Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
4505
View
214
Reply

[Tempatan] Hotel 5 bintang antara diwarta sebagai pusat kuarantin terbaru.

[Copy link]

Author: FOTHER-MUCKER       Show all posts   Read mode

Post time 7-4-2020 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Grose replied at 7-4-2020 08:45 AM
in all honesty....dah berapa kali aku disana...cecah ibujari kaki aku kedalam pool depa itu pun be ...

Gross..
Baper kali ko tukar nick. Tetap kaka cheezy kata ko duum. Bkn ke aritu ko kena scam?
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 7-4-2020 08:48 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 7-4-2020 08:39 AM
Stadium Sultan Abdul Halim stadium tertutup dan besar. Lagi satu kat alor setar, kerajaan boleh wart ...

kerajaan ada bagi peruntukan untuk semah kawasan yg dah ditinggalkan for quite awhile itu tak?to be sanitised a.k.a 'cleansed'?
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 7-4-2020 07:28 AM
Aiol pi Genting dengan kawan2 dolu, tido kat Ria Apartment yang katanya angker tuh. But syukur la  ...

Atau guna ayat ni "aku tak kacau ang, ang kacau aku.. Aku tuntut ni ke padang masyar nanti.. Biar Allah buat jadi hakim"..memandangkan rumah tok ni ada sekali sekala ganggu.. Sy akan guna ayat ni.. Alhamdulillah gangguan kurang
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 08:50 AM | Show all posts
Kalau tak silap yg I dgr KPK kata sape2 yg mampu boleh pilih kuarantin kat hotel..maknanya tanggungan sendiri..sape tak mampu sila kuarantin kat stadium atau parking lot..
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 7-4-2020 08:41 AM
Dude, perlu ka aku cerita detailed masa tu aku stodens? Ko ceramah cam nak mampos padehal skendel  ...

kau marah ke ni?..watlek watjek je la....

ok lain kali aku tazkirah kau angle lain ok?

haaaaaa

Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 09:02 AM | Show all posts
sarah82 replied at 7-4-2020 08:49 AM
Atau guna ayat ni "aku tak kacau ang, ang kacau aku.. Aku tuntut ni ke padang masyar nanti.. Biar  ...

Betul...it happened to me dulu dan ai marah dia . Alhamdulillah ok lepas tu.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
aikee04 replied at 7-4-2020 09:02 AM
Betul...it happened to me dulu dan ai marah dia . Alhamdulillah ok lepas tu.

Hahaha..geram tau dok main ayaq.  
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 7-4-2020 08:47 AM
Gross..
Baper kali ko tukar nick. Tetap kaka cheezy kata ko duum. Bkn ke aritu ko kena scam?

kaka cheezy? maksud kau chzy?

seriously aku tak faham...or maybe you can choose to say aku pretend tak faham...

your call...

haaaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 7-4-2020 08:49 AM
Atau guna ayat ni "aku tak kacau ang, ang kacau aku.. Aku tuntut ni ke padang masyar nanti.. Biar  ...


ayat kau ini kau tuturkan dalam bahasa arab ,urdu ,spanish french atau boyan?

confirm tak akan ada isu percanggahan dimana kau berbahasa boyan pada hantu jepun?

haaaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 09:49 AM | Show all posts
dizekni replied at 7-4-2020 01:45 AM
Mesti gomen mintak special rate

daripada biar kosong ada juga income kata manager hotel

dapat tax exemption, maybe

Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 7-4-2020 07:28 AM
Aiol pi Genting dengan kawan2 dolu, tido kat Ria Apartment yang katanya angker tuh. But syukur la  ...

Hahahaha.... pasal ada yg start ckp pasal hotel angker... trus ot
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 10:38 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
yuki812 replied at 7-4-2020 03:16 AM
kalau siapa yg pilih kuarantin kat hotel, memang kena caj.

Bukan ke ade pramugari kata takyah bayar apa2 siap dia post gambar2 bilik dia kat twitter kot.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
liton replied at 7-4-2020 10:38 AM

image halus lagi takdok ke liton?

Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
mana pi aku punya FourSeasons,Grand Hyatt, RITZ CARLTON, WESTIN, Mandarin Oriental, big W, Marriot?

@tonot7
@ladybird911

list ini yg uols dengki sangat sebut 5 star? vip treatment?

pathetic la

Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
grand millenium kuala lumpur tempat bibik aku lepak off day doing dim sum buffet pun ada dlm list?

haaaaaaaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 10:54 AM | Show all posts
Edited by True-X at 7-4-2020 10:56 AM

soooooo gelandangan hanya dibagi cubicle

hahahahaha dunia dunia... antara 2 darjat



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Grose at 7-4-2020 11:00 AM
Suchi replied at 7-4-2020 10:42 AM
Bukan ke ade pramugari kata takyah bayar apa2 siap dia post gambar2 bilik dia kat twitter kot.


this kind of hotel lineup jgn cakap bayar tokens $50 ...free pun belum tentu aku nak masuk.....

level bibik aku pun boleh santai di grandmillenium buffet dim sum sambil hirup chinese crysanthemum tea, masakan level guru besar macan chzy nak ditempat places macam ini?
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 7-4-2020 12:50 AM
Kalau tak silap yg I dgr KPK kata sape2 yg mampu boleh pilih kuarantin kat hotel..maknanya tanggunga ...

Owh mcm tu ke? So byr sendiri eh?
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 11:28 AM | Show all posts
Grose replied at 7-4-2020 10:42 AM
image halus lagi takdok ke liton?

baru hari pertama mco dah tak boleh baca tulisan saiz tu...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list