Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
4489
View
214
Reply

[Tempatan] Hotel 5 bintang antara diwarta sebagai pusat kuarantin terbaru.

[Copy link]

Author: FOTHER-MUCKER    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-4-2020 03:23 AM From the mobile phone | Show all posts
daisy71 replied at 7-4-2020 03:22 AM

Cuba dengar minit ke 31.05
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 7-4-2020 03:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Grose replied at 7-4-2020 03:22 AM
Kau pun tak ada adab datang tempat org...apa lah salahnya alang alang dah check in di rivuera bay  ...

Eiii no next time next time! Aiol masa tu stoden ikut rombongan U. A few years later, bila godek2 cerita antu kat Google baru tau tempat tu angker, eiiii!

Btw, ai think zaman tu which was 16 years ago, kokonut shake belum wujud.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 03:25 AM From the mobile phone | Show all posts
akusukaq replied at 7-4-2020 02:29 AM
whut a bloody sham.  so u check in then check out?

Aku difahamkan boleh request Late Checkout lagi....no extra charge


haaaaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 03:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Grose replied at 7-4-2020 03:22 AM
Kau pun tak ada adab datang tempat org...apa lah salahnya alang alang dah check in di rivuera bay  ...

Hahahahhaa kelakar siakkkk...jgn lupe blikan keria,asam pedas,dll...hahahhahahah...aduhh tgelak pepagi buta...
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 03:28 AM From the mobile phone | Show all posts
asma87 replied at 7-4-2020 02:34 AM
Hotel 5star banyak yg Anker....Aku seram bace bod mistik benang hotel

Hantu zaman sekarang kau ingat tak ada pergi sekolah ke? and you think they dont know tempat yg depa nak buat hantu itu tempat quarantine? depa pun takut wabak covid tau.....


haaaaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 03:31 AM From the mobile phone | Show all posts
crazybeach replied at 7-4-2020 01:51 AM
menu untuk pesakit haruslah 5 star jua kan?


kau jgn....

tred sebelah di akept itu packet milo dgn biskuit jula julie bintang 5 yg diberi pun dah ramai yg mencemburui tahap amukan makian 7 keturunan.

haaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 03:34 AM From the mobile phone | Show all posts
supernaturalee replied at 7-4-2020 01:31 AM
Wow....14 hr check in hotel
5 star lg


tak payah tunggu yg mai dari india...

jap lagi ada sekor sekor yg masuk sini yg tak halalkan usaha ini serta mula maki samun 7 keturunan kerana kecemburuan...

kita tengok nanti ok?

haaaaaaaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 03:37 AM From the mobile phone | Show all posts
FOTHER-MUCKER replied at 7-4-2020 01:33 AM
Mana mana poromer yang nak duduk pree di otel 5* tu kau pergi sahaj klia tu kemudian lambai lambai t ...

Pucuk dicipta,ulam mendatang...

@tinot7
pls take note..
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 03:42 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 7-4-2020 03:25 AM
Eiii no next time next time! Aiol masa tu stoden ikut rombongan U. A few years later, bila godek2  ...

Kau mesti bukan student yg mengambil sejarah kan?

kau rasa ilham coconut shakes itu datang dari kisah mana?

go figure.

ni lagi satu aku lupa nak tanya...
kau memang tidur pakai astranout(pardon my spelling) suit ke?

haaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 03:44 AM | Show all posts
Grose replied at 7-4-2020 03:37 AM
Pucuk dicipta,ulam mendatang...

@tinot7
Tak perlu tagged ..
Thread sana ... tinggal sana.


Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 03:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Xim replied at 7-4-2020 03:26 AM
Hahahahhaa kelakar siakkkk...jgn lupe blikan keria,asam pedas,dll...hahahhahahah...aduhh tgelak pe ...

kau ingat hantu klebang macam org kita malam buta pun bantai asam pedas keria gula melaka itu semua?....aku dengar sekarang pun depa dah pandai keto diet ke apa nama itu..
aku sarankan coconut shakes sebab memang itu favorite derang.

haaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 03:53 AM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 7-4-2020 03:44 AM
Tak perlu tagged ..
Thread sana ... tinggal sana.

kau ni keras sangat lah FC...

setakat simple help macam ni pun tak boleh?

chill beb...chill....
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 03:54 AM | Show all posts
ramai tak setuju, at the same time kan. tapi caj bayar kat hotel2 ni jadi sekaligus menyelamatkan ekonomi hotel.... jadi win win situation lah kiranya... cuma tak best sebab tak dapat merasa
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 03:55 AM From the mobile phone | Show all posts
daisy71 replied at 7-4-2020 03:17 AM
Tak silap hari tu masa sidang media.. Ada diberitahu memilih kuarantin di hotel adalah kos sendiri.. ...

kalau memilih utk tidak dikuarantin langsung?
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 03:57 AM | Show all posts
Grose replied at 7-4-2020 03:53 AM
kau ni keras sangat lah FC...

setakat simple help macam ni pun tak boleh?
Takat nak tulis chill beb chill .. FC pun boleh ..

hakikat nya kena maki hamun kat pm sebab tak ambil tindakan supaya Grose pun menjadi antu klebang bukan Grose tau pun kan..


Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 03:57 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 7-4-2020 03:20 AM
Akak ni ekceli penakut. But bila dah beranak pinak kena paksa diri jadik berani huntok protect  ...

kau itu memang lebih sudu dari kuah...sudu jatuh dari atas meja pun dah terus menerpa take cover belakang anak kau....ingat bunyi hantu melompat ketanah.

haaaa
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 03:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Grose replied at 7-4-2020 03:55 AM
kalau memilih utk tidak dikuarantin langsung?

Bukan macam tu... Ada pusat2 kuarantin lain juga selain hotel. Kuarantin tu diwajibkan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 04:00 AM From the mobile phone | Show all posts
daisy71 replied at 7-4-2020 03:58 AM
Bukan macam tu... Ada pusat2 kuarantin lain juga selain hotel. Kuarantin tu diwajibkan

why the double standard then?

rumah panjang FOC, hotel kena caj?
kalau bayar boleh pakai gym atau pool sauna hotel tak?

Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 04:05 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 7-4-2020 03:54 AM
ramai tak setuju, at the same time kan. tapi caj bayar kat hotel2 ni jadi sekaligus menyelamatkan ek ...

mati itu jgn diminta minta kata Nabi...

kau ingat quarantine itu holiday mode ke?kau tak tahu saikologi org yg kena quarantine ini....dibenak mereka....kalau yg hafaz kitab suci itu dah berapa kali derang ulang tadarus during that two weeks period tau...

Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 04:08 AM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 7-4-2020 03:57 AM
Takat nak tulis chill beb chill .. FC pun boleh ..

hakikat nya kena maki hamun kat pm sebab tak  ...

kau dah kasi your famous taglne  pada sipengreport FC?

" jgn nak report kalau sama sama geng hantu provoke?"

haaaaaaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list