Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234
Return to list New
5001
View
73
Reply

Selepas Mohon Maaf, Tomok Jadi Wakil Rakan-Rakan Bantu Petugas Barisan Hadapan

[Copy link]

Author: rikuren    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 5-4-2020 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
binipopeye replied at 5-4-2020 02:06 AM
tomok ni ade softspot skit..... tp black shuib tuh memang asal miskin lupa diri !!

sme. i pun ade softspot skit kt tomok. berzaman dia jadi retis pnh tengelam dibawa aruss takpnh dia merempan. ni dh bgkit blik tibe bekup mmner punya psl. nth2 black suro bekup . hahaahaha. tp black shuib mmg iols germ!
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 5-4-2020 02:33 PM | Show all posts
applecomel replied at 5-4-2020 12:52 AM
Artis sendiri tak mau bantu artis....apa cerita...klu dia bantu...tentu puji melangit org kasi hah ...

x glamer kot.. nnt xde org tau.. x masuk paper.

klu bantu frontliners semua ni.. wartawan mmg sentiasa ada dgn dorg


nampak x..?
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2020 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
TabletSusu replied at 5-4-2020 02:33 PM
x glamer kot.. nnt xde org tau.. x masuk paper.

klu bantu frontliners semua ni.. wartawan mmg s ...

Sungguh la no...
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2020 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Knp derma mknn kt frontliner. Drg ada gaji la, mknn pon dh ckup byk. Knp x derma dkt retis veteran yg ssh tu? Sbbnk nama ja ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2020 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Netizen bodo teharu terus sokong balik.
One day,geng2 retis buat lagi then netizen bodo kutuk marah2.
Buat penyucian smula.
Netizen bodo teharu terus sokong balik.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2020 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Frontliners tu pon bertungkus lumus wat keje xde masa pn nak hadap makanan korg tu...aishhh... Nampak nau 'ikhlas' dan 'perihatin' nye di situ...
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2020 03:51 PM | Show all posts
lazim replied at 5-4-2020 07:19 AM
Knp derma mknn kt frontliner. Drg ada gaji la, mknn pon dh ckup byk. Knp x derma dkt retis veteran y ...

itu yg aku borak dgn si @applecomel td tu


bkn dengki, bkn jeles.. tp dorg ni x reti ke nak pk.. mana yg ptt didahulukan
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2020 04:11 PM | Show all posts
TabletSusu replied at 5-4-2020 03:51 PM
itu yg aku borak dgn si @applecomel td tu

hahaha sungguh......p bantu artis2 yg susah dan terjejas tu.....
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2020 06:00 PM | Show all posts
alhamdulillah.....
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2020 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
gerbera.memopad replied at 4-4-2020 10:08 PM
Alahai Tomok, selama ni hang clean je imej. Tak ada kontrovesi, pembawaan diri pun sederhana & very  ...

Kan...i pun mcm hmmm why tomok? why? Dia ok sbnrnya tp tahla knp laaa nk disokong artis2 yg show off tu..kan dah terpalit. Harap pasni berhati2 la dlm buat apa2 statement pun...
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2020 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 4-4-2020 08:44 PM
Buka la, habis tu pesakit dan jabatan lain nak makan apa hehehehe

Hahaha..bgs2 nnt manja pun nk kena gi hospital jgk no beli ubat, sambil2 tu bleh la tapau skali..
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2020 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Tomok ni mmg kawan yg baik.. Kalo kawam2 dia ada event ke kluar single baru ke dia mesti promote kat ig...
Hopefully dia blaja sesuatu.. Kawan2 juga, tp kene ada prinsip sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2020 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
I dgr kat melodi tadi statement tomok je yg i boleh terima. Nmpak die admit salah die. Die ckp die sokong black pun sblm pm umum. So selepas pm dah umum die kata mmg semua dpt so no issue la, lebih kurang yg i paham. Tapi yg lain, sorry to say.. mmg patut boikot especially nabil ahmad
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2020 12:10 PM | Show all posts
aku kurang setuju kalau makanan bermasak ni..unless dari syarikat katering or restoran yg dah mmg ada sijil pengendali makanan tu takpe..takut kalau2 frontliners kita salah makan n cirit birit pulak..sapa nak buat keja kalau semua kena food poisoning? kalau betul nak bg..sediakan mineral water, roti, biskut, kopi 3in1 ke..kalau tak habis pun esok boleh makan lagi
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
X payah la nak tjk insaf la...artis malysia mmg sampah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list