliti you itu.
I heard DAP is hiring for trolls .
Now put that bitter talent of yours to cash dear child. Make your wife happy
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
yuki812 replied at 7-4-2020 11:59 AM
oh ye ker..kat mana tu. kalau tempat yg disediakan kerajaan..rasanya tak perlu bayar. tapi tuk hot ...

Kat hilton tu la, merata dah viral pasal pramugari tu cite kat twitter.
Sblm tu dia ada komen kat gambar org share pasal akept
Dia kata akept tu nampak mcm prison tup2 rupanya dia pun kena kuarantin gak tp kat hotel lerr
Sampai ig dia pun org duk share, sexy namatey.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list