Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
3921
View
41
Reply

'Kau Siapa Weh?' - Tizz Zaqyah Bengang Dengan Geng Maki Polis

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-4-2020 12:10 PM | Show all posts |Read mode
Kecoh di media sosial dengan penularan beberapa video segelintir individu biadab dan enggan memberi kerjasama dengan polis.


Pelakon Tizz Zaqyah turut tidak terkecuali mengulas mengenai isu ini.




Kredit foto: IG




Melihat ciapannya di Twitter, kelihatan aktres itu begitu kecewa dan berang dengan tindakan biadab individu terbabit.


Menerusi ciapannya, Tizz juga berkongsi video menunjukkan seorang lelaki membuat kecoh di sebuah hospital dengan meninggikan suara.













Berikutan itu, Tizz meluahkan rasa kecewa dengan segelintir pihak yang enggan memberi kerjasama, malah selamba menengking dan memaki hamun anggota polis.




Kredit foto: Twitter




Amboi bang, tadi bukan main meninggi suara. Sekali abang polis keluar baton, terus menikus! Malu sikit. Itu bukan isteri, baru awek tau tak? - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-4-2020 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Gf ke?lehenet xmemasal pasni kne reman..gf sah2 senyap2 lari g cari jantan lain..apoooo{:smile{:smile
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Serius ar bodoh piang camtu?Dah la buar kecoh kat spital..pastu memaki hamin camtu..
Pastu ngaku lak bapak saya pun polis bang..
Elok polis tu cakap elok2 terus sound setepek..
Kalau gf tu panjang akal..blah je..boyprend mcm baran nanti x pepasal hehari ko makan maki dari dia
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 12:34 PM | Show all posts
iols rimas kalau ada spesies gini kat ofis atau persekitaran iols...ala2 dia sorang je betul ewww...
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Tiz Kiah ni pulop sapo?  Eden tak konal punnn..

Ni yg dulu hot gosip minah gila sex yer?


Muke tak menyetimkan langsung...mcm ah so juei itik gantung jekkk..ai em sowiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Mamat tu luka sikit je.. minah tu cedera parah ke? Kalau cedera parah dah masuk redzone.
Buruk sgt perangai.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kes PPUM kt PJ ni..pttla byk kes covid kt sana..otak sume bingai
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada komen ckp ni kes lama. Bkn musim RMO.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
respect kat polis tu. Walaupun badan kecik tapi dia firm dan garang takyah nak terjerit mcm munyit.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboi garangnya bang. Entah kenapa aku rasa dia tak ikhlas pun mintak maaf dekat polis tu. Maaf dlm dendam gitu
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Kes lama...
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam sakai je. Teringat pulak akak witness anne keling pariah bergaduh dengan abam pulis pasal apa tatau. Kes kat PPUM jugak. Terjenggil mata si rentung maki abam pulis. Memang bingai2 yach orang sana?
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
234126: respect kat polis tu. Walaupun badan kecik tapi dia firm dan garang takyah nak terjerit mcm munyit.


walaupun suara dia agak kepit kan kuikui tapi steady je abam polis tu tegas je sound balik...ayat bak peluru tepat sedas...

yang mula2 kena marah2 tu pakai suar kargo celoreng pun tak mampu memakikan balik mamat ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Pakai mask terus la. Nmpak elok sikit. I think sbb cover mulut kot.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Ladybird910: Kes PPUM kt PJ ni..pttla byk kes covid kt sana..otak sume bingai



Geng pprt ke pantai dalam terbanyak kes kan?
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
LautBiru52: Amboi garangnya bang. Entah kenapa aku rasa dia tak ikhlas pun mintak maaf dekat polis tu. Maaf dlm dendam gitu


Yaaaaa cara dia tanya abang apa nama. Patut semua polis kita kena panggil tuan atau encik.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka sama buruk dgn perangai
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
ajinomotonosuga replied at 4-4-2020 12:43 PM
Tiz Kiah ni pulop sapo?  Eden tak konal punnn..

Ni yg dulu hot gosip minah gila sex yer?

Isunya bukan pasal tizzakiah. Isu psl jilaker yg menjerit2 mcm babi nak kena sembelih...pakcik paham tak
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboi depa2 tangan siap. Sape yg sakit? Si awek ke pakwenya?
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Anyway, ni apa kes ni? Marah hospital sbb lambat ke apa?
Btw, awek je kot. Bkn bini ko.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list