Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
4457
View
214
Reply

[Tempatan] Hotel 5 bintang antara diwarta sebagai pusat kuarantin terbaru.

[Copy link]

Author: FOTHER-MUCKER    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-4-2020 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
kerabuBiru replied at 7-4-2020 07:13 AM
Next time u check in harap dpt bertemu dan suai kenal hahaa

hahahah...
suaikenal..pastu i ajak dia lepak porem..gosip sama..
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 7-4-2020 12:22 PM | Show all posts
guesswho09 replied at 7-4-2020 12:18 PM
Bayar sendiri la
mana pulak kerajaan tanggung

mmg i ckp tanggung sendiri tp ramai org ingt kjaan tanggung..i ada dgr menteri ape tah ckp kat tv hari tu..
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
ptt diorg yg dr overseas ni msuk kuarantin kt stadium jugra jahhhh....nk tgk brp byk haaaaaaa .....
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 01:01 PM | Show all posts
♚ theflychic
@AisyRumaisha
Replying to
@fadzleayub
Its fully paid by the gov including foods and wifi. Yet foods menu from Hilton still provided in case we want to order something extra. And yes, not allowed to leave the room at all. There's a police presence here 24/7 so you can't obviously just run off.
10:38 AM Apr 6, 2020Twitter for iPhone


nah untuk yang bertanya bayar sendiri atau gomen tanggung.
minah ni duduk hilton.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
~boolean replied at 7-4-2020 01:01 PM
theflychic
@AisyRumaisha
Replying to

kau jgn boolean..

kang berasap mata,hidung ,telinga mulut si ladybird dgn @tonot701 tau...

Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
yuki812 replied at 7-4-2020 12:21 PM
hahahah...
suaikenal..pastu i ajak dia lepak porem..gosip sama..

aurat jaga..walau dgn makhluk halus...macam si chzy itu...tidur berselubung penuh....aku puji...
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 01:19 PM | Show all posts
~boolean replied at 7-4-2020 01:01 PM
♚ theflychic
@AisyRumaisha
Replying to

ni tweet asal sheols...
jangan lupa kuarantin bukan holiday mode gittewwwww
kuarantin di hotel lain macam penjara katanya.


Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 01:22 PM | Show all posts
Grose replied at 7-4-2020 12:01 PM
aku bukan nak mengampu bodek...but i am confident tengku zafrul will be able to deliver....as long ...

yups Impressive CV  , Zafrul ni ye. Bristol alumnus, same as Nazir Razak ye- clever ler Bristol lots ni alumni depa power2 lah.




Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 01:23 PM | Show all posts
Boomibulat replied at 7-4-2020 11:45 AM
I dgr2 kat TV mcm tu tp ada org ckp kjaan tanggung..tp mcm xlogik je nak tanggung kat hotel 5 star ...

katanya hotel tu milik kerajaan dah, itu yang kerajaan kuarantin di situ kot.
tak pastilah

janji bukan holiday mode.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 01:25 PM | Show all posts
actually i tak rasa apa apa pun kalau depa dilayan begitu. i mean - dari segi keselamatan , better macam tu , senang kawal , hotel ade banyak bilik bernombor , dan ada partition per floor senang control

i mean ape lah nak gaduh2 - depa pun potential covid19

u want life or what?

kan?


Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 01:30 PM | Show all posts
hebat hotel..hilton...
sian hotel2 lain dipandang sepi....errr hotel sri malaysia ker hehehehe
tune hotel ker...
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 02:06 PM | Show all posts
Grose replied at 7-4-2020 11:50 AM
Dua minggu itu aku yakin solat qada(walau takda qada solat dalam islam) utk berapa tahun punya y ...

Syukur utk mereka yang beringat ada kesedaran dan dia beragama islam.  Kalau yang tidak dan tak biasa berkurung pasti ia akan jadi dua minggu yang panjang.  Keselesaan ditempat lain dan dikediaman sendiri pasti amat berbeza.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 02:14 PM | Show all posts
sapa tengok  sidang media sekarang
datuk Ismail Sabri dah explain kenapa hotel hotel tu ada rating 4,3 stars

sebab yg sampai ke  KLIA tu ada diplomats and those who can afford the given/ prescribed hotels

org org tu diplomat asing yg mampu dan kata kedutaan depa akan bayaq dan org yg kata depa nak

apa pasal hampa kalut sangat kalau hotel beza ye

ade ke tak pernah naik hotel ?

Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
daisy71 replied at 7-4-2020 03:22 AM

Gov tanggung RM150 saja..if hotel 5bintang..selebihnya depa tanggung sndiri
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 02:26 PM | Show all posts
mbhcsf replied at 7-4-2020 02:14 PM
sapa tengok  sidang media sekarang
datuk Ismail Sabri dah explain kenapa hotel hotel tu ada rating ...

Betul tu kerajaan akan bayar yang bilik hotel yang cost nya RM150.00 semalam.  Sesiapa nak bilik yang lebih dari harga tu kena bayar sendiri katanya.  Boleh pilih nak duduk hotel 5 star mana pun asalkan nama hotel tu ada dalam list yang kerajaan sediakan je.  Tujuannya untuk memudahkan process pemeriksaan keatas mereka katanya.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Jom lyn lagu Hotel California. Aku suka bait last tuu..deep sgt!

On a dark desert highway
Cool wind in my hair
Warm smell of colitas, rising up through the air
Up ahead in the distance
I saw a shimmering light
Head grew heavy and my sight grew dim
Had to stop for the night
There she stood in the doorway
Heard the mission bell
I was thinking to myself, "This could be heaven or this could be hell"
Then she lit up a candle
She showed me the way
There were voices down the corridor
Thought I heard them say
Welcome to the Hotel California
Such a lovely place
(Such a lovely place)
Such a lovely face
Plenty of room at the Hotel California
Any time of year
(Any time of year)
You can find it here
Her mind is Tiffany twisted
She got the Mercedes Benz, uh
She got a lot of pretty-pretty boys, that she calls friends
How they dance in the courtyard, sweet summer sweat
Some dance to remember
Some dance to forget
So I called up the captain
Please bring me my wine
He said
We haven't had that spirit here since 1969"
And still those voices are calling from far away
Wake you up in the middle of the night
Just to hear them say
Welcome to the Hotel California
Such a lovely place
(Such a lovely place)
Such a lovely face
They livin' it up at the Hotel California
What a nice surprise
(What a nice surprise)
Bring your alibis
Mirrors on the ceiling
With pink champagne on ice
And she said
"We are all just prisoners here of our own device"
And in the master's chambers they gathered for the feast
They stab it with their steely knives, but they just can't kill the beast
Last thing I remember, I was running for the door
Had to find the passage back to the place I was before
"Relax", said the night man, "We are programmed to receive"
You can check out any time you like, but you can never leave
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 02:39 PM | Show all posts
akhirnya ada juga kerajaan dengar sikit luahan hati orang kaya... selalunya mereka ini terpinggir tu pasal dorang tak kesah nak dengar perutusan ka amanat PM ka...

lantak pi la katanya...

Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
mawarika replied at 7-4-2020 12:35 AM
Aku kalau tido hotel mesti rasa seram. Memacam fikir.. dah la penakut hantu. Mcmana kalau tgh kencin ...

Hehehe duduk seorang sebilik time quarantine ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
dizekni replied at 7-4-2020 12:45 AM
Mesti gomen mintak special rate

daripada biar kosong ada juga income kata manager hotel

Dengar cerita anak sedara kerja hotel kata flat rate 150 pernite tp makan minum gomen sediakan. Cuci bilik ke apa semua tadok buat. Order foodpanda pon xboleh. Keluar bilik opkoz kenot.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 7-4-2020 01:41 AM
Aiol sejak dah kertu dan reti buat dunno jah kat hantu, dah kurang sikit rasa takut. If reti bah ...

Riveria melaka tu skrng dh abandon tp a few units privately owned belah wing sana masih ada disewakan via booking.com Namanya everly dah. Google baca pengalaman seram. Xpon baca je feesback kat booking. Com
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list