Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
4450
View
214
Reply

[Tempatan] Hotel 5 bintang antara diwarta sebagai pusat kuarantin terbaru.

[Copy link]

Author: FOTHER-MUCKER    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-4-2020 02:47 PM | Show all posts
Artemesiaa replied at 7-4-2020 02:26 PM
Betul tu kerajaan akan bayar yang bilik hotel yang cost nya RM150.00 semalam.  Sesiapa nak bilik y ...

takkan diplomats hehehe from say France nak duduk hotel 2 stars or 3 stars

sure dia habaq dia nyer kedutaan akan bayaq laaa

hahahaha


i mean kenapa mesti ade isu remeh dua darjat6 7 8 darjat so duniawi , awat ada ka yg teringin dok  hotel ritz carlton?
i tak suka sungguh perangai macam ni


Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 7-4-2020 03:07 PM | Show all posts
mbhcsf replied at 7-4-2020 02:47 PM
takkan diplomats hehehe from say France nak duduk hotel 2 stars or 3 stars

sure dia habaq dia  ...

Sikap sesetengah masyarakat suka membanding2kan dan bermegah2.  Juga tak ketinggalan yang kuat berangan nak dapat duduk di tempat yang mereka tak pernah rasa.  Itu yang bila dapat peluang gigih nak share meriak sana sini.  Tapi kalau jenis dah biasa rasa semua tu tak apa pun isunya buat mereka, sebab semua tu perkara biasa je bagi mereka.  
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 7-4-2020 02:45 PM
Dengar cerita anak sedara kerja hotel kata flat rate 150 pernite tp makan minum gomen sediakan. Cu ...

Ada sedia makan ok la

baring tido makan tengok tv internet pun ada, ok sangat la
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodo babi nye KERAjaan PN.

Exaggerate tahap gaban. Death tol tak sampai 100 tapi paranoid cam anjing terbiar nak kena put down. PM dok umah goyang telur takut masuk parliament. Pemalas giler pulak tu.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 03:57 PM | Show all posts
Forfoxache replied at 7-4-2020 03:15 PM
Bodo babi nye KERAjaan PN.

Exaggerate tahap gaban. Death tol tak sampai 100 tapi paranoid cam anj ...

dulu around January...menteri PH vangang dan vahalol ayat lebih kurang mcm yg ko cakap ni laaa...

ade jugak sisa saki baki kt porem ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 7-4-2020 01:22 PM
yups Impressive CV  , Zafrul ni ye. Bristol alumnus, same as Nazir Razak ye- clever ler Bristol lo ...

Have you seen mine?

Oopppppppsy.

Haaaaaaaaaaaaaaaaa

Like I said, kesarjanaan serta kewibawaannya at that damn young age ,the inner  person himself ....I have no qualm about him leadingg our country towards the next lap..
AS LONG AS takda tangan tangan hanat politaik yg menghambat keintelectualannya menjalankan amanahnya dgn lebih efficient and effective utk negara....

Aku baru terfikir nak calon kan kau dgn dia,but he is already taken girl....
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 04:00 PM | Show all posts
Grose replied at 7-4-2020 03:57 PM
Have you seen mine?

Oopppppppsy.

yes, u mentioned before you tak ambik SPM. ntah you ape.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
True-X replied at 7-4-2020 03:57 PM
dulu around January...menteri PH vangang dan vahalol ayat lebih kurang mcm yg ko cakap ni laaa...
...

Please jangan ada anak dan sebarkan kebenakkan gene sampah sarap ko. Elok habis downline kt ko jer untuk kesejahteraan Malaysia.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
~boolean replied at 7-4-2020 01:01 PM
theflychic
@AisyRumaisha
Replying to

Menteri da jawab tadi.. cost 150 max gov tanggung.selebihnya bayar sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
mimi77 replied at 7-4-2020 02:18 PM
Gov tanggung RM150 saja..if hotel 5bintang..selebihnya depa tanggung sndiri

Cost 150 max pun utk hotel 3 Bintang which is ttl hotel involve 45 hotels.. kalau nak duk hotel 4 @ 5 Bintang..bayaq sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 04:12 PM | Show all posts
oklatu85 replied at 7-4-2020 04:10 PM
Cost 150 max pun utk hotel 3 Bintang which is ttl hotel involve 45 hotels.. kalau nak duk hotel 4  ...

mmg ..cuma td dengaq Ismail kata klau diorang nk duk hotel mahal yg di dalam list tu...kjaan cuma bg takat 150 sja...klau cost depa 500 1 hari...depa kena tambah la 350 sndiri. bukan mcm tu ka?
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 7-4-2020 02:47 PM
takkan diplomats hehehe from say France nak duduk hotel 2 stars or 3 stars

sure dia habaq dia  ...

Kalau diberi pilihan orang akan pilih ritz carlton berbanding hotel oyo. Tak gitu?

Ianya jadi isu sebab gomen awal2 tak terangkan penginapan free atau berbayar. Lepas viral minah stwewardess claim stay di hilton percuma baru gomen buat statement.

Dan memang patut pun rakyat ungkit sebab atas kapasiti apa ada dapat hilton, ada dapat akept? Ini SEBELUM gomen release statement ya. Apa2 ditanggung kerajaan datang dari duit rakyat, jadi tak jadi isu pun kalau rakyat persoalkan.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Forfoxache replied at 7-4-2020 03:15 PM
Bodo babi nye KERAjaan PN.

Exaggerate tahap gaban. Death tol tak sampai 100 tapi paranoid cam anj ...

Exaggerate dan paranoid tang mana tu?
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
~boolean replied at 7-4-2020 04:16 PM
Exaggerate dan paranoid tang mana tu?

Semua kejadah decision yg dibuat
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
oklatu85 replied at 7-4-2020 04:08 PM
Menteri da jawab tadi.. cost 150 max gov tanggung.selebihnya bayar sendiri

Ya. Diterangkan selepas rakyat persoalkan.  Kalau kes minah hilton tu tak viral, mungkin gomen tak terangkan pun. Agak lambat respon gomen kali ni, tapi lebih baik ada daripada tak ada statement langsung.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 04:19 PM | Show all posts
Kan gov mentioned that they will only cover max rm150 per night shj. Any surplus on your own. Akept pun maybe charging the same rate. Rm150

U nak high end, tambah la sendiri. U tak nak tmbah ddk akept or oyo
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Forfoxache replied at 7-4-2020 04:18 PM
Semua kejadah decision yg dibuat

Sesetengah menteri tak kompeten, itu boleh maki.

Tapi exaggerate dan paranoid? Tak kot. Kita antara negara terbaik tangani covid. Kalau baca berita luar negara, rasa bersyukur sangat dalam bahalol2 menteri kita, kita jauh lebih baik berbanding kebanyakan negara maju.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Forfoxache replied at 7-4-2020 03:15 PM
Bodo babi nye KERAjaan PN.

Exaggerate tahap gaban. Death tol tak sampai 100 tapi paranoid cam anj ...

Pasal dia punya decision that u consider exaggerated tu la yg put our death numbers now well below 100. Nobody really care abt PH dh skrg except bitter trolls.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
~boolean replied at 7-4-2020 04:23 PM
Sesetengah menteri tak kompeten, itu boleh maki.

Tapi exaggerate dan paranoid? Tak kot. Kita an ...

No need to thank the current govt. The reason kita not as critical as other countries is because our forefathers made BCG compulsory. Handling thing by handing tax payers money like its their grandfathers coffers should be the limelight here.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Forfoxache at 7-4-2020 04:34 PM
InVendeTTa replied at 7-4-2020 04:26 PM
Pasal dia punya decision that u consider exaggerated tu la yg put our death numbers now well below ...


Another presumptuous idiot.

So kalau aku against certain decisions the govt made then aku ni PH nye tentera troll la?

Please stop re-producing. Benak should end with you.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list